Categorie Gadgets


Gadgets

Underfull Kristin Bjaadal tafelkleed

In plaats van stress tijdens het schenken van sappen en zorgen over het feit of het tafelkleed tijdens de hele familiebijeenkomst zal werken, biedt ontwerper Kristin Bjaadal een geweldig product: een tafelkleed dat alleen als er iets op morst, zijn echte patroon laat zien. Wat vind je ervan?
Lees Verder
Gadgets

Urinoir voor kleine jongen

Kinderen leren snel door ze te imiteren. Dit product is bedoeld om jongens te helpen plassen in staande positie te beheersen. Een klein urinoirpotje kan aan de zijkant van de toiletpot of badkuip worden gemonteerd. De fabrikant zorgt ervoor dat de constructie duurzaam is, de montage eenvoudig is en het reinigen uiterst eenvoudig is. Het urinoir van een kind kost $ 18
Lees Verder
Gadgets

Roller Buggy

Roller Buggy is een multifunctionele kinderwagen. Dankzij de speciale voetsteun kun je snel bewegen wanneer je het nodig hebt, door je voet weg te duwen, zoals tijdens het rijden op een scooter of skateboard. De kinderwagen is ontworpen voor een kind van één tot vier jaar oud. Wat vind je ervan?
Lees Verder
Gadgets

Foetustitratie: 3D-replica

Binnenkort behoren echografiefoto's of zelfs zwangerschapstests met twee lijnen als zwangerschapssouvenirs tot het verleden. In plaats daarvan moeten jonge ouders beslissen over foetale miniaturen op basis van echografiebeelden. Het Japanse bedrijf Fasotec in een interessante vorm en mooie doos is klaar om het terug te geven tegen een prijs van $ 1.280.
Lees Verder
Gadgets

Betley Organic - een spray voor het wassen van speelgoed

Bentley Organic is een natuurlijke reiniger, een speelgoedwasspray, die extracten van planten zoals aloë, mandarijn, citroen, sinaasappel en grapefruit bevat. Na het spuiten met een spray van speelgoed, kan een kind veilig met hen spelen. Het is niet nodig het speelgoed af te spoelen, veeg het gewoon af.
Lees Verder
Gadgets

Plaats voor flessen

Dit originele "rek" is geschikt voor flessen van verschillende grootte. De draagdoek voor de babyfles heeft twee klittenbandriemen: één voor het bevestigen van de fles en de andere voor bevestiging aan een schommelstoel of autostoel. Is deze gadget het winkelen waard? Kosten ongeveer $ 20.
Lees Verder
Gadgets

Flip-tracks

Nat zand, strand, zomer, rust en deze slippers die de karakteristieke voetafdrukken op de grond achterlaten. Klinkt geweldig, vind je niet? Het is jammer dat het merk Kiko + heeft besloten alleen maten voor kinderen voor te stellen.
Lees Verder
Gadgets

Zelfsluitende fopspeen

Met dit product kunnen we, volgens de garanties van de opdrachtgever, het probleem vergeten bij het reinigen van de speen die op de grond viel. De speen heeft een zelfsluitend mechanisme dat het belangrijkste onderdeel beschermt tegen vuil. Het product is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De kosten bedragen ongeveer $ 4,5.
Lees Verder
Gadgets

Baby dweil

Kleine kinderen zullen waarschijnlijk niet helpen met opruimen. Integendeel, na hun verschijning verandert het eerder bestelde huis vaak onherkenbaar. Soms, tijdelijk, maar soms moeten pedante ouders hun behoeften een beetje opgeven. Dit product is misschien nog verrassender: kleding voor een kruipende peuter met speciale "polijstmiddelen", absorberende materialen rond de armen en benen.
Lees Verder
Gadgets

Autostoelhoes

Uw kind in de auto plaatsen wanneer het autostoeltje heet is, kan moeilijk zijn. De producenten dachten er echter ook over na. Denkend aan ouders, hebben ze een speciale hoes voorbereid die voorkomt dat het autostoeltje opwarmt, waardoor een optimale lage temperatuur voor het kind wordt gewaarborgd. De hoes past op alle soorten fauteuils en is zeer gemakkelijk te gebruiken.
Lees Verder
Gadgets

Zeepfles met foto

Deze gadget kan zogenaamd heel snel zelf worden gemaakt. Een heldere of heldere vloeibare zeepfles is alles wat je nodig hebt. We kiezen een foto, knippen uit en plakken deze op wit papier, vervolgens maken we kopieën op transparant papier, knippen we de foto uit en stoppen we hem in een fles. Klaar! En hoe vind je het?
Lees Verder
Gadgets

GoGirl: staand toilet

Een interessant gadget dat kan worden gebruikt wanneer we het toilet niet kunnen gebruiken of het beschikbare toilet voldoet niet aan onze verwachtingen. Go Girl is een product gericht op vrouwen met een actieve levensstijl. Hiermee kunt u het toilet staand gebruiken. Het apparaatontwerp is gepatenteerd in de Verenigde Staten.
Lees Verder
Gadgets

Familie Kerst

Naarmate het gezin groeit en belangrijke feesten aankomen, kan de moeilijkheid ervoor zorgen dat je alle belangrijke gebeurtenissen, zoals verjaardagen, onthoudt. Natuurlijk kunt u de belangrijkste datums in de telefoon invoeren en een herinnering instellen, maar ziet het er beter uit in deze vorm? Ornament en herinnering in de vorm van een ongebruikelijke kalender: wat denk je?
Lees Verder
Gadgets

Jar organisator

Waar bewaar ik kinderpotjes? Misschien in zo'n organisator van het merk Prince Lionheart? Voor ongeveer 53 PLN ontvangen we een dergelijk product. De moeite waard?
Lees Verder
Gadgets

BabyKick - teller voor foetale beweging

Sommige artsen adviseren om foetale bewegingen te tellen. Meestal geven ze aan dat 's avonds aan je zijde ligt na het eten of drinken van iets zoets. Er zijn echter andere methoden om de toestand van een zwanger kind te controleren. Ingenieuze fabrikanten hebben een speciaal apparaat gemaakt dat is om schoppen te tellen en de baby te slepen.
Lees Verder
Gadgets

3Doodler-stylus voor tekenen in de lucht

Het is ongelooflijk hoeveel deze pen kan doen. Als de fabrikant de waarheid vertelt, is dit product eenvoudigweg onvervangbaar in creatief plezier. 3Doodler is voorbereid op tekenen in elk vlak, zelfs in de lucht. Vanwege het feit dat het onder andere de techniek gebruikt die in 3D-printers wordt gebruikt, biedt het ongelooflijke mogelijkheden in handen van zelfs een onervaren persoon.
Lees Verder
Gadgets

Verf tafel

De meeste kleuterscholen hebben te maken met de enorme vraag naar kaarten die worden verbruikt bij het tekenen en schilderen. Aanzienlijke slijtage wordt ook waargenomen in het huis van de gemiddelde 2-jarige en oudere kinderen. Vooral als de peuter graag tijd doorbrengt met kleurpotloden en verf. Een probleem tijdens het schilderen kunnen vallende nek zijn.
Lees Verder
Gadgets

MR Milker

Blijkbaar hebben veel mannen een probleem met het feit dat ze geen borstvoeding kunnen geven. Je zou willen schrijven: laat me dit zien. Zonder echter in te gaan op de waarheid van de argumenten "voor" de oprichting van de heer Milker, is het de moeite waard om dit te beschrijven, zeg maar voor uzelf, een vrij ongewone gadget. Het item is verkrijgbaar als een klassiek vest. Het heeft verborgen flessen, waardoor melk aan baby's kan worden gegeven.
Lees Verder
Gadgets

Winkelnethouder

Is er iets ergers dan veel tassen dragen? Handgrepen breken, groenten uitvallen, netten barsten? De producent van deze gadget dacht dat het dagelijkse leven niet alleen moeilijk is voor ouders die winkelen, dus stelde hij een eenvoudige gadget voor die het leven gemakkelijker moet maken. Deze handgreep is ontworpen om het aantal ritten naar de auto na tassen te beperken en grotere aankopen tot plezier te maken.
Lees Verder
Gadgets

Lalaloo en de kinderwagen slingeren

Er is geen twijfel dat de meeste jonge kinderen van rocken houden. Sommigen voelen zich beter omringd door de schouder van moeder of vader, anderen slapen liever in een kinderwagen. Het is niet verwonderlijk dat veel ouders, die de heilzame impact van de kinderwagen op hun baby zien, besluiten om de quadricycle ook thuis te gebruiken, niet noodzakelijk tijdens een wandeling.
Lees Verder