Categorie Sponsoring

We voeren de honden
Sponsoring

We voeren de honden

De actie "Karmimy Psiaki" is een landelijk initiatief dat tot doel heeft maaltijden voor dakloze dieren te verzamelen. Momenteel wordt hulp aan het asiel geboden: in Zabrze-Biskupice, waar meer dan 300 honden wachten om te kunnen profiteren van menselijke gevoeligheid, een goed hart en toewijding om hun lot te verbeteren.

Lees Verder

Sponsoring

We voeren de honden

De actie "Karmimy Psiaki" is een landelijk initiatief dat tot doel heeft maaltijden voor dakloze dieren te verzamelen. Momenteel wordt hulp aan het asiel geboden: in Zabrze-Biskupice, waar meer dan 300 honden wachten om te kunnen profiteren van menselijke gevoeligheid, een goed hart en toewijding om hun lot te verbeteren.
Lees Verder
Sponsoring

De glimlach van een kind is de grootste schat

Ateliora.com en Sosrodzice.pl nodigen fotografen, fotografen en degenen die hun hand met de camera willen proberen uit om deel te nemen aan de wedstrijd "De glimlach van kinderen is de grootste schat". Elke auteur kan maximaal drie werken in overeenstemming met het thema indienen. De werken worden beoordeeld door een jury onder voorzitterschap van Magdalena Berna - een bekende kinderfotograaf.
Lees Verder
Sponsoring

Ik deel boeken

De tweede editie van de sociale actie 'I share books' wordt in 2012 georganiseerd door de 'Child and Culture' Foundation (vorig jaar door Qlturka.pl) in samenwerking met Silesia Expo (organisator van de boekenbeurs in Katowice) en de 'Miasto Słów' Foundation. De sponsors van de actie zijn DPD Polska en Firma Księgarska Olesiejuk.
Lees Verder
Sponsoring

Lulek.tv

Lulek.tv is een land van veilige, sprookjesachtige en waardevolle spellen en activiteiten voor kinderen. De bedoeling van de auteurs van de site Lulek.tv was om een ​​sprookjesachtige plek te creëren voor volwassenen en kinderen. Gewaardeerde specialisten werkten aan de educatieve waarden van games met Lulu en Rózia, waardoor kleine gebruikers de kans krijgen om veel te leren in Lulandia.
Lees Verder
Sponsoring

Een betrouwbare oppas

Een betrouwbare oppas is een project dat is opgezet om kinderen op te voeden, te verzorgen en voor kinderen te zorgen. Het is ook een portaal dat bemiddelt bij het zoeken naar een oppas voor een kind, waarmee u een oppas en kindermeisjes kunt vinden - een baan. Professionele trainingen voorbereid voor leerkrachten, mentoren, verzorgers en ouders zelf zijn beschikbaar op atichenaniania.pl.
Lees Verder
Sponsoring

Babyranking

Babyranking.pl is een ranglijst van producten voor kinderen, nuttig voor zowel ervaren als pasgebakken ouders, gemaakt door ouders die geïnteresseerd zijn in onderwerpen die verband houden met de ontwikkeling en het leven van kinderen. Hiermee kunt u betrouwbare producttestresultaten en informatie uit de eerste hand lezen.
Lees Verder
Sponsoring

Kosmeland.pl

Kosmeland.pl is een website die is gemaakt voor alle ouders die op zoek zijn naar geschikte kinderopvangproducten. Ik presenteer cosmetica voor kinderen en hun moeders. Het informeert over nieuwe producten, promoties en publiceert interessante artikelen en recensies van geteste producten. Hij nodigt ook uit om deel te nemen aan wedstrijden.
Lees Verder
Sponsoring

Epicenter of Health

Het Epicenter of Health is een voedingskliniek en een fitnesscentrum. Een plek waar u volledig voor uw gezondheid kunt zorgen door onjuiste eetgewoonten te veranderen en plezier te beleven aan dagelijkse activiteiten. De oprichter van het bedrijf is Ewelina Wieczorek, die zich bezighoudt met de ontwikkeling van voedingsplannen, voedingsadvies.
Lees Verder
Sponsoring

BoboCamp

BoboCamp is een reeks gratis bijeenkomsten georganiseerd voor ouders door ouders. Iedereen kan hier een expert zijn en zijn kennis en ervaring delen. De bijeenkomsten vinden eenmaal per maand plaats in Warschau, in Saska Kępa en Pruszków, en hun onderwerp is algemeen begrepen ouderschap. In een ontspannen, informele sfeer, met goede koffie en heerlijke taarten, praten we met kraamadviseurs, douls, logopedisten, verloskundigen en vele andere experts die verband houden met het opvoeden van een kind en het ouder zijn.
Lees Verder
Sponsoring

Bobas-muziek

Bobas-muziek is de beste muziek die we een klein kind kunnen geven. De zorg voor een kind vertelt hen om hen het beste van alles te geven. Ook de beste muziek. Volgens de Nederlandse componist Raimond Lap wordt het belang van muziek nog steeds onderschat. Muziek is een uiterst suggestieve taal, begrijpelijk voor iedereen, inclusief de jongste, maar moet in een toegankelijke vorm worden gepresenteerd.
Lees Verder
Sponsoring

Speciaal verslag Skąpiec.pl

Het voltooien van een babyuitzet duurt meestal lang en is een kostbare taak. Skąpiec.pl besloot jonge ouders te helpen en stelde een speciaal rapport 'Babyproducten' op. Het bevat ranglijsten van de hoogst gewaardeerde artikelen en tips die nodig zijn bij het kopen van een kinderwagen, autostoeltje of babydrager.
Lees Verder
Sponsoring

Bazgroszyt

Bazgroszyt.pl is een educatieve en entertainmentwebsite voor kinderen 3-6 die hun verbeelding ontwikkelt en kinderen voorbereidt op school. De website biedt eigen materialen om te leren schrijven, oefeningen om grafische graphics te ontwikkelen, online educatieve spellen en meer dan 300 open kleurboeken. De kinderen in het verkennen van de wereld worden vergezeld door vriendelijke krijthelden: Rysek, Kredzia en Kolorozaurus.
Lees Verder
Sponsoring

Mamaczyta.pl

Mamaczyta.pl - een blog over interessante, slimme, grappige en belangrijke boeken voor kinderen en tieners. Leesmoeders vertellen over de tijd die ze met de kinderen aan het boek hebben doorgebracht en hoeveel plezier je kunt lezen.
Lees Verder
Sponsoring

Kleine toeristen

Little Tourists is een portaal voor ouders die op zoek zijn naar interessante plaatsen, feesten, evenementen in Polen voor zichzelf en hun kinderen. Informeert u over spannende riddertoernooien, familiepicknicks of een belangrijk cultureel evenement. Op de website kunt u lezen over alle evenementen voor kinderen en jongeren, maar niet alleen, over klassieke muziekconcerten, museumtentoonstellingen of artistieke workshops.
Lees Verder
Sponsoring

"Een beetje geniaal. De geest van een mooi kind ”

Tomasz Gowin geïllustreerd boek ter ondersteuning van de revalidatie van slechtziende kinderen ISBN: 978-83-7805-666-9 Omslag: zacht Formaat: 210 × 145 mm Aantal pagina's: 30 Première: 2 april 2013 Prijs: PLN 20 Boek "Little genius. De prachtige geest van een kind 'is bedoeld voor de jongste kinderen, vanaf de eerste weken van hun leven.
Lees Verder
Sponsoring

Bewuste moeder

De Conscious Mother-portal is gemaakt voor alle vrouwen die al gelukkige moeders zijn of binnenkort zullen zijn. We vergeten vaders niet, wier dilemma's en ervaringen vaak over het hoofd worden gezien - beide ouders zullen iets voor zichzelf vinden. De grondlegger van de hele actie en de organisatie van cyclische ontmoetingen is Dorota Jaworska, die onlangs heeft genoten van de charmes van het moederschap.
Lees Verder
Sponsoring

Kakadu e-magazine

E-magazine is een vorm van communicatie die traditioneel schrijven combineert met internet. Kortom, het is een elektronische krant. E-magazine Kakadu is een van de eerste tijdschriften van dit type dat volledig is gewijd aan dieren. Je vindt er veel interessante informatie over onze dierenvrienden en problemen in verband met de zorg voor hen.
Lees Verder
Sponsoring

"Wat te doen als kinderen zich vervelen"

"Wat te doen als kinderen zich vervelen" is een gids voor ouders en verzorgers van kinderen vanaf vier jaar tot het einde van de basisschool. U kunt hier ook wat advies vinden als uw kinderen wat ouder zijn en de adolescentie ingaan. De gids bevat meer dan honderd ideeën uit verschillende vakgebieden: van kunst tot theater; van sport tot themaspellen.
Lees Verder
Sponsoring

2e editie van het KidZone Quality Label Project!

Het KdZone-keurmerk heeft al tientallen bedrijven uit heel Polen onderscheiden - producenten, distributeurs en dienstverleners die hun aanbod op kinderen richten. Projectlaureaten zijn bedrijven die hebben laten zien dat zij zich in hun dagelijkse activiteiten laten leiden door het principe van de hoogste kwaliteit. De volledige lijst met winnaars is te vinden op www.
Lees Verder
Sponsoring

De voortijdige stichting

De Wcześniak Foundation is geïnitieerd door ouders van premature baby's en handelde in het voordeel van ouders van premature baby's. De Foundation for Early Parents-Parents is opgericht op initiatief van Magdalena en Tomasz Makaruk, ouders van Joachim, die in de 29e week van de zwangerschap zijn geboren. Magdalena is doctor in de geesteswetenschappen aan de faculteit Poolse Studies aan de Universiteit van Warschau.
Lees Verder