Categorie Wedstrijdresultaten


Wedstrijdresultaten

Waterwedstrijd "Mama i ja": resultaten

Beste ouders, bedankt voor alle aanvragen. Bij het lezen van uw antwoorden op de vraag wat vaderschap geeft, hebben we vaak geglimlacht en bewogen. We hebben interessante antwoorden ontvangen van zowel moeders als een hele grote groep vaders! Bedankt daarvoor! We besloten de auteurs van de volgende antwoorden te belonen.
Lees Verder
Wedstrijdresultaten

De gelaarsde kat - wedstrijdresultaten

Beste ouders, bedankt voor de actieve deelname aan de wedstrijd "Cat in Boots". De foto's die je ons hebt gestuurd, waren echt interessant en je kinderen waren geweldig! Helaas hebben we slechts zes tickets voor twee personen om weg te geven. Tickets: twee driedubbele tickets voor de muzikale uitvoering "Cat in Boots", die op 2 juni in Warschau zal plaatsvinden, worden gewonnen door: Anna Adamczyk, die ons een foto van Aleksa-schilderij stuurde: broer en ...
Lees Verder
Wedstrijdresultaten

Wedstrijdresultaten: topcommentator

Het was niet eenvoudig, maar het is gelukt: we hebben de winnaars van onze aprilwedstrijd geselecteerd! Bedankt voor de inspirerende opmerkingen, voor alle woorden van ondersteuning en leuke uitspraken die bevestigen dat je onze artikelen hebt gelezen en erover hebt gesproken. Bedankt voor het bezoeken van deze site en ons in staat te stellen het idee te verspreiden van een rationele, verstandige en liefdevolle benadering van ouderschap die noch het kind, noch de vader en moeder treft.
Lees Verder
Wedstrijdresultaten

Competitie "Academy of Mind" resultaten

Beste ouders, het aantal inzendingen heeft onze stoutste verwachtingen overtroffen. Bedankt dat zoveel mensen besloten om met ons te spelen! We zijn vooral blij omdat je antwoorden erg interessant en soms verrassend waren en een glimlach op je gezicht toonden. Zoals veel mensen in de applicatie schreven, leren games echter de kunst van winnen en verliezen ... Helaas kunnen we maar vijf mensen belonen.
Lees Verder
Wedstrijdresultaten

Wedstrijdresultaten: topcommentator en "baby's eerste bad"

Beste ouders, we willen graag de resultaten van twee wedstrijden bekendmaken. Voordat we het echter doen, bedanken we je hartelijk voor actieve deelname aan onze games. Tegelijkertijd benadrukken we dat we de competitie om de Top Commentator niet afronden, we kondigen de tweede ronde van plezier in een paar dagen aan! Wees waakzaam! In de competitie voor de Topcommentator willen we twee mensen onderscheiden: anusia 123456, die de meest inhoudelijke reacties op de site achterliet (104) en de meest actieve commentator-muis bleek te zijn - voor actieve deelname aan discussies op de site, het delen van emoties, ervaringen op een culturele en tolerante manier.
Lees Verder
Wedstrijdresultaten

Topcommentator in september: resultaten

Beste ouders, de volgende editie van de competitie voor een topcommentator is ten einde. De prijzen die we in oktober zullen presenteren, zijn klaar. In een paar dagen zullen we onthullen wat je kunt winnen door reacties achter te laten onder de geselecteerde artikelen op de site. Nu een paar woorden over de septembereditie. Bedankt voor uw actieve deelname aan het leven van de site.
Lees Verder
Wedstrijdresultaten

Topcommentatorresultaten en boekwedstrijd

Beste ouders, we zijn verheugd om de wedstrijdresultaten opnieuw aan te kondigen op de pagina's van de pagina. In beide spellen was de wedstrijdtaak het plaatsen van een reactie op de pagina. In de competitie om de topcommentator in november hebben we besloten twee mensen te onderscheiden. olka K met een winkelbon ter waarde van PLN 100 en een handgemaakte armband voor de opmerking: "Je vond het goed.
Lees Verder
Wedstrijdresultaten

Live Cat Wedstrijdresultaten

Je kent hem uit boeken, je zag hem op het kleine en het grote scherm. Je werd lang geleden verliefd. Omdat je onbeleefd, rebel, slim, maar ook een goede vriend bent. Voor veel praten en overal lopen in zijn enorme schoenen. Nu is het tijd om 's werelds beroemdste kat live te zien!
Lees Verder
Wedstrijdresultaten

MiniMini + Meme-competitie: resultaten

Beste ouders, bedankt voor zoveel deelname aan de wedstrijd georganiseerd door sosrodzice.pl in samenwerking met MiniMini +. Je gedichten, sprookjes en verhalen waren niet alleen interessant, maar ook leuk, informatief en in veel gevallen verrassend. We hebben het allemaal met veel aandacht gelezen.
Lees Verder
Wedstrijdresultaten

Live Cat Wedstrijdresultaten

Bedankt voor uw deelname aan de wedstrijd, waarin er drie inzendingen waren om "Cat in boots" te winnen in vijf Poolse steden. De keuze was helaas niet eenvoudig ... We moesten echter beslissen. Hieronder publiceren we de gemarkeerde foto's van de picknick van dit jaar. Felicitaties aan de winnaars!
Lees Verder
Wedstrijdresultaten

"Yellow World of Riga" - wedstrijdresultaten

Bedankt voor het meedoen aan de wedstrijd. Veel werken gestuurd door trotse moeders, papa's en zelfs leraren van scholen en kleuterscholen kwamen naar onze e-mail inbox. Volgens de veronderstellingen van de competitie kunnen we twee mensen onderscheiden die een prijs van ons ontvangen: de bas-grit "Yellow World of Riga" van Michał Rusinek.
Lees Verder
Wedstrijdresultaten

MiniMini + "Big Family" -wedstrijd: resultaten

Nogmaals, we spaarden onze ogen niet en gaven ons geen kans om te rusten. :) En goed. Veel e-mails met creatieve wedstrijdreacties zijn verzonden naar het adres van de redactie. Bedankt voor alles. We besloten de auteurs van de volgende drie te benadrukken. In de MiniMini + Big Family-wedstrijd winnen ze: ooit deden familieolifanten een picknick in de boezem van de natuur.
Lees Verder