Categorie Ouder kitty

Profilaktin, of weerstand voor de naïef
Ouder kitty

Profilaktin, of weerstand voor de naïef

Profilaktin, een voedingssupplement van Herbapol, is een product dat mijn verbazing op het plein heeft gewekt. Eerst kon ik niet geloven wat de fabrikant op de verpakking had geschreven en toen voelde ik me duidelijk bedrogen. Nee, niet omdat ik het product heb gekocht, omdat ik het "gratis" ontving van een kinderarts die adviseerde om het "met een korreltje zout" te behandelen en onmiddellijk sceptisch over de effectiviteit ervan ... Maar omdat de producent de siroop zeker zal verkopen.

Lees Verder

Ouder kitty

Pasgeboren kledingpakketten

Het komt voor dat er teveel kleding is. Dit is een van de belangrijkste zonden die jonge ouders begaan. Helaas zijn er nog veel meer fouten. De leidende plaats onder hen wordt ingenomen door pasgeboren kledingkit, d.w.z. kleding die vaak direct wordt gekocht en zonder nadenken, en die tijdens gebruik uiterst onpraktisch en ongemakkelijk blijkt te zijn.
Lees Verder
Ouder kitty

Beveiliging die niet beschermt

Beschermingen voor meubels zijn een van de meest en minst noodzakelijke dingen voor ouders. Waarom het meest? Want als ze werkten, zou het het leven veel gemakkelijker maken. Waarom het minst? Het is om deze reden dat ze niet veel lijken te profiteren. Een baby die op meubels kruipt en klimt, kan de meeste binnen enkele seconden aan.
Lees Verder
Ouder kitty

Een klein ding, maar het kan een man van streek maken

Ik besloot meteen een thermometer in een speen te kopen. Mijn man en ik zaten in de winkel voor elektronica en huishoudelijke apparaten. De datum van de bevalling naderde meedogenloos en het schema voor mijn kind was nog niet compleet. In afwachting van mijn echtgenoot die laptops met de verkoper besprak, ging ik in een comfortabele fauteuil zitten.
Lees Verder
Ouder kitty

Mand voor vuile luiers

Verberg gewoon een luier vol water om (letterlijk) te voelen waar ouderschap over gaat. Oh, het is niet gemakkelijk ... Soms kun je met verbazing schreeuwen hoe het mogelijk is dat zo'n kleine baby zoveel kan verdrijven! Niets this! Observatie van alles wat op de luier staat, in je hoofd noterend welke kleur het heeft en welke consistentie ... is een van de punten van het lot van de ouders.
Lees Verder
Ouder kitty

Theelepels hebben

De set bevat twee theelepels, die meteen mijn interesse wekten. Ik dacht dat na het plastic bestek van BabyOno niets me meer zou verrassen, en toch. Volgens de fabrikant kan dit artikel worden gebruikt voor kinderen die vier maanden oud zijn. Mijn dochter en ik waren allebei bezorgd over het testen.
Lees Verder
Ouder kitty

Klei wordt afgedrukt

Sparen is een voordeel, vooral voor jongeren in de wereld. Helaas blijkt echter dat dit niet altijd het geval is. Goedkoper kopen kan in elk opzicht onrendabel zijn. Vooral waar het principe dat ... zuinig (niet om sluw te schrijven) twee keer verliest. Kleikaders waarin baby- en voetafdrukken kunnen worden gemaakt, kunnen worden gekocht op een veiling op de populaire veilingsite.
Lees Verder
Ouder kitty

Tako Jumper X limited edition Boy & Girl

Ik geef het toe, ik heb de kinderwagen in een impuls gekocht. Hoewel ik herhaaldelijk zwanger was, maakte ik kennis met meningen over voertuigen van verschillende bedrijven, ik vergeleek, ik zag de voor- en nadelen, dus de uiteindelijke beslissing werd met mijn ogen genomen. Ik ging ervan uit dat de kinderwagen die ik zoek multifunctioneel, duurzaam en in één kleur moet zijn, bij voorkeur zwart.
Lees Verder
Ouder kitty

Kinderboeken van de onderste plank

Veel ouders weten hoe moeilijk het is om een ​​goed boek voor een kind te kopen. Vooral in een wereld waar elke minuut kostbaar is en het gemakkelijk is om een ​​fout te maken bij het kiezen van literatuur. Een drukke moeder heeft helaas meestal twee opties: ofwel de eerste betere markt betreden, een boek kopen op weg naar de broodkraam, of online literatuur kopen voor de peuter.
Lees Verder
Ouder kitty

Blunt Canpol-schaar

Er komt een moment dat je voor het eerst je nagels moet knippen. Sommigen bevelen aan dat u het onmiddellijk na de bevalling in het ziekenhuis doet, anderen suggereren dat u moet wachten tot u thuiskomt. Scholen zijn anders. Beiden zijn het erover eens dat de droom van het kind het juiste moment is. Adem diep in en reik naar de gebalde kleine hand die trilt om het kind niet wakker te maken.
Lees Verder
Ouder kitty

Niet-zwemmer eend

En hoe kunt u de omringende realiteit aan uw kind verklaren? Als zelfs zo'n eenvoudige eend niet zwemt zoals zou moeten? Een andere Canpol-producttest is niet goed. Score - twee op rails. Neem geen rubber speelgoed mee naar bad. Waarom kinderen lastigvallen met de realiteit? Zelfs als gele eenden op het spel staan, is het beter om met hen op veilig land te spelen.
Lees Verder
Ouder kitty

Tako Warrior

Toen we voor de kinderwagen gingen, als een grote groep toekomstige ouders, hadden we een echte verwarring. De meeste modellen leken te veel op elkaar, en degenen die opvielen ... leken onder andere op te vallen ... alleen qua prijs. Geen wonder dat we een probleem hadden met het maken van een keuze en we zochten ondersteuning van mensen die in theorie het meest over kinderwagens zouden moeten weten.
Lees Verder
Ouder kitty

Slabbetjes

Kleine en omvangrijke slabbetjes zijn duidelijk geen zwaargewicht probleem. Een vindingrijke moeder kan ze gemakkelijk aan. Hij zal niet klagen, want waarom zou hij zich uiteindelijk op kleine dingen concentreren? Soms is het echter een beetje eenvoudiger leven waard en kiezen in plaats van "medium" of "zogenaamde" producten beter: handiger en praktischer.
Lees Verder
Ouder kitty

Play2learn-sorteerder

Het speelgoed is niet beschikbaar in Polen. Ik kon haar tenminste niet in een Poolse online winkel vinden. En goed. Laten we Poolse kinderen tegen dergelijke voorstellen beschermen. Ze zijn beter en interessanter. Deze verdient een zwakke drie! We hebben een sorteerder cadeau gekregen. Het is bedoeld voor kinderen ouder dan een jaar.
Lees Verder
Ouder kitty

Zonwering

Ze zien er prachtig uit. Je kunt je favoriete sprookjesfiguur kiezen, de kleur kiezen en beslissen of de jaloezieën een universeel patroon hebben of worden aangepast aan de behoeften van een jongen of een meisje. Helaas eindigt de lijst met hun voordelen hier ... Alles zou goed zijn als de aankoop en installatie van rolluiken zijn functie zou vervullen.
Lees Verder
Ouder kitty

Adorablne rups-rammelaar-bijtring worm

Dit is een van de speelgoed van onbekende oorsprong, die door de beschrijving zelf misleidend kan zijn. Waarom? De fabrikant heeft op de verpakking aangegeven dat het speelgoed geschikt is voor kinderen vanaf zes maanden oud. Op de achterkant staat echter een kleine sticker die uitlegt dat het speelgoed bedoeld is voor een kind dat ouder is dan een jaar.
Lees Verder
Ouder kitty

Houdini Stop gesp

Houdini Stop-gesp is een product dat onlangs beschikbaar is op de Poolse markt en wordt gedistribueerd door een van de winkels met producten voor kinderen en ouders. Op de website van de distributeur kunnen we lezen dat de gesp magisch blokkeert om uit de stoel te ontsnappen, voorkomt dat het kind uit de auto, voederstoel of kinderwagen komt.
Lees Verder
Ouder kitty

Afslank ondergoed Elite VI

Afslankend ondergoed kan een uitkomst zijn voor versgebakken moeders die hun extra rondingen nog niet zijn kwijtgeraakt en zich mooi willen presenteren in een strakke jurk of je favoriete broek aan. Mitex Elite VI is niet de beste keuze.
Lees Verder
Ouder kitty

Hoe maak je een blogger-verliezer?

Ik ben een blogger-tester die vaak samenwerkt met bedrijven. In ruil voor de producten die hij van producenten heeft ontvangen, verbindt hij zich ertoe tests uit te voeren en betrouwbare beoordelingen op te stellen. Het is een prettige, maar tijdrovende manier om uw thuisbudget te besparen. In een paar jaar ervaring heb ik ongebruikelijke samenwerkingsvoorstellen ontvangen.
Lees Verder
Ouder kitty

Edis 'paraplu

De paraplu van Edisa moest zijn voorganger vervangen: een paraplu die gratis werd toegevoegd bij de aankoop van een Tako-kinderwagen. Helaas was het niet beter. Ondanks de vriendelijke service van de winkel en het onbetwiste pluspunt in de vorm van aankopen rechtstreeks bij de Poolse fabrikant, overschaduwde het lokale patriottisme de onbetwiste nadelen van dit model niet.
Lees Verder
Ouder kitty

Fisher Price muziekbal

Het speelgoed is degelijk gemaakt - waarschijnlijk een showcase van Fisher Price, een bedrijf dat sinds 1931 kinderaccessoires produceert. Het kan zelfs als interessant ontworpen worden beoordeeld - het is tenslotte een kwestie van smaak. Er zijn echter drie belangrijke nadelen aan het kopen: prijs, gewicht en het feit dat het speelgoed de aandacht van het gemiddelde kind niet langer dan vijf minuten trekt.
Lees Verder