Categorie Controversieel

Ik geef geen borstvoeding, omdat ik rook ... En ik zeg tegen anderen dat ik geen melk heb
Controversieel

Ik geef geen borstvoeding, omdat ik rook ... En ik zeg tegen anderen dat ik geen melk heb

Laat ik beginnen met te zeggen dat ik mezelf niet als een heilige beschouw, alleen omdat ik een moeder ben. Er zijn echter dingen die me irriteren en die me, met een grote dosis empathie en het beroep om anderen te beoordelen, niet onverschillig laten. Dit is de situatie. Ik sta op het balkon en hang de was op. Een buurman uit de volgende kooi staat op het balkon en rookt een sigaret.

Lees Verder

Controversieel

Wat had Sneeuwwitje onder haar rok? Literaire les van anatomie, tolerantie en leven

Slechts een paar jaar geleden was het een slechte toon om titels te geven aan boeken die werden geassocieerd met intieme lichaamsdelen, fysiologie of verwijzingen naar niet-gecultiveerde bijnamen. Toen de Dung van de Nike-prijswinnaar Wojciech Kuczok de winkels bereikte, hadden velen van ons het gevoel dat de literaire markt binnenkort vol zou staan ​​met overduidelijke inhoud en namen.
Lees Verder
Controversieel

Seksuele voorlichting voor kleuters - ja of nee?

Zuigelingen, volgens studies, ervaren al een orgasme. Kinderen van ongeveer tweeënhalf jaar oud ontdekken intieme plekken en raken ze soms aan om stress te verlichten of zichzelf gelukkig te maken. Lew Starowicz, een bekende Poolse seksuoloog, benadrukt dat kinderen niet aseksueel worden geboren. De WHO voegt eraan toe dat de ontwikkeling van seksualiteit zich gedurende het hele leven afspeelt.
Lees Verder
Controversieel

Discipline of zachtaardigheid - wat bepaalt het succes in het leven van een kind?

Bijna elke ouder bereidt, wanneer hij een kind plant of verwacht, niet alleen de kamer, kleding en speelgoed, maar beslist ook WELKE ouders ze voor hun kind willen zijn. Het meest voor de hand liggende lijkt het beheer van het systeem waarin ze opgroeiden of juist het tegenovergestelde (vooral als ze opgroeiden in een pathologisch gezin, onvolledig of geleid door geweld tegen kinderen).
Lees Verder
Controversieel

Een beetje controverse rond de wandelaar

Websites gewijd aan het opvoeden van kinderen brullen van veroordeling van wandelaars. Ondertussen was in mijn geval de rollator ... een van de meest relevante gadgets die ik voor een kind heb gekocht. Een algemene mening is naar mijn mening schadelijk voor wandelaars. Het is niet bewezen dat het leren lopen in een rollator bij correct gebruik houdingsafwijkingen en ontwikkelingsproblemen van het bewegingsapparaat veroorzaakte.
Lees Verder
Controversieel

Waarom gebruik ik boetes?

Vandaag toegeven dat straf is hetzelfde als zeggen dat je een slechtere ouder bent. Als zodanig worden straffen beschouwd als een teken van volwassen zwakte, een teken van niet-moderniteit of zelfs achterlijkheid. Ouders die naar deze methode grijpen, passen niet in de 'ontspannen' wereld waarin het woord de belangrijkste rol speelt.
Lees Verder
Controversieel

5 walgelijke dingen die je doet als je moeder bent

Ik herinner me nog de dagen dat ik geen kinderen had. Voordat ik mijn eerste kind baarde, waren veel dingen onbegrijpelijk voor mij. Net als de scène hieronder beschreven. Eigenlijk het gedrag van een van haar heldinnen. Ik ben vandaag niet zo verrast. Ik weet dat ouderschap soms ons leven zo verandert dat veel dingen die voorheen ondenkbaar waren, plotseling de dagelijkse realiteit worden.
Lees Verder
Controversieel

Wanneer het toilet in het winkelcentrum te ver is ...

Laten we eerlijk zijn: leren zindelijk maken is niet eenvoudig. Vooral in het begin, wanneer het kind misschien een minuut of twee moeite heeft om het toilet te bereiken. Vaak had ik het 'plezier' om met een kind in mijn armen te rennen, biddend dat we naar het toilet in het winkelcentrum zouden kunnen gaan. Het was goed toen ik wist welke richting ik op moest gaan ... Een van de ongelukken leerde me voorzichtig te zijn.
Lees Verder
Controversieel

Borstvoeding in het zwembad: is dit niet overdreven?

Geschiedenis is op veel manieren interessant. Laten we beginnen met de achtergrond te krabben: een groot zwembad in het Verenigd Koninkrijk in Cambridge, een jonge vrouw die met een baby in een jacuzzi baadt, kan niet tegen een negen maanden oude peuter die nerveus begint te worden. Het idee om hem een ​​borst te geven komt haar te binnen.
Lees Verder
Controversieel

Het gaat om gelijke behandeling van kinderen

Behandelt u uw kinderen gelijk? Dus je klom naar de hoogten, je bereikte Zen, een hogere inwijding in de kunst van het ouderschap. Natuurlijk spot ik. Wat is gelijke behandeling? Deelt het de rol in tweeën, met zorg dat beide kinderen precies hetzelfde stuk krijgen, met de nauwkeurigheid van de kruimel, of liever, het geeft de hele rol aan een hongerige peuter en een kus aan de dorstige kussen?
Lees Verder
Controversieel

Het is leuk om een ​​"goede pedofiel" te zijn ...

Wanneer de regerende partij het publiek probeert te overtuigen om niet over een ongemakkelijke kwestie te spreken, kunnen we erop rekenen dat een even schandalig onderwerp in de media zal verschijnen dat zal proberen onze aandacht af te leiden van problemen die onmiddellijke actie vereisen. Dus is het alarmerende nieuws over Poolse pedofielen slechts een sensatie die journalisten willen verdienen?
Lees Verder
Controversieel

Waarom is het natuurlijke abnormaal?

In onze samenleving, iets dat sommige mensen als abnormaal, erger, vreemd, walgelijk of pervers ervaren. Het is met zulke meningen dat vrouwen die borstvoeding geven elkaar vaak kunnen ontmoeten, vooral degenen die besluiten om hun kind te voeden na hun eerste verjaardag. Wiens borsten? Waarom gebeurt dit?
Lees Verder
Controversieel

Een baby shoppen naar het winkelcentrum?

Soms zag ik tijdens het winkelen jonge moeders met een baby over de hypermarkt lopen. Ik werd veracht voor dit gedrag. Ik begreep geen ouder die een aantal weken met een baby gaat shoppen terwijl hij thuis is. Ik dacht toevallig "wat een sluwe moeder", terwijl ik terughield om niet met haar vinger te wijzen.
Lees Verder
Controversieel

Dicht ouderschap - buigt de wereld voor een kind?

Ouderschap van nabijheid is een idee mooi, bijna sprookje, lief, heerlijk, ruikend als een fris gebaad baby, glad als zijn schone huid, verstoken van kreukels en onvolkomenheden. En om deze reden niet erg reëel. Opblaasbaar tot het uiterste, barst het als een zeepbel. Hoewel supporters benadrukken dat je volgens zijn principes een kind kunt opvoeden (zelfs niet opvoeden, omdat ouderschap 'niet-opvoeden' is), is de waarheid dat hoe ouder de kinderen en hoe meer ervaren de ouders, hoe minder vaak deze stijl serieus wordt genomen .
Lees Verder
Controversieel

Antivaccinbewegingen en herhaling van gevaarlijke ziekten?

Vaccinatie wordt steeds moeilijker. Een redelijke ouder die niet alleen officiële aanbevelingen leest, maar ook kennis maakt met de argumenten van anti-vaccinatiebewegingen, kan een groot dilemma hebben. Aan de ene kant hebben we hebzuchtige vaccinfabrikanten die niet immuun zijn voor hun invloed en aan de andere kant hebben we jarenlange ervaring waarin kinderen met meer of minder succes worden gevaccineerd.
Lees Verder
Controversieel

Spa voor een pasgeborene?

Je zou willen schrijven: wat mensen niet zullen bedenken ... omdat dit idee gek lijkt: een spa voor pasgeborenen. Een plek waar, na een zware dag van het vuile luiers, het zuigen van melk, huilen en dutjes, een baby kan ontspannen en tot rust komen op het hoogste niveau. In de Verenigde Staten biedt Houston Float Baby SPA aan voor pasgeborenen van drie weken.
Lees Verder
Controversieel

Kus je je kind op de lippen?

Kus je je kind op de lippen? Kinderartsen en tandartsen beantwoorden deze vraag niet duidelijk. Wanneer gevraagd, bevelen zij gewoonlijk geen kussen op de lippen aan of verbieden ze. Toch heeft deze vorm van liefde tonen voor een kind zijn sterke voor- en tegenstanders. Sommigen zeggen dat het onhygiënisch is, anderen dat het gereserveerd is voor een partner, niet voor een kind ... er zijn ook mensen die in de kussen op de lippen niets ongepasts zien.
Lees Verder
Controversieel

Brief van een vrouw vóór abortus aan het ongeboren kind ...

De volgende sterke brief van een vrouw die een abortus op haar ongeboren kind plant, werd vorige week duizenden keren beschikbaar gesteld, toen het op een buitenlandse website werd gepubliceerd. Hij raakt een gevoelig punt - het onderwerp abortus, dat steevast al jaren wordt besproken. Een anonieme vrouw die zichzelf meldt als "h" informeert dat ze aanstaande vrijdag een abortus plant, zegt "Little Thing" over haar kind.
Lees Verder
Controversieel

Waar houden ouders niet van Fisher Price?

Er is geen ouder die het merk Fisher Price niet kent. De vlaggenschipproducten bevinden zich in elk huis - Pot Block of Puppy Puppy. Het onbetwiste voordeel van alle producten van dit merk is de kwaliteit van afwerking en duurzaamheid. En de nadelen? Nou dat zijn ze! Meer en meer zichtbaar. Terwijl de wereld de prachtige en wijze eenvoud van houten blokken en voddenpoppen herontdekt, volgt FP blindelings de vooruitgang door educatief speelgoed voor te stellen dat paradoxaal genoeg steeds minder leert.
Lees Verder