Categorie Persberichten


Persberichten

Bent u op zoek naar een goed idee voor een cadeau voor een kind? Ontdek waarom baby's dol zijn op baby-poppen

Veel meisjes dromen van een pop die eruit ziet en zich gedraagt ​​als een levend kind. Daarom bieden speelgoedfabrikanten, om aan de dromen van kinderen te voldoen, poppen aan die kleine kinderen imiteren. Sommigen van hen hebben batterijvermogen nodig, niet alle zijn interactief. Waarom een ​​pop een goed cadeau is voor een kind Het lijkt erop dat een pop, die van nature geen educatief speelgoed is, niets waardevols voor het leven van het kind oplevert.
Lees Verder
Persberichten

Hoe kies je de juiste fopspeen voor je kind?

Het voltooien van het babyuitzetje is een echte uitdaging voor jonge ouders. Ze willen zich zo goed mogelijk voorbereiden op de baby en zijn op zoek naar meningen over de gadgets die ze nodig hebben. Een van hen is een kalmerende speen, die helpt een sterke zuigreflex te bevredigen, waardoor momenten van rust voor moeder en baby ontstaan.
Lees Verder
Persberichten

Allergie - hoe het te bestrijden in de winter?

Allergie is een van de meest voorkomende menselijke aandoeningen. In tegenstelling tot wat het lijkt, is het niet alleen van toepassing op kinderen en adolescenten - veel volwassenen, vooral ouderen, zijn ook verrast om te ontdekken dat ze allergisch zijn geworden. Aanhoudende kwalen hebben veel varianten en zijn niet altijd gemakkelijk te herkennen - soms hebt u gedetailleerde bloedtesten en allergietesten nodig.
Lees Verder
Persberichten

Ondergewicht bij een kind, of misschien overgewicht? Kijk hoe u het dieet van uw kind kunt aanpassen zodat het correct weegt

Wilt u weten of uw kind correct weegt, dus waarom vergelijkt u zijn / haar lichaamsgewicht met uw leeftijdsgenoten? Gebruik een betrouwbaardere informatiebron - BMI van het kind, waardoor u de juistheid van het lichaamsgewicht kunt beoordelen en, indien nodig, passende voedingsaanbevelingen kunt implementeren. Gewichtstoename bij kinderen is heel individueel.
Lees Verder
Persberichten

Stadia van de spraakontwikkeling van het kind

Elke ouder kijkt uit naar het eerste woord van zijn kind. Waarschijnlijk zal de kleine aan het einde van het eerste levensjaar een paar eenvoudige woorden begrijpen, maar voordat hij leert hoe hij gedachten in volledige zinnen moet uitdrukken, zal het enige tijd duren. Lees meer over de fasen van spraakontwikkeling van het kind en leer enkele tips om het leren gemakkelijker te maken.
Lees Verder
Persberichten

Wat kunt u doen om de sociale ontwikkeling van uw kind te ondersteunen?

De mens is een sociaal wezen en voelt een natuurlijke behoefte om bij andere mensen te zijn. Daarom is de sociale ontwikkeling van het kind een zeer belangrijk onderdeel van zijn rijping. Hieronder leer je hoe je hem kunt ondersteunen in het tweede levensjaar van de baby. In tegenstelling tot wat lijkt, begint de sociale ontwikkeling van het kind niet wanneer het naar de kleuterschool of school gaat.
Lees Verder
Persberichten

De 6 meest interessante toepassingen voor moeders

We hebben veel verantwoordelijkheden. Ze moeten tegelijkertijd oppas, kok, schoonmaker zijn en ook een aantal andere beroepen uitoefenen - diëtisten, verpleegkundigen, artsen, enzovoort. Interessante smartphone-applicaties kunnen moederondersteuning zijn. We presenteren zes van de meest interessante. 1. Mijn kind De applicatie 'Mijn kind' is opgesteld door Poolse kinderartsen en is een geweldige gids geworden voor zowel moeders als vaders van kinderen van 0 tot 2 jaar oud.
Lees Verder
Persberichten

Chirurgische behandeling van gynaecomastie - een effectieve manier voor mannencomplexen

Heb je gemerkt dat je borst minder mannelijk is geworden, omdat je tepels en hele borsten recentelijk aanzienlijk zijn toegenomen? Om het probleem te verbergen, buk je gewoon en trek je losse kleding aan ... Maar dit is geen goede oplossing! Het probleem kan erger worden, en dan zal het moeilijk zijn om het te verbergen. Trouwens, je kunt het niet alleen camoufleren op het strand of het zwembad.
Lees Verder
Persberichten

Hoe bereid je je voor op een pasgeboren babybadje? Praktisch advies

Het baden van een pasgeboren baby is een van de belangrijkste zorgbehandelingen. Gebruik praktisch advies en wees niet bang voor het eerste bad van je baby! De huid van de pasgeborene is extreem delicaat en krijgt alleen immuniteit, daarom is deze bijzonder gevoelig voor externe factoren. Om deze reden is het de moeite waard om bewezen verzorgingsproducten en cosmetica te kiezen.
Lees Verder
Persberichten

Waar moet je op letten bij het kopen van educatief speelgoed voor een 4-jarige?

"Waarom" is waarschijnlijk het meest gesproken woord door de gemiddelde 4-jarige. Kinderen op deze leeftijd zijn zo nieuwsgierig naar de wereld en de regels voor het functioneren ervan dat ze bijna altijd naar iets vragen - soms naar banale dingen, soms naar die op de grens van filosofische kwesties. Het is de moeite waard om deze nieuwsgierigheid te ontwikkelen en het juiste educatieve speelgoed voor het kind te kiezen, waarmee hij zelfstandig naar antwoorden op veel vragen kan zoeken, zijn creativiteit kan opwekken en zijn interesses kan verbreden die de kans krijgen om in passie te veranderen.
Lees Verder
Persberichten

Hoe kan ik een kind helpen volwassen te worden en te redden?

Elke ouder wil het beste voor zijn kind, dus het is geen wonder dat we aan hun toekomst denken. We willen kansen bieden op elk gebied - onderwijs, het realiseren van de passies en dromen van het kind, of financieel ondersteunen van zijn volwassen beslissingen. Het probleem is echter dat we onze financiële toestand over 10 of 20 jaar niet kunnen voorspellen.
Lees Verder
Persberichten

Huismiddeltje tegen hoesten: inhalatie bij jonge kinderen

Verneveling, beter bekend als inhalatie, is een van de veiligste en gemakkelijkste manieren om hoest te behandelen bij zuigelingen en jonge kinderen. De niet-invasieve werkzame stof bereikt de longen beter en de hoge dosisconcentratie zorgt ervoor dat het gewenste effect snel wordt bereikt en vermindert ook de frequentie van aanbrengen.
Lees Verder
Persberichten

Wanneer en hoe granen in het dieet van het kind te introduceren?

Volgens de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zou exclusieve borstvoeding de eerste 6 maanden van het leven van de baby moeten duren. Na deze tijd moet u aanvullende elementen voor uw dagelijkse voeding uitschakelen - groenten, fruit en vervolgens ontbijtgranen. Controleer wanneer en hoe producten te introduceren, zoals b.v.
Lees Verder