Categorie Gadgets

USB zwangerschapstest
Gadgets

USB zwangerschapstest

Het komt voor dat zwangerschapstests meerdere keren in het leven worden uitgevoerd. Wanneer inspanningen voor een baby meerdere, enkele of zelfs enkele tientallen cycli duren, moet u rekening houden met de aankoop van een groot aantal pakketten. Zo nemen niet alleen de kosten toe, maar neemt ook het gemak van een eenvoudig te gebruiken thuistest af. Daarom hebben de fabrikanten een USB-zwangerschapstest gemaakt.

Lees Verder

Gadgets

Twee-in-één wieg

Een magische slaapplaats gecreëerd door het Nederlandse duo Ontwerpduo. Naast de wieg in een minimalistische stijl, vond hij een plek voor zichzelf. En hoe niet enthousiast te zijn? En hoe vind je het?
Lees Verder
Gadgets

Een trui voor twee

LIFE is geen sprookje ... of moet het kind er in deze outfit misschien uitzien als een Teletubby? Het is jammer dat ten koste van de wervelkolom. We raden deze oplossing ten zeerste af.
Lees Verder
Gadgets

Hulabye - commode

Hulabye is een moderne commode, die het verschonen van luiers bij oudere, energiekere baby's die hebben geleerd om op de buik te draaien en te gaan zitten en opstaan ​​te vergemakkelijken. Duurt het echter langer om een ​​baby in deze luiertafel te plaatsen dan om een ​​luier zonder te verwisselen? Wat denk jij Prijs: $ 36
Lees Verder
Gadgets

Wc-brilhoes

In plaats van een potje, baby toiletbrilhoezen kun je deze gadget hier kopen. Dankzij dit moeten we vergeten aan de behuizing te trekken om een ​​peuter te plassen, ruimte te besparen en het gebruik van het toilet te vergemakkelijken. Een ander pluspunt is de mogelijkheid om elk onderdeel te demonteren voor reiniging.
Lees Verder
Gadgets

Herinnering toiletzitting

Nou ... we kunnen praten, herhalen, herinneren, en vaak begroet een verhoogd bord ons wanneer we het toilet betreden. Ik ken geen vrouw die graag naar het toilet gaat door de stoel te laten zakken. Weet je dat Zo ja, geef me een nummer ... Een sticker in een buitenlandse versie kost $ 3. Ik denk dat een soortgelijke ook in Polen kan worden besteld.
Lees Verder
Gadgets

Dinosaurus sweater

Een interessant sweatshirt dat "tot leven komt" wanneer je je handen goed plaatst. We kopen het voor $ 40 bij amazon.com. Het model is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Wat vind je ervan?
Lees Verder
Gadgets

BabyDam bad barrière

BabyDam is een interessant patent waarmee u water kunt besparen. In enkele ogenblikken vermindert het een groot bad en scheidt het elke ruimte die veel gemakkelijker te vullen is met water. Bovendien kan het een goed idee worden om een ​​kind te overtuigen om in een groot bad te baden. BabyDam is bevestigd met zuignappen. De barrière is 63 cm breed en 28 centimeter hoog.
Lees Verder
Gadgets

Tukluk

Blokken waaruit we alles zullen bouwen? Een schuilplaats? Dit zijn Tukluk. Wat vind je ervan?
Lees Verder
Gadgets

Moffen / handschoenen op een trolley

Wanneer de herfst- en winterdagen komen, hebben we het vaak koud als we met een kind in een kinderwagen wandelen. Gedwongen om de quadricycle te duwen, stellen we onze handen bloot aan kou en wind, zonder ze in de zakken van de jas te kunnen verwarmen. Gelukkig is er een oplossing: moffen of handschoenen voor een kinderwagen (verkrijgbaar in de versie van één langere stash of twee handschoenen).
Lees Verder
Gadgets

Voerhoed

Een idee van over de oceaan, een origineel voorstel van het Canadese MoBoleez. De hoed is gemaakt van biologisch katoen, hij moet comfortabel, ademend en zeer praktisch in gebruik zijn. Het is gemaakt om het hoofd van de baby te beschermen en de moeder te beschermen tijdens de borstvoeding. Het product is verkrijgbaar in twee maten: 0-6 m en 6m - 12m.
Lees Verder
Gadgets

HOND afstandsalarm

Voor een prijs van ongeveer 20 zloty ontvangen we een eenvoudig apparaat dat bovendien kinderen en ouders beschermt en verlies voorkomt. Het alarm bestaat uit twee delen: een ervan is bevestigd aan de kleding van het kind: veters, knoop, rits, de andere heeft een ouder. Gebruik de draaiknop om de afstand in te stellen waarmee we akkoord gaan, zodat het kind weggaat (bijvoorbeeld 10 meter).
Lees Verder
Gadgets

Een maat voor groei en dromen

Hoe lang is je kind? Waar droomt hij momenteel over? U kunt deze vraag zeker beantwoorden ... nu, maar zal het over een jaar of twee gemakkelijk zijn? Hieronder is een geweldig idee voor een geweldig souvenir: een maat voor groei gecombineerd met het verhaal van het kind over dromen over plannen voor de toekomst. Misschien is het de moeite waard om te gebruiken en op te schrijven hoe de professionele plannen van onze kinderen groeien?
Lees Verder
Gadgets

Uitsmijter met iPad

Dit product heeft ons geschokt! Het bekende merk (Fisher Price) biedt Apptivity Seat voor baby's, d.w.z. een ligstoel met een iPad. Voor de prijs van $ 80 ontvangen we een apparaat gemaakt voor de jongste ontvangers van moderne technologieën (!) In een duurzame behuizing die beschermt tegen mechanische schade en tegen speeksel (!
Lees Verder
Gadgets

Nanny voor doven

Nanny Moneual gemaakt voor doven is een innovatieve oplossing die wordt gewaardeerd op de beurs "Technologies for a better world". Het apparaat bestaat uit twee delen: een polsband die u waarschuwt door trillingen van een baby die huilt en een deel dat klaar staat om thuis te worden geplaatst en dat hetzelfde feit communiceert via een fel licht.
Lees Verder
Gadgets

Leunstoel lezen

Laten we eerlijk zijn: als je kleine kinderen hebt, is het moeilijk voor jezelf tijd. Als je het eindelijk vindt, is het goed om uit te rusten met een boek, bijvoorbeeld in zo'n fauteuil. Wat vind je van de onderstaande suggesties?
Lees Verder
Gadgets

Nscessity UV-stralingsmonitor

Wanneer de zon sterk schijnt, wordt de huid van de baby blootgesteld aan schade. Te veel straling kan brandwonden veroorzaken. Methode? UV-stralingsmonitor. Een klein apparaat op batterijen meet het niveau van UV-straling. Bovendien zal het apparaat op basis van informatie over het type huid en na overweging van de gebruikte factor de vraag beantwoorden hoe lang een kind op een zonnige dag veilig buiten kan zijn.
Lees Verder
Gadgets

Lichaamsbewaking vitale functies

Ondanks de babyfoon zien ze eruit als een normaal lichaam. Dit zijn echter slechts verschijningen. Dankzij de innovatieve oplossingen die in hun productie werden gebruikt, kan elke ouder, zelfs na het verlaten van de kamer, volledige kennis hebben van wat er met zijn kind gebeurt. De lichamen hebben speciale sensoren: groene strepen in het materiaal genaaid.
Lees Verder