Categorie Ouders adviseren

Babyacne of huidproblemen van de baby
Ouders adviseren

Babyacne of huidproblemen van de baby

Het gezicht van een pasgeboren baby, dat wordt geassocieerd met een gladde huid zoals fluweel, is niet altijd perfect. Soms verschijnen er puistjes op die verrassing en zelfs angst veroorzaken. Dan vragen wij - ouders ons af wat de reden kan zijn en wanneer de lelijke veranderingen verdwijnen. Dit was ook het geval in ons geval.

Lees Verder

Ouders adviseren

Ik moet moeder worden ... Wanneer een tweede kind wordt geboren ...

Een moeder zou geluk kunnen uitvinden om haar kinderen te geven. (cit. Madeleine Delbrer) Soms, wanneer de nacht valt en de kinderen in hun bed slapen, sluit ik mijn ogen en vraag ik me af hoe mijn leven had kunnen gebeuren als ik niet had besloten zwanger te worden. Ik kon beroemd zijn, of in ieder geval rijk, ik had geen striae op mijn buik en het was tijd om mijn wenkbrauwen aan te passen wanneer dat nodig was.
Lees Verder
Ouders adviseren

Hoe kinderen betrekken bij de voorbereidingen voor Pasen?

Windows gewassen? Gordijnen opgehangen? Tuinkers groen op de vensterbank? Voor mij zijn de voorbereidingen voor Pasen in volle gang en zit mijn geest vol ideeën. Pre-Christmas tijd in mijn huis kan in één woord worden beschreven - chaos. Ik ren van winkel naar winkel, van kamer naar kamer, ik druk in de keuken en badkamer, terwijl ik tegelijkertijd met een zuiver geweten op vakantie probeer te vieren dat we allemaal samen zijn, alleen voor onszelf en we helemaal niets hoeven te doen (behalve eten) bereide lekkernijen natuurlijk).
Lees Verder
Ouders adviseren

Natuurlijke voeding versus fles

De basiskennis van elke moeder over borstvoeding begint en eindigt meestal met de stellingen: voer zo vaak mogelijk, zo lang mogelijk, op aanvraag, overal en alleen borstvoeding. Voor een groot deel klopt dat: moeders eten bevat natuurlijke antilichamen, het is niet te dik of te dun, heeft een ideale temperatuur en smaakt altijd goed.
Lees Verder
Ouders adviseren

Mam, pap, laat me onafhankelijk zijn ...

Kan liefde pijn doen? Kun je te veel liefhebben? Kunnen we accepteren dat onze kinderen opgroeien? Soms, wanneer de avond valt, en de film saaier is dan de wet biedt, merk ik dat ik ergens met gedachten wegloop en mijn vorige leven analyseer. Soms kom ik tot de conclusie dat ik niet zo groot en perfect ben als ik tot nu toe dacht ... In mijn grenzeloze liefde voor kinderen zou ik ze graag redden van al het kwaad dat in het dagelijks leven op de loer ligt.
Lees Verder
Ouders adviseren

Moeders vooraan, daar gaan deze angsten over

We leven in een vreemde wereld waar een paar redenen niet zijn toegestaan, en velen van ons proberen onze mening op een niet-tegengestelde toon te uiten. We worden omringd door een stapel rijzende mythen, ijszwaarden en denkbeeldige hypocrisie. Voor elke actie en elk natuurlijk gedrag proberen we 'verstandige termen' te bedenken om ons te beschrijven als mensen, vrouwen, ouders.
Lees Verder
Ouders adviseren

Laatste 4 weken van de zwangerschap - een herinnering aan de eeuwigheid

In bijna elke school bevelen de bevallingsleiders aan om een ​​tas voor zichzelf en het kind al 4 weken voor de ingestelde leverdatum klaar te hebben voor het ziekenhuis. Ze verklaren dit door te zeggen dat vanaf 36 weken zwangerschap "we de dag of het uur niet weten" wanneer onze baby besluit naar de heldere kant van de maag te gaan. Elke zwangere vrouw weet echter dat deze 4 weken als een eeuwigheid doorgaan.
Lees Verder
Ouders adviseren

Lost Children's Day

Wanneer je een kind verliest, verlies je een deel van jezelf. Het maakt niet uit of DEZE dag valt in de achtste of achtentwintigste week van de zwangerschap. Het is net zo moeilijk en het scenario van zwarte evenementen wordt in de toekomst herhaaldelijk gespeeld als een oud en niet erg prettig voor het oor. Bij verschillende gelegenheden.
Lees Verder
Ouders adviseren

Dieren van wc-papierrollen

Soort gewoon, grijs en snel in de prullenbak gegooid, en kan een interessante uitnodiging zijn om samen te spelen. Toiletpapierrollen (we hebben het erover) zijn in elk huis te vinden en in plaats van ze weg te gooien, kun je er een paar verzamelen en echte wonderen van maken, en tegelijkertijd plezier hebben met je kind.
Lees Verder
Ouders adviseren

Geschenkideeën voor Vaderdag

Vaderdag nadert snel. 23 juni is een speciale tijd waarin zowel jonge kinderen als volwassenen hun vaders moeten laten zien hoe belangrijk ze in hun leven zijn. Naast een telefoontje met wensen, een kus, samen wandelen of een gedicht dat 's ochtends wordt gereciteerd, is het de moeite waard om aan een klein ding te denken.
Lees Verder
Ouders adviseren

Als een kind schreeuwt, "koop me ..."

Ik ben niet perfect. Ik ben maar een moeder. Man. Ik heb het mis en soms werk ik in mijn nadeel. Ik moest wat fouten maken. Op de zwarte lijst staat mijn "goede hart", of liever het verlangen om elk "gekreun" in de kiem tot zwijgen te brengen. Wat de bekentenis betreft, geef ik toe dat ik toegaf aan verzoeken om iets te kopen dat we niet van plan waren, de lolly overhandigde om het "gezeur" te beëindigen, een wafeltje gaf om te kunnen winkelen en gemoedsrust te hebben.
Lees Verder
Ouders adviseren

Wil het kind nog steeds aan zijn handen zijn? Raaatunku?

U hoeft geen vergrootglas te nemen om een ​​probleem op te merken dat vele discussies in de forums van ouders veroorzaakt. Wanhopige moeders (ik vond geen vergelijkbare verklaring van mijn vader) vragen vaak om advies en klagen dat hun kind nog steeds in hun handen wil zijn. Het is moeilijk, ongemakkelijk, het is moeilijk om iets anders te doen, en de plichten roepen.
Lees Verder
Ouders adviseren

Kind en fiets - enkele belangrijke tips

Beste ouders, heb je er ooit aan gedacht om een ​​fiets voor je kind te kopen? Zo niet, dan is de beste tijd voor de boeg. Alles wijst erop dat het weer in mei geweldig zal zijn, dus het is een schande om de kinderen weg te nemen, vooral nu het plezier van het rijden op tweewielers. Door ervaring geleerd, zal ik u wat waardevolle informatie geven over de aankoop van deze eerste, belangrijke fiets- en rijlessen.
Lees Verder
Ouders adviseren

Babyacne of huidproblemen van de baby

Het gezicht van een pasgeboren baby, dat wordt geassocieerd met een gladde huid zoals fluweel, is niet altijd perfect. Soms verschijnen er puistjes op die verrassing en zelfs angst veroorzaken. Dan vragen wij - ouders ons af wat de reden kan zijn en wanneer de lelijke veranderingen verdwijnen. Dit was ook het geval in ons geval.
Lees Verder
Ouders adviseren

Oorbellen voor een klein kind - ja of nee?

Alle ouders van kleine meisjes zijn van mening dat hun dochters de mooiste ter wereld zijn. Sommigen dromen over het moment waarop ze glanzende stippen in de oren van hun prinses zien, gloednieuwe, gouden oorbellen. Ik vraag me af waarom de trend van het prikken van meisjes met kleine oren zo populair is. In onze breedtegraad heeft dit geen culturele boventonen, en sieraden zijn bedoeld voor oudere meisjes en volwassen vrouwen.
Lees Verder
Ouders adviseren

"Voordat u uw kind kleuterschool snoep geeft ..." BRIEF

"Ik ben de moeder van een klein allergisch persoon. Iedereen die een kind heeft met voedselintoleranties in de kleuterklas of op school, weet wat het betekent als een peuter niet alles kan eten en een eliminatiedieet volgt. Ik ken een onaangename draai in mijn maag en een brok in mijn keel wanneer het personeel een paar jaar oud ziet als een persoon die een probleem creëert met wie ze niet weten wat ze moeten doen, en bij ouders als voor hysterische mensen die bovenmenselijke inspanningen van personeel van de kleuterschool nodig hebben.
Lees Verder
Ouders adviseren

Hoe ga je om met schoolzaken na een scheiding?

Nogmaals, aandacht voor het begin, samen betekent dit niet dat we in alles moeten voldoen en alles moeten raadplegen. Niet mogelijk noch natuurlijk. Dus welke school is belangrijk en hoe kun je samenwerken? Gebieden van gezamenlijke operatie en samenwerking kunnen in de eerste plaats het bepalen van de manier zijn waarop ouders informatie over schoolaangelegenheden communiceren.
Lees Verder
Ouders adviseren

Tarwemeel? Niet per se!

Tegenwoordig kunnen we tarwebloem vinden in de samenstelling van veel voedingsproducten. Zelfs waar we het helemaal niet verwachten. Samen met de toename in populariteit en manieren van gebruik neemt helaas de angst toe die gepaard gaat met het negatieve effect op de gezondheid. Er zijn steeds meer meldingen van de nadelige effecten van witte bloem, die "witte dood" wordt genoemd - naast suiker en zout.
Lees Verder
Ouders adviseren

Waar dromen onze kinderen echt van?

Onmiddellijk, na Halloween, komt de favoriete tijd voor kinderen - de tijd om te wachten op de kerstman en geschenken. Elk kind droomt immers van een nieuw stuk speelgoed dat ze in een tv-commercial zagen, of van een kat, hond, paard. Maar als we de kinderen zelf vragen - waar ze echt van dromen, dan zijn de antwoorden veel gecompliceerder.
Lees Verder