Categorie Ouderlijke hits

Polar Gear Baby reisvoerstoel
Ouderlijke hits

Polar Gear Baby reisvoerstoel

Veel ouders die het huis verlaten, of het nu grootouders of restaurants zijn, vragen zich af of de plaats zal worden aangepast aan kinderen, of er fauteuils zullen zijn, of grootvader en grootmoeder iets op de stoel zullen hebben, zodat het kind de tafel bereikt of een visie heeft van de vermoeide ouders met een kind op schoot.

Lees Verder

Ouderlijke hits

BabyOno muis met een muziekdoos

Welk kind houdt er niet van om de teddybeer te knuffelen of de mascotte aan het oor te trekken? De zachtheid, warmte en fijnheid van het materiaal geeft een gevoel van veiligheid en bepaalt de eerste vriendschappen van de baby. Deze kunnen al in de eerste dagen van de geboorte beginnen ... Wanneer de baby nog niet in staat is om de neus te wijzen of de teddybeer te knuffelen, kan hij luisteren naar de rustige melodie van de muziekdoos en zijn aandacht richten op de opvallende elementen.
Lees Verder
Ouderlijke hits

Educatieve tabel met de functie van duwer ,, Smiki ”

Waarom schreef ik niet, volgens de beschrijving van de fabrikant, dat het een duwboot was, die was verrijkt met de functie van een kleine tafel? Daarom niet om u te ontmoedigen. Nou, sinds ik moeder werd, wist ik dat mijn kind in zijn eigen tempo zou leren lopen. Ik probeerde mijn dochter niet onder druk te zetten en rustig te wachten tot ze klaar was voor de eerste onafhankelijke stappen.
Lees Verder
Ouderlijke hits

Honing specialiteiten

De laatste jaren is het een beetje alsof we vergeten zijn dat moeder natuur zo goed mogelijk voor haar kinderen zorgt, met veel smakelijke en gezonde specialiteiten. In het tijdperk van sterk bewerkte voedingsmiddelen hebben we enkele van de eenvoudigste oplossingen uit het dieet van onze kinderen en onze kinderen geëlimineerd, vaak omdat we ze als slechter beschouwen.
Lees Verder
Ouderlijke hits

Multifunctionele 3-in-1 speelmat Canpol Rainbow Meadow

De mat is een van de eerste babyspeeltjes. Door velen beschouwd als de belangrijkste en meest praktische. Je kunt je kind rustig neerleggen, bijvoorbeeld een diner bereiden en je kleintje kan alleen wat plezier maken. Er zijn veel matten op de markt, je weet niet welke je moet kiezen. Mijn zoon had er een paar, maar die vond hij het leukst.
Lees Verder
Ouderlijke hits

Handtas voor trolleytassen

Gewoon een korte wandeling om 12 uur 's middags om er snel achter te komen welk type portemonnee tegenwoordig het populairst is, niet alleen bij jonge moeders. Handtassen, over de schouder gegooid en handen loslaten regeren. Deze mode is niet alleen bevorderlijk voor ouders, maar gewoon comfort. Dit betekent niet dat het gebruik van een product zoals het handvat op een trolleytas gevoel verliest.
Lees Verder
Ouderlijke hits

Aqua Therm-thermometer

De thermometer wordt al meer dan een jaar gebruikt. We hebben het in verschillende situaties gebruikt. Vaak stressvol en vereisen snelle en betrouwbare metingen. In de kinderziekte, tijdens de eerste virussen die mijn dochter passeren: verkoudheid of drie dagen. Het werkte goed. Het was betrouwbaar en uiterst gemakkelijk te gebruiken.
Lees Verder
Ouderlijke hits

Fisher Price

Niet alle Fisher Price-speelgoed verdienen erkenning. Er zijn er veel die veel te wensen overlaten. Ondanks het bekende merk, de lange traditie en aanzienlijke financiële uitgaven voor promotie, kan hun keuze teleurstellen. Gelukkig is een blok voor een blok speelgoed dat zonder enige twijfel kan worden aanbevolen.
Lees Verder
Ouderlijke hits

Veilige zwemring met zitje

De rolstoel om te zwemmen is verkrijgbaar in een ronde of vierkante versie. Ze kunnen in verschillende kleuren worden verkregen, maar meestal zijn ze verkrijgbaar in geel, wat enerzijds een universele kleur is, geschikt voor zowel jongens als meisjes, anderzijds - de kleur is perfect merkbaar op het water.
Lees Verder
Ouderlijke hits

De Klara Smily Play-rups

De rups is vrijwel onverwoestbaar, biedt veel speelmogelijkheden en heeft een goede prijs. Gedurende enkele maanden getest, is er geen reden om te klagen. We vinden het leuk (vooral vanwege de mogelijkheid om het volume te verlagen) evenals de dochter. Dit is reden genoeg om haar als ouderlijke hit te classificeren en aan anderen aan te bevelen.
Lees Verder
Ouderlijke hits

Magnetische Ocean Sketcher Blackboard Smiki

Blackboard is een legendarisch speelgoed waarmee je eindeloos kunt spelen. Teken, smeer en teken opnieuw. Jongere kinderen kunnen hun hand op het bord proberen door eerste regels en kunstwerken voor kinderen toe te passen. Na verloop van tijd kan het bord dienen als een thuisherinnering aan wat te doen op een bepaalde dag.
Lees Verder
Ouderlijke hits

Littlest Pet Shop

"Dierenwinkels" zijn kleine kleurrijke dierenfiguren met onevenredig grote bewegende koppen en oogjes. Gefabriceerd door Hasbro, vanwege de kleine componenten die zijn ontworpen voor kinderen ouder dan 4 jaar. Ik zag de "Pet Shop" -hond voor het eerst 4 jaar geleden. De vriend van mijn dochter vertelde me over haar verzameling (die toen verschillende dieren had).
Lees Verder
Ouderlijke hits

"We ontmoeten dieren" puzzels

Is er een kind dat niet weet hoe een hond blaft of hoe een kat aan het maaien is? Waarschijnlijk niet. De kleintjes die in kinderwagens zitten tonen hun honden met een vinger en bootsen hun geblaf na. En zijn er kinderen die de naam van het huis waar de honden wonen niet kennen, of wat is de naam van de plaats waar de koeien wonen?
Lees Verder
Ouderlijke hits

Ciastolina Octopus

Ik ben geneigd te veronderstellen dat niet alleen de Octopus met deegset speelgoed is dat de naam HITU verdient en dat de andere voorstellen van Play-DOH even succesvol zijn, maar vanwege het feit dat we bij sosrodzice.pl schrijven over wat we hebben getest en beoordelen producten die we hadden de gelegenheid om "elkaar goed te leren kennen", het vonnis heeft precies zo'n specifiek gezicht - een schattig stuk speelgoed om in te knijpen, indruk te maken en gevormd in de vorm van een glimlachende octopus.
Lees Verder
Ouderlijke hits

Piramide van cirkels

Mijn dochter, amper 3 maanden oud, ontving een Brilliant Basics ™ Pyramid van wielen als een geschenk. De producent (Fisher Price) biedt speelgoed voor kinderen vanaf 6 maanden. Hieronder volgt een korte beschrijving van de fabrikant: "Het kind kan de schijven op elkaar sorteren en stapelen en, terwijl ze de basis raken, observeren hoe ze in verschillende richtingen kantelen.
Lees Verder
Ouderlijke hits

Draagbare potje / Potette Plus toiletzitting

Wanneer het zindelijk leren begint, ontstaat er een dilemma. Een peuter die graag een potje of toiletbril gebruikt, raakt soms een paar ogenblikken verward na het verlaten van het appartement. Hij weet niet hoe hij zich moet gedragen tijdens een wandeling, bij zijn oma of bij het meer. Zijn de regels voor het gebruik van het potje ook buitenshuis van toepassing?
Lees Verder
Ouderlijke hits

Onverwoestbare motor met drie wielen

Op de markt overtreffen fabrikanten zichzelf bij de productie van verschillende soorten speelgoed, en nog meer het autospeelgoed. Mijn zoon heeft er drie thuis, maar slechts één is een onafscheidelijke speelkameraad. Ik beschouw het als een totale hit, niet omdat het het favoriete speelgoed van mijn kind is, maar als een solide materiaal waarvan het is gemaakt.
Lees Verder
Ouderlijke hits

Kiddieland duwer / ruiter

Toen mijn dochter bij het meubilair begon te staan, zich er verlegen van losmaakte, begon ik me af te vragen wat de volgende fase zou zijn (van nature streven om onafhankelijk te worden in lopen). Omdat Lucia geen moed had (of misschien is het normaal voor elk kind) om weg te vallen en constant naar beneden te vallen, begon ze zichzelf te onderhouden met een kartonnen doos met luiers.
Lees Verder
Ouderlijke hits

Bright Starts, gekleurde cirkels

Onlangs ontdekte ik het bestaan ​​van een set Bright Starts gekleurde wielen op de markt. Schijnbaar niets interessants - een ketting van 24 kleurrijke plastic ringen. Als we het product echter van dichterbij bekijken, zullen we de enorme mogelijkheden opmerken die dit praktische speelgoed met zich meebrengt. Voordelen: een set van 24 wielen kost ongeveer
Lees Verder
Ouderlijke hits

Sudocrem - wonder?

Elke jonge moeder kent hem. En hoewel de effectiviteit van dit preparaat kan worden besproken (wat de ene kan helpen, kan de andere onvoldoende zijn), twijfelen veel mensen er niet aan dat dit het nummer één product is. Zeer efficiënt, correct toegepast, meestal uiterst effectief, met een zeer veelzijdig gebruik.
Lees Verder
Ouderlijke hits

Gommoli sokken

Kinderen zijn bang in het donker en hun angsten manifesteren zich in verschillende stadia van ontwikkeling. Soms zijn een eenvoudige lamp boven het hoofd of een verlichte knuffel niet genoeg om de angst van de baby het hoofd te bieden. Dan kunnen eenvoudige en tegelijkertijd oplossingen te hulp komen. Gommoli-sokken zijn bijvoorbeeld niet alleen warm en gemaakt van echt goed materiaal, ze gloeien in het donker en laten zien dat angst ... grote ogen heeft.
Lees Verder