Categorie Persberichten


Persberichten

Heeft het kind de smartphone gebroken? Profiteer van verzekeringen

Ouders van kleine kinderen en baby's van verschillende maanden oud worden vaak geconfronteerd met de situatie waarin hun kind apparatuur uitvalt. Helaas is deze apparatuur vrij vaak een smartphone, wat een delicaat apparaat is en nauwelijks bestand is tegen mechanische schade. Wat te doen als een kind de telefoon beschadigt? De meest voorkomende fouten Kinderen slaan meestal de schermen op smartphones kapot of bedekken ze met lens, melk of water.
Lees Verder
Persberichten

Jeugd behandelt in de wereld

Ter gelegenheid van Kinderdag vroeg ShopAlike leden van haar internationale team naar hun zoetste jeugdherinneringen. Ze deelden geweldige verhalen met ons van over de hele wereld - van Kenia tot Maleisië, van India tot Brazilië. We hopen dat je ze ook leuk vindt! Singapore: Milo Dinosaur "Milo is een onvervangbare traktatie bij kinderen uit Signapur, met name hagelslag met poeder.
Lees Verder
Persberichten

Hoe een kinderkamer decoreren?

Een kamer inrichten voor een kind is niet eenvoudig. Er zijn veel factoren om te overwegen. Allereerst beperkt de grootte van de kamer ons. Hoe kleiner het is, hoe minder indelingsmogelijkheden we krijgen. Bovendien is de leeftijd van het kind belangrijk. We kopen iets heel anders voor een 5-6-jarige en iets anders voor een tiener.
Lees Verder
Persberichten

Creatieve manieren om uw kind mee te nemen op een lange reis

Met het vliegtuig, met de trein of met de auto? De kunst van het reizen met een kind is een grote uitdaging voor ouders. De peuter is niet alleen moe om in één positie te zitten, hij verveelt zich gewoon. Volgens het rapport Children on Travel in opdracht van het merk Aviomarin, hoe kleiner een kind, hoe meer entertainment hij tijdens het reizen verwacht.
Lees Verder
Persberichten

Hoe een kamer voor een baby voorbereiden?

De kinderkamer is een bron van trots voor elke ouder en een echte uitdaging. Het moet niet alleen smaakvol zijn ingericht, maar vooral functioneel. Hoewel veel ouders na de geboorte besluiten om een ​​kinderhoek in hun slaapkamer te regelen, blijkt dit snel niet meer genoeg te zijn voor de baby.
Lees Verder
Persberichten

Diarree bij een kind - oorzaken, behandelingen en uitdroging

We praten over diarree wanneer een kind meer dan drie waterige ontlasting per dag geeft. In het geval van een infectieuze vorm van diarree, kan ook slijm of bloed in de ontlasting verschijnen. Uw kind kan koorts hebben en klagen over buikpijn, gebrek aan eetlust en malaise. Wat zijn de meest voorkomende oorzaken van diarree bij kinderen?
Lees Verder
Persberichten

Welke plaatsen in Krakau zijn het bezoeken waard met studenten?

Schoolreizen zijn altijd een van de beste attracties op het onderwijspad geweest. Voor studenten is het een kans om te ontspannen van niet-geliefde klassen, en voor leraren een kans voor kleine vakanties met hun leerlingen. Na een tijdje worden de populairste attracties, musea en scholen voor escapade echter steeds minder interessant en saai - hoeveel kun je naar de kerk in Licheń of naar de zeemeermin in Warschau gaan?
Lees Verder
Persberichten

Haaroliën - een alternatief voor serum

Als je om een ​​of andere reden geen haarserum gebruikt en je wilt dat ze gezond zijn, kun je met succes haaroliën bereiken. Oliën is een zeer eenvoudige operatie en het helpt effectief bij verschillende haarproblemen. Regelmatig gebruik van oliën stelt u in staat om effectief problemen zoals haaruitval, vroegtijdig grijs worden of broosheid van haar, evenals gespleten haarpunten of roos te overwinnen.
Lees Verder
Persberichten

Afvallen na de zwangerschap, of hoe je een moeder in goede conditie kunt zijn

De wereld van sociaal netwerken dient geen gewone vrouwen, die een paar weken na de geboorte zelden kunnen pronken met hun atletische figuur. We hoeven niet te streven naar een ideaal dat enigszins losstaat van de realiteit. Het is echter de moeite waard om voor jezelf te zorgen zonder haast en in je eigen tempo. Afvallen na de zwangerschap maakt het niet alleen mogelijk om terug te keren naar een slank figuur, maar ook om een ​​beetje van uw eigen ruimte te behouden in de absorberende wereld van het moederschap.
Lees Verder
Persberichten

Luierabonnement - de nieuwste voorzieningen voor ouders

Wanneer een pasgeborene thuiskomt, staat alles op zijn kop. Everything. Orde van de dag, manier van tijd doorbrengen, aantal vergaderingen met andere mensen. Winkelen vanuit je favoriete activiteit wordt een nachtmerrieachtige reis die je van tevoren moet voorbereiden. Daarom proberen veel ouders zo zelden mogelijk naar de winkel te gaan en beperken ze zich alleen tot crisismomenten - bijvoorbeeld wanneer luiers ontbreken.
Lees Verder
Persberichten

Moderne uitbreiding van het babydieet, d.w.z. babyled spenen

Het uitbreiden van het dieet van baby's is een onderwerp dat nog steeds veel controverse oproept bij kinderartsen en voedingsdeskundigen. Sommigen geloven dat strikte regels moeten worden gevolgd, terwijl anderen aanbevelen om je intuïtie te volgen en de reactie van je peuter in acht te nemen. Onlangs zijn sommige specialisten ook geneigd naar de Baby Led Weaning-methode, die bestaat uit het uitbreiden van het dieet van de baby beheerd door ... het kind zelf.
Lees Verder
Persberichten

Hoe kleine motorische vaardigheden bij een kind te ondersteunen? GEMAKKELIJK Creatieve plastic massa

De juiste ontwikkeling van kleine motorische vaardigheden is erg belangrijk, het is direct gerelateerd aan de successen van het kind op school. Hoe het begin van de school eruit ziet, beïnvloedt het zelfvertrouwen en de benadering van leren in de toekomst. Daarom is het zo belangrijk om alles te doen om de goede ontwikkeling van het kind te vergemakkelijken. Peuters, vooral in de derde, vierde en vijfde leeftijd, moeten zoveel mogelijk kansen krijgen om te gieten, persen, snijden en creëren.
Lees Verder
Persberichten

Minder chemie thuis? Het is mogelijk! Begin met je schoonheidsspecialiste

Kunstmatige, synthetische en verbeterde formules zijn de vloek van de moderne tijd. Je weet heel goed dat gevuld met chemische additieven niet neutraal zijn voor onze gezondheid, en vooral voor de pasgeboren en gevoelige baby. Dus misschien is het de moeite waard - omwille van het welzijn van u en uw kind - om chemische cosmetische producten te verwijderen en te vervangen door natuurlijke producten op basis van plantenextracten en extracten?
Lees Verder
Persberichten

Hoe maak je de droom van je kind waar?

Tegenwoordig hebben we veel mogelijkheden om een ​​kind blij te maken met speelgoed waar we alleen maar van konden dromen. Het blijkt dat het verscheuren van papierwerk, het knippen van haar of het absorberen van water met een stofzuiger hem het meest plezier geeft. Wat betekent dit eigenlijk? Hedendaags geschenk en zijn rol in de ontwikkeling van kinderen.
Lees Verder
Persberichten

Een pak cadeaus voor haar, voor hem en voor het kind, of wat is het waard om dit jaar te kopen?

Het is tijd om december te zeggen, een van de meest magische maanden van het jaar. Dit is de tijd waarin we onze huizen versieren, kerstgebakjes bereiden en natuurlijk denken we aan geschenken die we binnenkort graag aan onze geliefden zullen geven. Om uw selectie van vakantiegeschenken enigszins te vergemakkelijken, hebben we een lijst met verschillende originele geschenkideeën opgesteld die iedereen zeker zullen bevallen.
Lees Verder