Categorie Klein kind


Klein kind

Wat te spelen met een eenjarig kind 2

In het vorige artikel heb ik verschillende beproefde manieren voorgesteld die helpen de tijd die wordt doorgebracht met de jaar oude baby te diversifiëren. En deze keer wil ik je wat plezier geven dat bij ons thuis succesvol is geweest. Mijn vriendenboek Als ik me de gelukkige jaren van mijn jeugd herinner, verschijnt er een idyllisch beeld van het leesboek van mijn moeder voor mijn ogen.
Lees Verder
Klein kind

Slimme moeder. We lenen cosmetica voor kinderen

Veel moeders die ik ken, gaven toe dat ze cosmetica gebruikten die ze met hun kinderen in gedachten hadden gekocht. Terwijl sommigen van hen kinderproducten gebruiken zoals bedoeld, werd de vindingrijkheid van anderen de inspiratie om dit artikel te schrijven. Als u geïnteresseerd bent in het ongewone, soms schokkende gebruik van onze babyproducten, nodig ik u uit om te lezen.
Lees Verder
Klein kind

Lezen is trendy ...

Laat het motto van dit artikel de lezing lezen ontwikkelt de geest van jonge mensen, verjongt het karakter van een oude man, veredelt hem in tijden van voorspoed, geeft hulp en troost in tegenspoed (Marcus Tullius Cicero). Voor mij is wat deze woorden overbrengen erg belangrijk. Dit is een waarheid om te onthouden.
Lees Verder
Klein kind

Paas tuin

De lente is hier voorgoed. Binnenkort beginnen we met de voorbereidingen voor Pasen. Het is een familietijd die we ons niet kunnen voorstellen zonder eieren geverfd in alle kleuren van de regenboog en nieuwigheden. In veel huizen vieren we de eerste lentegroenen ter gelegenheid van een feestelijk ontbijt. Vast met een lange winter, tong tot knieën, kijken we naar blozende radijsjes, trots uitstekende bieslook, knappe kroppen sla opgestapeld op de plank van een nabijgelegen groenteboer en hoewel dergelijke tijden zijn gekomen, zijn het hele jaar door beschikbaar, meestal zien de winter er beter uit dan ze smaken.
Lees Verder
Klein kind

Labels, labels - de vloek van het dagelijkse winkelen

Veel mensen winkelen reflexief. Ondertussen moeten we bij bewust winkelen langzamer werken en labels lezen. Dankzij dit zullen we veel waardevolle informatie ontvangen, en wanneer we "onze" producten kiezen, zal de tijd die in de winkel wordt doorgebracht aanzienlijk worden verkort en zullen we genieten van de gezondheid. Laten we, door de volgende elementen van de puzzel, het label, te analyseren, controleren wat er uit de verpakking kan worden gelezen, b.v.
Lees Verder
Klein kind

Test van de meest populaire pappen

Als uitbreiding van het dieet van de baby reiken ouders niet alleen naar groenten en fruit, maar verrijken ze ook het peutermenu met pap. Winkelrekken bevatten producten van verschillende fabrikanten, waarvan de samenstelling is aangepast aan de leeftijd en smaakvoorkeuren van jonge kinderen. Naast dat ze vullen, leveren ze energie die kleine ontdekkingsreizigers nodig hebben om de wereld om hen heen te verkennen.
Lees Verder
Klein kind

Beoordeling van Johnson's Baby baby lotions

De afgelopen weken heb ik de gelegenheid gehad om vier Johnson's babybadcosmetica te testen voor de verzorging van de babyhuid. Na een gedetailleerd begrip van hun werking, na analyse van de chemische samenstelling, werd deze beoordeling van producten gemaakt, die, naast dezelfde fabrikant, de wereldberoemde formule No More Tears combineert.
Lees Verder
Klein kind

We testen kaas voor kinderen

Een leuke afwisseling voor pap en melk is kaas. Kinderen eten ze graag en ouders stoppen ze in een winkelwagentje. Speciaal voor jou hebben we enkele van de meest populaire producten bekeken. Allemaal voorbereid op kinderen ouder dan drie jaar. Als je nieuwsgierig bent welke geheimen verborgen zijn onder de deksels, nodig ik je uit om het artikel te lezen.
Lees Verder
Klein kind

Tijd gestopt in de casting

Onze kinderen groeien zo snel, veranderen en groeien ... Dat is de reden waarom er geen tekort is aan ouders die graag de tijd zouden stoppen om te genieten van de charme van dagen doorgebracht samen met baby's. Helaas kan dit niet worden gedaan. De tijd snelt en wordt beheerst door zijn eigen wetten. Tieners groeien uit jonge kinderen, en dan volwassenen.
Lees Verder
Klein kind

Dagelijkse winkeldilemma's

Om de dag goed te beginnen, heb je een gezond en voedzaam ontbijt nodig, hoewel de kwestie eenvoudig lijkt, kan het moeilijk zijn. We weten allemaal dat je brood, groenten en toevoegingen nodig hebt, d.w.z. kazen, misschien yoghurt, worstjes. Er liggen veel goederen in de schappen en er wordt ons gevraagd wat goed is voor mij? Hoe beantwoord je ze?
Lees Verder
Klein kind

Organische wonderen. Origineel speelgoed

Er was een doorbraak in de speelgoedmarkt. Plastic, rommel of juist goede kwaliteitsproducten van populaire fabrikanten hebben eindelijk hun waardige rivalen. Houten en andere ecologische speelkameraadjes kwamen op om te vechten voor de gunsten van kinderen. Net zoals mode voor kleding, kenmerkend voor bepaalde periodes in de geschiedenis van de mensheid, terugkeert naar de catwalks van moderne ontwerpers, zo ervaart ook speelgoed een renaissance.
Lees Verder
Klein kind

Mama aan het werk

Veel media zeggen: als je wilt werken, werk dan. Vervul je passies, vervul jezelf professioneel. Je hebt zoveel mogelijkheden: er zijn kinderdagverblijven, kinderhoekjes, babysitters, grootmoeders. Het kind verliest hiermee niet. De kwaliteit van de bestede tijd is immers belangrijker, niet het bedrag, en een tevreden moeder is een gelukkig kind.
Lees Verder
Klein kind

Tijdens de regen vervelen de kinderen ...

In de jaren 60 van de vorige eeuw presenteerden Kabaret Elders Gentlemen een lied van de zogenaamde "Rainy Suite", wiens refrein zoiets klonk: "In de regen vervelen kinderen zich, het is een algemeen bekend iets. Hoewel ze niet de moeite nemen en minder vies worden, maar ze zich vervelen in de regen! ”Ieder van ons heeft de zin van dit lied minstens één keer gehoord, en erger, ieder van ons heeft vaak de gelegenheid gehad om te zien wat het eigenlijk betekent om zich in de regen te vervelen.
Lees Verder
Klein kind

Enkele tips om effectief te ontvochtigen

Sommige deskundigen zeggen dat het kind de wens om een ​​stoelgang te hebben op de leeftijd van drie maanden communiceert. Wanneer hij plassen of poepen, begint hij te huilen of anderszins zijn ouders op te roepen. Enkele generaties eerder werden dergelijke signalen ontvangen door moeders en resulteerden ze vaak in een onmiddellijke reactie en het vermijden van vuil.
Lees Verder
Klein kind

Eten of genieten? De juiste eetgewoonten vormgeven

Als liefhebbende ouders willen we dat onze kinderen sterk, gezond en gelukkig zijn in de wereld. We koken, kopen de beste ingrediënten, gerechten van gerenommeerde bedrijven ... Kortom, we pleiten zo goed als we kunnen, en wanneer het tijd is voor een maaltijd begint er iets dat vaak op een circus lijkt. Een schreeuw, ontwijkingen waar Gołota zich niet voor zou schamen, een gezicht besmeurd met wortelen, een overzicht van de dag op de vloer, en we vragen ons af of we tijdens het volgende diner een beschermend schort en een bril zouden dragen.
Lees Verder
Klein kind

Eerste hulp - het is het onthouden waard!

Eerste hulp is het onderwerp dat niet mag ontbreken op sosrodzice.pl. We vroegen Grzegorz Nowak, een paramedicus en EHBO-trainer bij Stay & Play, om commentaar te geven over hoe verder te gaan in een noodgeval. Het is moeilijk om je voor te stellen hoe ingewikkeld het is om je kind eerste hulp te geven ...
Lees Verder
Klein kind

Voor verveling in de auto

Hoe ouder het kind, hoe moeilijker het is om tijdens het reizen voor iets te zorgen. Een baby die meestal zoet in slaap valt in de auto, is in feite de meest sierlijke reiziger, zelfs als de ouders van kleine kinderen er anders uitzien. Met de leeftijd hebben kinderen meer aandacht en veel vindingrijkheid van voogden nodig, en dit - laten we eerlijk zijn, het kan vermoeiend zijn en kan het samen reizen effectief ontmoedigen.
Lees Verder
Klein kind

Toiletbril of potje?

Waarom zou je je leven moeilijker maken als er zoveel wc-brillen zijn? Kleiner en praktischer onderweg? Of misschien niet, misschien is het potje praktischer, omdat ze het comfort bieden van "plassen" tijdens een wandeling, tijdens een reis, zonder stressvol de stadstoiletten te bezoeken? Hoe dit geschil op te lossen: wanneer de wc-bril en wanneer het potje?
Lees Verder
Klein kind

Creatief plezier, d.w.z. we wekken de verbeelding

Elke keer dat ik met kinderen en jongeren werk, is er een absoluut gebrek aan verbeeldingskracht. Het doet me nog meer pijn omdat mijn persoonlijke beroep erop is gebouwd. Ik heb lange tijd niet kunnen begrijpen hoe het mogelijk is voor een kind van acht jaar om een ​​appelsamenvatting te eten of te snijden!
Lees Verder