Categorie Uitgelicht

Wanneer een kind uit huis ontsnapt ...
Uitgelicht

Wanneer een kind uit huis ontsnapt ...

Zelfs volwassenen weten dit: soms is het gemakkelijker om problemen te omzeilen dan om ze op te lossen. Vooral als ze groot genoeg zijn om ons te overweldigen. Kinderen en jongeren reageren op een vergelijkbare manier, waarbij de aanstichter van ontsnappingen vaak onbevredigde emotionele behoeften en veranderlijke aard zijn, blootgesteld aan vele verleidingen.

Lees Verder

Uitgelicht

Wat kunnen we een kind leren uit boeken?

Boeken leren kinderen. Dit staat niet ter discussie. Ze zijn niet alleen een manier om tijd of amusement door te brengen, maar helpen ook bij het leren van specifieke vaardigheden: schrijven, spellen, wetten die de wereld regeren, of zelfs instructies over hoe kinderen te leren zwemmen. Welke zijn het waard om in je bibliotheek te hebben? Hieronder staan ​​de vier nieuwste voorstellen voor kinderen, adolescenten en zelfs volwassenen.
Lees Verder
Uitgelicht

Snacks voor kinderen - suggesties voor thuis en producttest

Door uw kind gedurende de dag vijf hele voedingsmiddelen te geven die rijk zijn aan koolhydraten, eiwitten, vitamines en mineralen, zorgt dit voor een goede ontwikkeling. Ons kindermenu moet ook een plek voor gezonde snacks bevatten. Dergelijk voedsel, geconsumeerd tussen de hoofdgerechten, stelt u in staat om een ​​voldoende hoeveelheid suiker in het bloed van de peuter te handhaven, wat helpt de prikkelbaarheid van het kind te bestrijden en zijn concentratie verbetert.
Lees Verder
Uitgelicht

De eerste stappen van de kleine paddenstoel in het bos ...

In het bos zul je hem ontmoeten en je ernstig afvragen omdat hij een hoed heeft, maar waar? Op je been! September wordt niet alleen geassocieerd met het begin van het schooljaar en de meedogenloos naderende herfst, maar ook met paddestoelen, paddenstoelen, bos, het drogen van de oogst en de onmisbare rieten mand ... Het is een geweldige kans voor een wandeling in het bos.
Lees Verder
Uitgelicht

Het kind wil niet naar de kleuterschool ...

De eerste dagen op de kleuterschool kunnen moeilijk zijn. Je moet hierop voorbereid zijn. Vooral op de zogenaamde rebellie op de derde dag, wat zich uit in het feit dat de peuter weigert naar de kleuterschool te gaan, omdat hij stelt dat het thuis echter beter is. Wat kan een wijze ouder doen? De enige oplossing is om deze moeilijke tijd te doorstaan ​​en in geen geval te bezwijken voor het overtuigen van het thuisblijvende kind.
Lees Verder
Uitgelicht

Rijtuigen voor poppen

Er is een moment waarop veel ouders overwegen een poppenwagen te kopen. Sommigen hebben het snel genoeg nodig, want rond hun eerste verjaardag, anderen slechts een jaar of een paar jaar later. Fabrikanten van kinderaccessoires en speelgoed laten deze verwachtingen niet onbeantwoord. Ze produceren een hele reeks kinderwagens die zijn aangepast aan de behoeften van kinderen van verschillende leeftijden.
Lees Verder
Uitgelicht

Drie manieren om een ​​kind te leren wachten

Er zijn eenvoudige antwoorden op de dilemma's van de meeste ouders. We merken ze echter vaak niet op of zoeken naar een eenvoudigere manier om een ​​kind een nieuwe, moeilijke vaardigheid te leren die nuttig is in het dagelijks leven. Ondertussen zijn er drie eenvoudige manieren om een ​​kind te leren wachten en schreeuwen, ruzies en zelfs hysterie te voorkomen wanneer een peuter niet alles meteen krijgt.
Lees Verder
Uitgelicht

Hoe een kind voor te bereiden op de kleuterschool?

Om ervoor te zorgen dat de eerste dagen en maanden in de kleuterschool geen trauma voor een kind zijn, moet je een paar maanden voor het debuut van de peuter in de kleuterschool zorgen. Basisvoorbereidingen zijn niet ingewikkeld of tijdrovend genoeg om een ​​groot probleem te veroorzaken, en ze zijn het waard om te ondernemen, omdat de voordelen die eruit voortvloeien behoorlijk aanzienlijk kunnen zijn.
Lees Verder
Uitgelicht

Aanpassingslessen in de kleuterklas

Niet elke kleuterschool besluit aanpassingslessen te geven. Degenen die ze plannen, organiseren meestal eind augustus aanpassingsdagen. Sommigen kiezen een andere datum, zoals juni, die meestal niet goed wordt beoordeeld. Ouders zeggen dat het kind van juni tot september veel van de eerste momenten in de kleuterschool vergeet en moeite heeft om de faciliteit in september te implementeren.
Lees Verder
Uitgelicht

Wanneer een ouder naar het buitenland gaat ...

Een kind heeft de aanwezigheid van beide ouders nodig voor een goede ontwikkeling. Steeds vaker besluiten mensen het gezin tijdelijk te verlaten. De motieven om ouders of een ouder naar het buitenland te verlaten zijn verschillend. Meestal is het een winstgevende reis naar het werk. Helaas voor het kind is een dergelijke scheiding van de ouder erg moeilijk en heeft het negatieve gevolgen voor zijn mentale en emotionele ontwikkeling.
Lees Verder
Uitgelicht

De eerste dag op de kleuterschool

De eerste dag op de kleuterschool kan worden bijgewoond door ouders van twee en een half jaar oude kinderen, drie jaar oud, vier jaar oud en zelfs vijf jaar oud. En hoewel het leeftijdsverschil waarop kinderen hun debuut maken in een onderwijsinstelling groot is, zijn de angsten die met dit evenement samenhangen vergelijkbaar. Wat net zo belangrijk is: er wordt niet gezegd dat een kind van iets meer dan twee jaar het slechter zal doen in de kleuterklas dan een driejarige.
Lees Verder
Uitgelicht

Griep en verkoudheid - hoe worden kinderen ziek?

Griep en verkoudheid zijn niet hetzelfde. Hoewel deze termen vaak door elkaar worden gebruikt en als synoniemen worden behandeld, verschillen de twee ziekten die worden gebruikt om ze te identificeren aanzienlijk. Het is de moeite waard om te leren ze te onderscheiden om de meest voorkomende infecties in het seizoen effectief te behandelen. Griepsymptomen Griep verschilt van verkoudheid omdat het plotseling verschijnt.
Lees Verder
Uitgelicht

Hoe kies je een goede kleuterschool?

Werving voor openbare kleuterscholen is aan de gang. Het zal binnenkort in sommige vestigingen worden aangekondigd. Openbare, particuliere en particuliere kleuterscholen presenteren hun aanbod. Ze verleiden met flexibele werktijden, extra lessen, lage tarieven en attracties. Ouders van drie jaar oud (of twee en een half jaar oud) kunnen een probleem hebben.
Lees Verder
Uitgelicht

Wanneer een kind uit huis ontsnapt ...

Zelfs volwassenen weten dit: soms is het gemakkelijker om problemen te omzeilen dan om ze op te lossen. Vooral als ze groot genoeg zijn om ons te overweldigen. Kinderen en jongeren reageren op een vergelijkbare manier, waarbij de aanstichter van ontsnappingen vaak onbevredigde emotionele behoeften en veranderlijke aard zijn, blootgesteld aan vele verleidingen.
Lees Verder
Uitgelicht

4 thuisbedreigingen: uitdagingen voor tieners

Tieners doen al eeuwen veel om conventies te doorbreken, iets geweldigs en verboden te ervaren. Ze gebruiken vaak objecten en producten die thuis voor dit doel beschikbaar zijn ... Het is de moeite waard om te weten wat mogelijk gevaarlijk kan zijn. Cinnamon Challenge Het schijnbaar domme, onschuldige plezier dat tieners over de hele wereld de afgelopen maanden heeft meegenomen kan een gevaarlijk tijdverdrijf zijn met onverwachte gevolgen.
Lees Verder
Uitgelicht

Het is alweer een jaar geleden! We vieren de eerste verjaardag van sosrodzice.pl

Geliefden, er ging snel een jaar voorbij ... Sosrodzice.pl in het begin zoals elk kind had veel nabijheid en steun nodig van de opstellers: ouders, en nu toont het elke dag zijn temperament duidelijker ... Wat valt op? De moed om op dun ijs te lopen van moeilijk testen van producten, een poging om te spreken in minder populaire discussies, eerlijkheid en vreugde van elke prestatie en typisch voor het kind dat zich verzet tegen de hele wereld.
Lees Verder
Uitgelicht

Wil je de toekomst van je kind weten? Doe de snoep-test

Als u thuis een vierjarige hebt, kunt u waarschijnlijk vertellen hoe uw kind het in de toekomst zal redden wanneer hij of zij opgroeit. Welk wonder? Stel je deze situatie eens voor. Je kind krijgt een suggestie: je krijgt twee snoepjes als je rustig aan tafel zit te wachten tot ik een "dringende" kwestie, of één snoepje tegelijk, heb uitgezocht, die je kiest.
Lees Verder
Uitgelicht

Een week in de kleuterklas, tweede week met ziekte? 3 stappen om de immuniteit van uw kind te verbeteren

Het immuunsysteem van het kind ontwikkelt zich meer dan een dozijn jaar. Wetenschappers schatten dat het alleen als een volwassene werkt wanneer de peuter 12 jaar oud wordt. Eerder is de immuniteit van de peuter natuurlijk getraind in reactie op bedreigingen. Hoe meer mogelijkheden om te oefenen, hoe meer veerkracht de kans heeft zich efficiënter te ontwikkelen en te functioneren.
Lees Verder
Uitgelicht

Hoe verpest overtollige suiker de immuniteit van onze kinderen?

Witte suiker en verschillende soorten zoetstoffen worden tegenwoordig aan bijna elk kant-en-klaar product toegevoegd. Niet alleen cakes, chocolade, snoeprepen, maar ook pasta, brood, friet, knoedels, knoedels, ketchup, fruit- en groentepuree, sappen, "gearomatiseerde wateren" en vele anderen. Het is niet waar dat we altijd die hoeveelheid suiker aten en 'ergens leefden'.
Lees Verder