Categorie Schoolgaande kind

Mooie kransen voor communie. Raak geïnspireerd
Schoolgaande kind

Mooie kransen voor communie. Raak geïnspireerd

De eerste heilige communie is een belangrijke gebeurtenis. Allereerst religieus, maar ook degenen die hun gedachten richten op het uiterlijk van het kind: ouders en kinderen willen er zelf mooi uitzien. Er wordt vooral veel aandacht besteed aan de kleding van de meisjes. Naast de alb, die in de meeste kerken verplicht is, worden ook accessoires zoals kransen voor communie gekozen waarmee het kind opvalt.

Lees Verder

Schoolgaande kind

Wat moet elke zevenjarige weten?

Veel experts geloven dat modern onderwijs de verkeerde kant op gaat. We besteden meerdere jaren om de kinderen een lange lijst met vaardigheden te geven die ze in de praktijk niet kunnen gebruiken. We besteden te veel tijd aan het absorberen van droge feiten en we geven te weinig ruimte om kritisch te leren denken.
Lees Verder
Schoolgaande kind

Wat moet een zevenjarige ouder weten?

Op zevenjarige leeftijd verandert ons zorgeloze kind al in een serieuzere basisschoolstudent. Hij staat voor nieuwe doelen en verantwoordelijkheden, evenals uitdagingen die een zevenjarige graag zal aangaan. Als u op deze leeftijd moeder bent van een kind, kijk dan wat uw kind moet weten en hoe u de ontwikkeling ervan in deze belangrijke levensfase op een positieve manier kunt ondersteunen.
Lees Verder
Schoolgaande kind

De eerste bh voor een meisje - wanneer?

Elk kind ontwikkelt zich in zijn eigen tempo. Dit geldt voor zowel lengte, gewicht als de snelheid van puberteit. Kinderen observeren niet alleen deze veranderingen, maar vergelijken ook hoe ze kijken naar hoe hun leeftijdsgenoten opgroeien. In het geval van meisjes wekken veel emoties op bij de ontwikkeling van de buste en het bijbehorende dilemma - wanneer was de eerste beha voor een meisje?
Lees Verder
Schoolgaande kind

300 zloty voor elk kind - wat is het nieuwe programma?

300 zloty voor elk kind of uitzet voor elk schoolgaande kind is een voorbeeld van een nieuw overheidsprogramma dat bekend staat als "Good Start". Het geld moet worden overgemaakt aan ouders van kinderen die naar de lagere en middelbare school gaan tot de leeftijd van 20. Elke aanvrager moet PLN 300 krijgen, er wordt geen rekening gehouden met het inkomstencriterium.
Lees Verder
Schoolgaande kind

Type 2 diabetes bij kinderen - hoe ontwikkelt het zich, welke symptomen geeft het? Wie is blootgesteld

Diabetes is een van de belangrijkste en gevaarlijkste beschavingsziekten. Kinderen vallen ook steeds vaker. Halve worsteling met type 1 diabetes, de andere helft worstelt met niet-insulineafhankelijke diabetes, d.w.z. type 2 diabetes. Meestal wordt diabetes type 2 gediagnosticeerd bij zwaarlijvige kinderen. In tegenstelling tot type 1 diabetes wordt haar voorkomen beïnvloed door een ongezonde levensstijl.
Lees Verder
Schoolgaande kind

Rubella. Een paar woorden over milde kinderziekte

Een generatie geleden was rodehond een veel voorkomende, onschadelijke en wijdverspreide besmettelijke ziekte. Tegenwoordig is het relatief zeldzaam. Ondanks dit gebeurt het, dus het is de moeite waard om de symptomen te kennen en hoe ermee om te gaan. Rubella, of wat? Rubella, ook bekend als Duitse mazelen, of driedaagse mazelen is een infectie veroorzaakt door het rodehondvirus.
Lees Verder
Schoolgaande kind

Een linkshandig kind op school - uitdagingen die u aankan

Het begin van scholing voor veel kinderen is niet eenvoudig. Leren schrijven kan bijzonder moeilijk zijn. Het is vaak een echte uitdaging voor linkshandige kinderen, die 15% van alle kinderen uitmaken die naar school gaan. Waarom is het moeilijker voor linkshandige kinderen? Wat zijn de regels om te onthouden als uw kind een leidende linkerhand heeft?
Lees Verder
Schoolgaande kind

Rugzak of schooltas? Dat is beter voor een eerste leerling

Er is een algemene overtuiging dat voor de jongste kinderen een schooltas een veel betere optie is dan een rugzak. Is dit echter echt het geval? Wat zijn de belangrijkste verschillen? Wat is de waarheid - kies een rugzak of schooltas voor je kind? En waar moet u op letten bij het bladeren door het winkelaanbod? Eerste klas schooltas - het beste voor de rug?
Lees Verder
Schoolgaande kind

Acht jaar oud - ontwikkeling en belangrijke informatie voor ouders

De achtjarige huilt 's nachts niet vanwege een wilde leeuw die op de loer ligt in de kast. Hij klaagt niet over de angsten onder het bed. Hij heeft echter zijn angsten en angsten. Een van de belangrijkste is het gebrek aan acceptatie door collega's of een strikte evaluatie van de leerkracht. Hoe ontwikkelt een kind van acht jaar zich? En wat te doen om deze ontwikkeling te ondersteunen?
Lees Verder
Schoolgaande kind

Wanneer een kind naar zomerkampen sturen? Voordelen van vakantiekolonies en mogelijke problemen

Zomerkampen voor kinderen is een van de aanbiedingen van vakantierust. Beschikbaar voor kinderen vanaf zeven jaar. Gaat ervan uit op vakantie te zijn, op de door de ouders gekozen plaats, gedurende 5 dagen tot twee / drie weken. Hiermee kunt u kiezen uit het rijke thematische aanbod. U kunt een kind naar kunst, sport, zeilen sturen, met de mogelijkheid om vreemde talen te leren, en nog veel meer.
Lees Verder
Schoolgaande kind

Hoe een psychische stoornis bij een kind te herkennen?

De tijden waarin geestesziekte een taboe was, raakten in de vergetelheid en hoewel we nog steeds ver verwijderd zijn van de openheid van westerse samenlevingen, besteedt Polen sinds enkele jaren ook steeds meer aandacht aan geestelijke gezondheid. Met name vaker worden kinderen met psychische aandoeningen omringd door psychologische en psychiatrische zorg.
Lees Verder
Schoolgaande kind

Het kind drinkt niet veel. Is dat erg

Water is het hoofdbestanddeel van ons lichaam (aangenomen wordt dat het tot 75 procent van het gewicht van de pasgeborene en ongeveer 60 procent van het gewicht van het oudere kind uitmaakt). Daarom is de afgifte ervan, voldoende voor de leeftijd en de gezondheid van ons kind, net zo belangrijk als een voldoende hoeveelheid calorieën, vitamines en mineralen.
Lees Verder
Schoolgaande kind

Wat kunt u vandaag voor uw zoon doen?

Je voedt een zoon op om empathisch te zijn. Je zegt dat hij kan huilen omdat tranen helemaal geen schande zijn. Je moedigt hem aan om met zijn zus te spelen en leert dat vuisten niet het beste argument zijn om een ​​geschil op te lossen. Dan gaat je speciale kind naar school en plotseling blijkt dat een klasgenoot die in staat is om hard voor zichzelf te vechten, een sterke positie in de klas aan het verwerven is.
Lees Verder