Categorie Publiek

Als ik opnieuw kon beginnen ... WEDSTRIJD - resultaten
Publiek

Als ik opnieuw kon beginnen ... WEDSTRIJD - resultaten

"Als ik mijn kind weer zou kunnen opvoeden ... zou ik vaker met mijn vinger schilderen dan ik wees. Ik zou minder verbeteren, meer knuffelen. In plaats van naar de tijd te kijken, zou ik mezelf tijd geven om te kijken. Ik zou minder graag alles weten; Ik zou liever weten hoe beter te zorgen. Ik zou vaker in bomen klimmen en vliegeren.

Lees Verder

Publiek

Wedstrijdresultaten

Bedankt voor het meedoen aan de wedstrijd! We waren erg blij om je antwoorden te lezen. We willen graag alle deelnemers belonen, maar de regels zijn zo en niet anders en we hebben slechts vier prijzen die door onze sponsor worden gefinancierd: het Naturino kinderschoenenmerk. Na hete discussies selecteerden we de winnaars.
Lees Verder
Publiek

Kies een beloning!

We nodigen je nogmaals uit voor de wedstrijd, waarin we gadgets voor je hebben voorbereid met het logo sosrodzice.pl, wat iets is voor de meest loyale fans van de site :) Kies zelf of je een T-shirt of canvas boodschappentas wilt ontvangen. Net als de foto die beschikbaar is op onze Facebook-pagina, deel het en schrijf in een reactie welke van de prijzen die je wilt winnen en waarom.
Lees Verder
Publiek

Aandacht, wedstrijd: kies een boek!

Beste lezers, deze keer willen we u uitnodigen om deel te nemen aan een wedstrijd waarin u één boekenprijs kunt kiezen. De regels zijn heel eenvoudig: 1) Kies een boek: nummer 1, 2 of 3. 2) Schrijf in de opmerking onder dit artikel welk boek je hebt gekozen en waarom. 3) Vergeet niet op te letten bij het invoeren van het e-mailadres in de ruimte voor het invoeren van het e-mailadres.
Lees Verder
Publiek

Junior Winter Mind Academy: resultaten

We nodigen je uit voor een wedstrijd georganiseerd met de uitgever van de Junior Mind Academy-serie. Deze keer heb je 5 spellen om Junior Academy of Mind te winnen. Wat moet je doen om deel te nemen aan het plezier? Klik op het vakje 'neem deel aan de wedstrijd' hieronder. Beantwoord vervolgens de vraag met behulp van het formulier: wat kunnen computerspellen voor kinderen leren?
Lees Verder
Publiek

Als ik opnieuw kon beginnen ... WEDSTRIJD - resultaten

"Als ik mijn kind weer zou kunnen opvoeden ... zou ik vaker met mijn vinger schilderen dan ik wees. Ik zou minder verbeteren, meer knuffelen. In plaats van naar de tijd te kijken, zou ik mezelf tijd geven om te kijken. Ik zou minder graag alles weten; Ik zou liever weten hoe beter te zorgen. Ik zou vaker in bomen klimmen en vliegeren.
Lees Verder
Publiek

De Academy of Mind Competition wedstrijdresultaten

We hebben een speciale voorjaarswedstrijd voor je voorbereid. Vanwege het feit dat de winter dit jaar buitengewoon koppig is en ons geduld op de proef stelt, willen we haar er effectief van overtuigen dat het tijd is voor haar: het is tijd om het eindelijk uit te rusten en je te laten genieten van de lente. Bepaal zelf of het genoeg is om een ​​horloge, kalender of winter te kopen, of geavanceerdere manieren te gebruiken ... Elke methode is goed, zolang het werkt.
Lees Verder
Publiek

Wedstrijdresultaten "Hoe is je thuis"

U hebt ons een moeilijke taak gegeven. De regels in je huis die je hebt gestuurd, hebben ons vaak verrast, geamuseerd en ons veel redenen gegeven om na te denken. Volgens de veronderstellingen van de competitie kunnen we drie mensen onderscheiden. Bekroonde uitspraken hieronder. De eerste prijs gefinancierd door DecoMania.pl - een muursticker gemaakt op basis van het door ons verzonden project - is gewonnen door: Agnieszka Szymaszek 1.
Lees Verder
Publiek

Competitie Lilla Lou resultaten

Bedankt voor uw deelname aan de Lilla Lou-wedstrijd. Het is geweldig dat je plezier hebt met mode, een verlangen hebt en ideeën hebt over hoe je je kinderen kunt kleden. We kunnen vijf antwoorden onderscheiden in de competitie. We besloten de volgende mensen te belonen. Gefeliciteerd! De winnaars worden per e-mail gecontacteerd. Hoe kleed ik mijn kind aan?
Lees Verder
Publiek

Mini Mini bezetting - resultaten

Bedankt voor uw deelname aan de wedstrijd georganiseerd in samenwerking met het MiniMini + station. Met genoegen presenteren wij de winnende werken. Alicja Śnieżek stuurde een kinderliedje en de tekening wint: "MiniMini Fish Hit vol 4" Eén, twee, drie, vier, onze peuter wil een voetballer uit de hogere sfeer worden. En dit alles resulteert dat mijn geliefde echtgenoot en papa op voetbal war.
Lees Verder
Openbaar

Wit, rood, geel. Solidariteitspoëzie

Deze originele poëzie van Marisa Alonso Santamaría brengt een belangrijke boodschap over die ons helpt onze kinderen op te voeden. Het leert hen dat we, afgezien van de verschillen tussen elkaar, allemaal hetzelfde zijn, afgezien van de verschillen tussen rassen of culturen, we zijn allemaal mensen. De dichter stelt in poëzie een vraag die we kunnen gebruiken om kinderen in vrede op te voeden.
Lees Verder
Openbaar

Vissen. Astrologisch profiel van baby's

Astrologie vertelt je niet alles over het karakter van je baby, maar met zijn geboortedatum kun je enkele van de sleutels tot zijn karakter kennen. Als je bijvoorbeeld tussen 19 februari en 20 maart bent geboren, ben je Vissen.
Lees Verder
Openbaar

Zelfgemaakte kostuumideeën voor kindercarnaval

Als je je kind als wolk wilt aankleden, hoef je hem / haar alleen maar in een wit t-shirt te kleden en dan wat stukjes katoen over het hele t-shirt te plakken. Een heel eenvoudig, gemakkelijk en snel kostuum om te maken voor carnavalsfeestjes. Met een zwarte blouse en broek en een stuk karton maak je dit originele regenboogkostuum voor je kind.
Lees Verder
Openbaar

De sluwe babe. Kindergedicht van Lope de Vega

Om kinderen kennis te laten maken met de fascinerende wereld van het lezen, is het aan te raden om met poëzie te beginnen. Korte kindergedichten trekken de aandacht van de allerkleinsten door hun ritme en eenvoud.Een van de klassieke auteurs die worden aanbevolen om kinderen kennis te laten maken met de poëziewereld is Lope de Vega. Het kindergedicht La nena ctuta voldoet aan alle eisen om het kind met plezier te laten lezen en reciteren.
Lees Verder
Openbaar

Baby's die zijn ontworpen voor ouders, is dat mogelijk?

Is het mogelijk om baby's te ontwerpen die bij ouders passen? Hoewel het sciencefiction lijkt, zijn we technisch gezien veel dichterbij dan het lijkt. De wetenschap heeft bijna de middelen om dit mogelijk te maken; er is echter een ethisch dilemma dat alle burgers dwingt deel te nemen aan het gesprek en daarom hebben we besloten dit onderwerp bloot te leggen dat zo controversieel kan worden.
Lees Verder
Openbaar

Chocoladeschilfermuffins voor kinderen

Zelfgemaakte muffins of muffins zijn ideaal voor kinderen om een ​​zelfgemaakt ontbijt of tussendoortje te hebben, gemaakt met gezonde ingrediënten. Deze muffins zijn gezond en aantrekkelijk voor kinderen dankzij de chocoladeschilfers die we hebben toegevoegd Ingrediënten: 180 g suiker 1 theelepel bakpoeder 120 g boter of margarine 2 eieren 275 g tarwemeel 200 ml melk 150 g gehakte pure chocolade Tips: in plaats van boter kunt u olie gebruiken Wij nodigen u uit om thuis uw eigen zoetigheden of desserts te maken.
Lees Verder
Openbaar

De beste klassieke liedjes voor kinderen

Liedjes van je leven om samen met je kinderen van te genieten Zie Dit liedje is ideaal om kinderen aan te moedigen een bad te nemen; Het kan hen motiveren en dat moment leuk en plezierig maken. Door de kleintjes op deze manier te stimuleren, kunnen ze zich gemakkelijker aanpassen aan een hygiëneroutine en tegelijkertijd de communicatieband met hun moeder verbeteren.
Lees Verder
Openbaar

Hoe u een film voor kinderen kiest op basis van hun leeftijd

Het is onvermijdelijk, films en televisie maken deel uit van het dagelijkse leven van onze kinderen. Gemiddeld kijkt een kind gewoonlijk meer dan 10 uur televisie per week en is het enorm ontvankelijk voor alles wat ze via de schermen ontvangen, dus het is essentieel om te weten hoe we kunnen kiezen wat we willen dat onze kinderen in hun onvolwassen hoofdjes opnemen.
Lees Verder
Openbaar

De eerste leugens van een kind, wat te doen?

Vroeg of laat liegen alle kinderen, hetzij om niet gestraft te worden, om hun ouders niet van streek te maken of om met anderen te pronken. Liegen kan als normaal worden beschouwd en maakt deel uit van de ontwikkeling van het kind, zolang het geen gedrag is dat zich constant herhaalt. Als mijn middelste kind zich heel goed gedraagt ​​in de klas, doet de leraar een elastiekje om zijn hand of trekt een lachend gezicht.
Lees Verder
Openbaar

Mythes en waarheden over het voeden van kinderen

Bij zuigelingenvoeding is het belangrijkste de bijdrage van vitamines, mineralen, enzymen, vezels en water. Deze voedingsstoffen zijn te vinden in alle groenten en groenten. Hieraan moet eiwit worden toegevoegd, waardoor het kind kan groeien. Waar kunnen we het vinden? In vis, vlees, eieren en groenten en peulvruchten (plantaardig eiwit, dat gemakkelijker verteerbaar is).
Lees Verder
Openbaar

Hoe een baby plat hoofd te voorkomen

In het begin van de jaren negentig ontdekte een onderzoek naar de praktijk om kinderen op hun buik te leggen dat het een toename van het aantal wiegendood veroorzaakte, en daarom adviseerden artsen kinderen op hun rug te slapen en met hun hoofd naar één kant. met bijna de helft verminderd, maar de gevallen van plagiocefalie, beter bekend als het platte kop syndroom, zijn aanzienlijk toegenomen.
Lees Verder