Categorie Gadgets

Dinosaurus sweater
Gadgets

Dinosaurus sweater

Een interessant sweatshirt dat "tot leven komt" wanneer je je handen goed plaatst. We kopen het voor $ 40 bij amazon.com. Het model is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Wat vind je ervan?

Lees Verder

Gadgets

Olifant kraantje

Meer plezier tijdens het baden? Elephant tap cover is een product dat elke wasbeurt een plezier moet maken. Het product verspreidt water, waardoor het langzamer en zachtjes stroomt. Bovendien beschermt het tegen de gevolgen van het raken van de kraan. Het is momenteel beschikbaar in buitenlandse winkels. De kosten bedragen ongeveer $ 14.
Lees Verder
Gadgets

Lego muur

Legoblokken is een creatief speelgoed waar kinderen (maar ook volwassenen) van houden over de hele wereld. Het is beschikbaar in vele versies en weerspiegelt trends door de jaren heen. Een interessant idee kwam van de studio I-Beam Design, die bij het ontwerpen van Café Boo Bah in New York hele muren in Legoblokken plande. Peuters kunnen het uiterlijk van de speelkamer vrij veranderen en er elke keer interessante gebouwen in maken, zonder hun verbeelding te beperken.
Lees Verder
Gadgets

De wieg als een bel

Hoe een baby in slaap te brengen? We hebben veel opties ... Je kunt traditionele kinderbedjes kiezen (lees meer), maar je kunt ook iets speciaals kiezen. Deze wieg werd geïnspireerd door een afbeelding van een kind omringd door een wolk van zeepbellen. Het is gemaakt door Lana Agiyan. Je kunt het "Bubble" bed rocken.
Lees Verder
Gadgets

Fopspeen ... volle glimlach

Je vindt het misschien leuk of juist het tegenovergestelde. Het is moeilijk onverschillig voorbij te gaan ... De perfecte gadget voor debuterende ouders kost minder dan zeven dollar. Het is erg populair in het westen. Wordt het ook een hit in Polen? Wat denk jij
Lees Verder
Gadgets

Voedend blouse-vest

Niet elke moeder voelt zich comfortabel tijdens het voeden. Daarom bereiden producenten verschillende patenten voor op het behouden van intimiteit bij het voeden van borsten "buitenshuis" of op andere openbare plaatsen. Een van de suggesties is zo'n voedende cape: licht en ruim. Wat vind je van haar?
Lees Verder
Gadgets

Cedar Works kindermeubels

Een speeltuin combineren met een bed of zelfs een bureau: is dit een goed idee? Miljoenen ouders over de hele wereld vonden het leuk. Daarom hebben fabrikanten van Cedar Works hun handen vol. Ze inspireren en verheugen zich met hun suggesties.
Lees Verder
Gadgets

Indicator natte luier

Tweet Pee is enerzijds een applicatie, anderzijds een klein apparaatje dat de mate van bevochtiging van luiers meet en aangeeft wanneer een baby moet worden vervangen. Dankzij dit moeten ouders gemakkelijk kunnen berekenen hoeveel luiers een peuter gebruikt en wanneer ze gaan winkelen. Op het moment dat het product wordt getest, is het nog niet beschikbaar voor verkoop.
Lees Verder
Gadgets

3 in 1: een tas, een plek om te veranderen en te ontspannen

Een interessant voorstel voor een gezin dat veel reistijd doorbrengt. 3-in-1 luiertas ontvouwt zich snel en stelt u dus in staat om een ​​comfortabele plek te krijgen om de baby te verwisselen, evenals, wanneer u een draagdoek of een draagdoek gebruikt, ruimte voor een veilige rest van de baby (mat). De tas is uitgerust met comfortabele, ruime zakken en sterke handgrepen waarmee je hem op je schouder of direct naast de kinderwagen kunt dragen.
Lees Verder
Gadgets

Barbie's huis klaar voor bezoekers

Barbie, de legendarische pop, aanbad en haatte tegelijkertijd haar nieuwe huis, toegankelijk voor bezoekers: klein en groot. Een groot gebouw met veel bezienswaardigheden (waaronder een restaurant) werd geopend in Sawgrass Mills in Sunrise, Florida. Het bestaat uit ruime, interessant ingerichte kamers en kamers.
Lees Verder
Gadgets

Fopspeen met een snor

Deze fopspeen is gemaakt voor mensen met afstand, ouders die graag lachen om zichzelf en hun eigen kinderen. Naast de klassieke zuigsectie, heeft het ook een snorimitatie aan de bovenkant. De fopspeen kan worden gekocht voor $ 10, op zoek naar het op buitenlandse veilingen en in winkels onder de term: Moustache Pacifier.
Lees Verder
Gadgets

Lollies met een vrouwelijke melksmaak

Eerst was er Londen en het idee om ijs te verkopen op basis van vrouwelijk voedsel. Ondertussen verschenen decoraties met melk: speciale hangers, bedels of souvenirs waarin druppels waardevol voedsel werden geplaatst. Dit keer was het tijd in de VS, waar in Texas lollies werden gemaakt met de smaak van vrouwelijke melk.
Lees Verder
Gadgets

Hangmat voor baby naar het vliegtuig

Seat Baby FlyeBaby Airplane is een praktische hangmat voor peuters, ideaal voor gebruik in een vliegtuig. Het maakt een comfortabele reis voor het hele gezin mogelijk, ook met kleine kinderen. Een bijkomend voordeel is dat deze hangmat aan een stoel kan dienen als een plek om maaltijden te serveren. De kosten bedragen ongeveer $ 60.
Lees Verder
Gadgets

Trioli: schommelstoel

Trioli is een stoel gemaakt van sterk plastic, die ook een rocker kan zijn. Ik vraag het me af, toch? Praktisch en stimuleert de verbeelding ... Een peuter kan zowel zitten als schommelen. Trioli heeft drie rugleuninghoogtes, het kan ook buiten worden gebruikt: een terras, balkon, in de tuin. Het product is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Lees Verder
Gadgets

IPhone-babyfoon

De iPhone-babyfoon is een apparaat met uitgebreide functionaliteit. Het maakt gebruik van infrarood, waardoor werk 's nachts mogelijk is, verschillende alarmmodi die informatie geven over elk geluid of beweging in de kamer, en ook de temperatuur en luchtvochtigheid weergeven in een bepaalde kamer waar de peuter verblijft. De fabrikant staat garant voor hoge beeldkwaliteit en eenvoudige installatie.
Lees Verder
Gadgets

Houten Lego-blokken

Het Japanse bedrijf Mokurokku presenteerde een interessant aanbod van Legoblokken in een ecologische versie. De blokken waren gemaakt van verschillende houtsoorten en in verschillende tinten. En hoe bevalt dit aanbod? Heeft een kans om populairder te worden dan plastic, klassieke, kleurrijke Legoblokken?
Lees Verder
Gadgets

Badkamer Babykeeper

Badkamer Babykeeper is een speciale drager, een plek om een ​​kind op te bergen in openbare toiletten en op elke andere plaats waar we twee vrije handen nodig hebben en een gevoel van veiligheid dat de peuter niet uit ons zicht verdwijnt als we even voor onze behoeften zorgen. De drager is aan de deur bevestigd, deze neemt niet veel ruimte in beslag.
Lees Verder
Gadgets

Een kind zoals een pop, of Cabbage Patch Kids

Cabbage Patch Kids is een reeks karakteristieke poppen met mollige gezichten en garenhaar. Bekend en gewaardeerd over de hele wereld, vooral populair in het westen in de jaren 80. Een van de moeders, Amanda Lillie, besloot om, net als de poppen, interessante pruiken, hoeden te maken die het karakteristieke poppenhaar nabootsen.
Lees Verder
Gadgets

Autostoelhoes

Heb je geen ruimte om in de auto te spelen? Fabrikanten van kinderproducten hebben een oplossing: een overlay ideaal voor het spelen en plaatsen van voedsel erop. Het product heeft een kans om nuttig te zijn, vooral tijdens langere vakantiereizen. En hoe vind je het? Prijs rond de $ 20.
Lees Verder
Gadgets

T-shirt voor plezier en ontspanning

Val je uit je voeten en vragen de kinderen samen om plezier? Dit shirt kan geweldig zijn. Het geeft niet alleen een kwart rust in de buikpositie, maar geeft u ook een kans op een rugmassage. De kosten bedragen ongeveer $ 25.
Lees Verder