Categorie Persberichten


Persberichten

Verzachtende middelen - een verlichting voor de droge huid

Verzachtende middelen zijn producten die de huid beschermen tegen dermatologische onderdrukking. Hoewel ze worden geassocieerd met de verzorging van de delicate huid van baby's, bieden ze verlichting voor iedereen die worstelt met een te droge of beschadigde huid. Wat zit er verborgen in verzachtende middelen en in wiens badkamer moeten deze waardevolle preparaten worden gevonden?
Lees Verder
Persberichten

Deze cosmetica zullen je kind aanspreken en ... jij!

Haal je de verzorgingsproducten van je kind op? Je kunt en moet het doen! Natuurlijke composities, multifunctionele effecten en veilige recepten - de bereidingen van kinderen zullen niet alleen een kleine peuter, maar ook zijn moeder met succes dienen. Na de geboorte van ons kind veranderen onze prioriteiten snel.
Lees Verder
Persberichten

Babydoekjes - onnodige gadget of moet hebben?

Je vindt ze in de meeste kinderwagens, maar ook in badkamers en kaptafels voor vrouwen. Weet jij hoe veelzijdig babydoekjes zijn? Zorg voor je baby Elke moeder die voor haar kind zorgt, heeft een heel arsenaal aan cosmetica: een milde badlotion, shampoo, pijnlijke crème en poeder.
Lees Verder
Persberichten

Vitaminen voor zwangere vrouwen - een goede aanvulling is een investering in de gezondheid van uw kind!

Zelfs het beste dieet is niet in staat om 100% van de vraag naar vitamines en mineralen tijdens de zwangerschap te dekken. Kijk welke vitamines vooral belangrijk zijn voor zwangere vrouwen en wanneer je ze moet innemen. In tegenstelling tot wat vaak wordt gezegd, mag de aanstaande moeder helemaal niet voor twee eten. De calorische vraag in het eerste trimester van de zwangerschap blijft hetzelfde als vóór de zwangerschap, in het tweede trimester neemt deze toe met slechts 360 kcal per dag (d.w.z. ongeveer hetzelfde als twee kleine sandwiches met gele kaas) en in de derde - nog eens 115 kcal.
Lees Verder
Persberichten

Dermocosmetica en gewone cosmetica - waar gaat dit over?

Dermocosmetics zijn apotheekcosmetica, die u vandaag ook in drogisterijen kunt krijgen. In de afgelopen jaren hebben ze aan populariteit gewonnen omdat ze geacht worden te helpen bij de verzorging van een gevoelige lichaamshuid en zelfs dermatologische problemen op te lossen. Zijn ze echter zo effectief als fabrikanten aankondigen? Volgens TNS OBOP koopt elke vijfde pool dermocosmetica voor zichzelf, waaronder vrouwen (27%) vaker dan mannen (12%).
Lees Verder
Persberichten

Geef je borstvoeding? Leer effectieve manieren om de 5 meest voorkomende problemen op te lossen die zich in deze periode voordoen

Borstvoeding is voor veel vrouwen een belangrijk moment. Hoewel dit een fysiologisch proces is, komt het niet altijd gemakkelijk. Tijdens deze periode ontstaan ​​er veel problemen die de borstvoeding kunnen verstoren. Ontdek bewezen manieren om deze obstakels weg te nemen. Volgens de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) mag een kind alleen voedsel krijgen van zijn moeder tot 6 maanden oud.
Lees Verder
Persberichten

Sinds wanneer moet u uw kind drinken geven in een beker zonder morsen?

De ontwikkeling van het kind tijdens de kindertijd is zeer intensief, waardoor de peuter nieuwe vaardigheden verwerft en klaar is voor nieuwe uitdagingen. Vraag je je af wanneer je kind klaar zal zijn om te leren drinken uit een beker? Leer enkele belangrijke feiten die u zullen helpen de bereidheid van uw baby te herkennen om de fles op te geven ten gunste van een beker zonder morsen.
Lees Verder
Persberichten

Een uniek geschenk, feest en ontsnapping uit huis, of is achttien een soort modern overgangsritueel?

Max Gluckman, een uitstekende activist op het gebied van antropologie, verklaarde in de jaren zestig dat hoe complexer samenlevingen, hoe minder geritualiseerd. Het proefschrift lijkt waar te zijn, maar moderne wetenschappers geloven dat terwijl traditionele rituelen achterhaald raken, nieuwe nieuwe hun plaats innemen. In de meeste gevallen weten we niet eens dat we bepaalde gebeurtenissen ritualiseren.
Lees Verder
Persberichten

Plaats panpizza - zie hoe je het maakt

Pizza - wie van ons mag haar niet? Knapperig, aromatisch en ... je kunt het op zoveel manieren bereiden! Maar op een dieet, ontkennen we onszelf vaak deze traktatie, omdat we denken dat het te calorisch is. Is het echt Niet echt Het hangt allemaal af van welke ingrediënten je gebruikt om het te bereiden. Onlangs is hitpizza een hit geworden.
Lees Verder
Persberichten

Europese themaparken ideaal voor een weekend met het gezin

Omdat de zomer dit jaar eindeloos lijkt en het nooit te laat is voor een weekendje weg met het gezin, hebben we besloten je te vertellen waar je met het hele gezin naartoe kunt gaan. ShopAlike Rangorde van pretparken in Europa komt te hulp. We zullen ervan leren dat de meest aantrekkelijke voor gezinnen is ... Energylandia in Zator.
Lees Verder
Persberichten

Wanneer borstvoeding geven en wanneer aangepaste melk introduceren?

Volgens de huidige wereldwijde aanbevelingen moeten we de eerste 6 maanden van het leven van een baby alleen op verzoek borstvoeding geven. Pas na deze tijd kunnen we het dieet uitbreiden en hem permanente maaltijden introduceren. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft een periode van zes maanden borstvoeding geïdentificeerd als de sleutel tot de gezondheid van een kind.
Lees Verder
Persberichten

De huidverzorging van klein kind stap voor stap

De huid van een kind is meer blootgesteld aan uitdrogen en irritatie dan de huid van een volwassene. Controleer dus hoe u ervoor moet zorgen om het juiste hydratatieniveau te waarborgen en te beschermen tegen de schadelijke effecten van externe factoren. De huid van een klein kind - hoe verschilt deze van de huid van een volwassene? De huid van het kind verschilt van de volwassen huid in zijn anatomische structuur en werking.
Lees Verder
Persberichten

Huismiddeltjes tegen hoesten, die je kind verlichting zullen brengen

Hoesten is meestal een symptoom van griep en verkoudheid, en het is vooral lastig voor jonge kinderen. Ouders staan ​​voor een echte uitdaging - ze moeten het type hoest herkennen, de gezondheid van het kind beoordelen op basis van het feit of het geen bezoek aan de arts vereist, en veilige middelen en thuismethoden gebruiken die verondersteld worden om verlichting voor het kind te brengen.
Lees Verder