Categorie Tijd voor mam

Tatoeages voor moeders - een nieuwe mode die bevalt
Tijd voor mam

Tatoeages voor moeders - een nieuwe mode die bevalt

De geboorte van een kind is een geweldige gebeurtenis. Voor veel vrouwen zijn ze zo baanbrekend dat er een gevoel is dat we een andere persoon worden. Niets is meer hetzelfde ... In deze context wordt de wens om dit feit op een ongebruikelijke manier te vieren begrijpelijk. Sommigen van ons kiezen bijvoorbeeld voor tatoeages voor moeders.

Lees Verder

Tijd voor mam

Mama, hoe mooi je bent - hoe je moeheid thuis kunt verbergen

Een mooie, gezonde, jonge en uitgerust huid is de beste wensen van elke moeder. Alleen hoe je je hier kunt aanpassen aan verlangens, wanneer het kind om 5 uur voldoende slaapt, moet je de stapel luiers, flessen, wassen, strijken doorbreken, 's avonds de kracht hebben om' s avonds koliek te bestrijden en 's nachts alert om de twee uur op te staan ​​voor de baby.
Lees Verder
Tijd voor mam

Mama, wat ben je mooi. make-up

De meeste jonge moeders voelen zich verwaarloosd en moe van het moederschap. Uitputtende bevalling, dan slapeloze nachten, luiers, flessen, enz. - dit kan alle kracht wegnemen om aan iets anders te denken dan slaap en rust. Er is niet veel tijd meer om voor jezelf te zorgen en make-up of masker gaat gewoon naar de achtergrond.
Lees Verder
Tijd voor mam

Mama, hoe mooi je bent - home spa

Eindelijk is de langverwachte lente aangebroken, de prachtige zon, alles komt tot leven en in plaats van te genieten, voelen we ons vaak erg moe. Geen wonder, voor je baby zorgen kost alle energie en vrije tijd, waardoor het lichaam overbelast raakt. Een grijze huid, vermoeide ogen, een droge huid op een dagelijkse basis verbeteren ons welzijn niet, integendeel - het is zelfs nog overweldigender.
Lees Verder
Tijd voor mam

Moeder bespaart tijd. 4 eenvoudige manieren

Beste moeders, denk je ook dat Sisyphus een vrouw moet zijn geweest? Naast dagelijkse huishoudelijke taken, kinderopvang en vaak werk, hebben we nog veel te doen op het gebied van het verfraaien van het lichaam. Haarverwijdering van de wenkbrauwen, haarverwijdering van de benen, oksels, haarverven, nagellak zijn slechts enkele voorbeelden van activiteiten die we voortdurend doen om ons op ons gemak te voelen.
Lees Verder
Tijd voor mam

Mama na uren. Vrouwelijke passies. Geschiedenis van Ula

Wanneer, na enkele maanden van verwachtingen, het gezin groeit, begint de tot nu toe bestelde wereld een snelle reorganisatie te vereisen. De hiërarchie van prioriteiten verandert en de vrije tijd die een vrouw aan zichzelf kan besteden, wordt een luxe. Na verloop van tijd, wanneer het kind geen constante zorg nodig heeft, keert de voormalige of een volledig nieuwe hobby terug naar de gunst en laat hij minstens een moment los van luiers, soepen, kak, koliek en pijnlijke kinderziektes.
Lees Verder
Tijd voor mam

Mama, wat ben je mooi - zonnebaden

Heeft iemand gezegd dat de zomer al dit jaar was? Omdat ik een prachtige zon heb en het lijkt erop dat het zomerseizoen voorgoed begint. Maar wat zou de zomer zijn zonder een mooie bruine kleur? Even een moment in de zon, de huid wordt iets donkerder en er verschijnt vreugde op ons gezicht .... een klein ding en geniet ervan - want kleur geeft niet alleen een mooiere, gezonde look, maar ook een optisch slank lichaam. .
Lees Verder
Tijd voor mam

Weet je zeker dat alles inbegrepen is?

Vakantie is een tijd van zorgeloze ontspanning. Voor ouders met kleine kinderen en uitgaande tieners. Helaas zijn recente mediaberichten erg eng. Tot nu toe beschouwd als een betrouwbare, eerder betaalde reis met een reisbureau, garandeert niet het bereiken van de bestemming, en kan zelfs worden geassocieerd met het probleem van thuiskomst.
Lees Verder
Tijd voor mam

Mediterraan dieet - gezond voor ouders en kinderen

Vakantie, een prachtige tijd van het jaar waarin we reizen, bezoeken en ontspannen. Heel vaak zijn de richting van deze expedities Italië, Kroatië, Griekenland en andere mediterrane landen. Voor onze organismen is het een uitstekende tijd, omdat de meeste specialisten het mediterrane dieet als een standaard beschouwen. Omdat er veel onderzoek beschikbaar is om het gunstige effect van dit soort voeding op ons hart en de hele bloedsomloop te bevestigen, is het misschien de moeite waard om het ook na terugkeer uit vakantie te introduceren.
Lees Verder
Tijd voor mam

Mama, wat ben je mooi: overwin verkleuring door de zon!

Na de zomergekte heeft onze huid speciale zorg van ons nodig. De herfst nadert snel, wat de vernieuwing van het lichaam bevordert. De donkere gloed die op onze huid achterbleef als herinnering aan de zomervakantie maakt ons blij, maar als we er goed naar kijken, kunnen we minder aantrekkelijke veranderingen ontdekken - verkleuring.
Lees Verder
Tijd voor mam

"We nemen afscheid van de Poolse moeder - afnemend moederschap" Congress of Women 2012

Het Vrouwencongres werd in juni 2009 opgericht als een sociale beweging, die vrouwen in Polen sociaal en politiek activeert, op de 20e verjaardag van politieke en economische transformatie in Polen. Het was bedoeld om de enorme participatie van vrouwen in sociaal-economische veranderingen te benadrukken, hun rol bij het bouwen van modern Polen te benadrukken, evenals hun huidige situatie te diagnosticeren en de richting van veranderingen te schetsen.
Lees Verder
Tijd voor mam

Hoe wil de overheid ouders helpen?

We hebben vaak op deze pagina geschreven dat er een neerwaartse trend is in natuurlijke groei. Jaarlijks worden gemiddeld 22.000 pasgeborenen geboren. Om deze reden zien vrouwen die een kind verwachten er anders uit. Er is een grotere maatschappelijke acceptatie om toekomstige moeders op een verminderde manier te behandelen.
Lees Verder
Tijd voor mam

Wat moet een jonge moeder niet dragen?

Er is niets om verontwaardigd over te zijn en de hele wereld ervan te overtuigen dat de geboorte van een kind niets verandert. Het is bekend dat het een soort revolutie introduceert. Ook in onze garderobe. Daarom passen bepaalde outfits in de zandbak of tijdens het spelen in het park om bepaalde redenen niet. Net als gebaren en gewoonten die ook na de zwangerschap naar beneden zouden moeten gaan.
Lees Verder
Tijd voor mam

Wat draagt ​​een jonge moeder in haar tas?

We besloten onze tassen te doorzoeken en te zien hoe de jonge moeder zich voorbereidt op een wandeling. Zoals het gezegde luidt ... laat me zien wat je in je tas hebt, en ik zal je vertellen wat je moeder bent, we laten aan je beoordeling of we preventief, afgeleid, voorzichtig of inventief zijn ... :) En wat draag je in je tas?
Lees Verder
Tijd voor mam

Beroemdheden vallen? Hop, we zijn zwanger en we spelen kinderen

In de wereld van de showbusiness over zwangerschap en moederschap kun je een aanzienlijk bedrag verdienen. Rode loperrijders gebruiken hun eigen kinderen om hun carrière vooruit te helpen, hun littekens te verbeteren of het huisbudget te sparen. Zoals u weet, staan ​​de kosten van sterren en beroemdheden los van de realiteit van een typische Poolse moeder.
Lees Verder
Tijd voor mam

Facebook - een paar woorden over de reus ...

Een zevende van de bevolking is geregistreerd op Facebook. Ongeveer een miljard mensen loggen op verschillende frequenties in op de site en betreden de wereld van de virtuele gemeenschap. Facebook is beschikbaar in elk land op elk continent. Een benijdenswaardig resultaat. Maar wat zit erachter? Er is een groeiende beschuldiging van oneerlijk spel, de introductie van betaalde diensten en de gevaren van het verkrijgen van te veel informatie over mensen die op de portal zijn geregistreerd.
Lees Verder
Tijd voor mam

Mama, hoe mooi je bent - haarproblemen

Kijk je 's ochtends in de spiegel en zie je je haar hangen zonder uitdrukking of verward raken door overtollige krullen? Het is waarschijnlijk tijd om te begrijpen dat je haar zijn eigen leven heeft en als je het nu niet onder controle hebt, zal het nog erger zijn. Menig vrouw jaloers op dames met kleurrijke tijdschriften, onberispelijk gerangschikt kapsel of levendige kleuren, terwijl wat op het hoofd is expressieloos blijft en verre van ideaal.
Lees Verder
Tijd voor mam

Ideeën voor kerstcadeaus voor kinderen

Menig grootmoeder, tante of oom staat voor een dilemma: wat moet je een peuter kopen op Mikołajki, om de portemonnee niet te verpesten en iets heel belangrijks en origineels te presenteren. Hoe vaak kun je een peuter kiezen met een knuffel of blokken. Hier zijn enkele ideeën voor een geschenk. Tijdbon Dit geschenk zal elke peuter en ouder verrassen.
Lees Verder
Tijd voor mam

Hoe de vogels in de winter te voeren?

Je kunt jezelf afvragen of je de vogels wel wilt voeren. Er is immers een overtuiging dat populaire soorten het eeuwenlang hebben gedaan zonder menselijke steun. De zwakker ging op natuurlijke wijze weg en de sterkere overleefde. Zoals Moeder Natuur het heeft gepland. De meeste mensen twijfelen er echter niet aan dat vogels voeren niet alleen noodzakelijk, maar ook plezierig is.
Lees Verder