Categorie Competities

Eenvoudiger en handiger babybadje - wedstrijdresultaten
Competities

Eenvoudiger en handiger babybadje - wedstrijdresultaten

Beste ouders, we hebben een fantastische wedstrijd voor jou waarin je prijzen kunt winnen die worden gefinancierd door Maltex Baby - een fabrikant van Bydgoszcz die gespecialiseerd is in het aanbieden van producten voor de dagelijkse verzorging en hygiëne van kinderen en baby's. We willen u in het bijzonder aanbevelen om deel te nemen aan ons plezier, omdat de hoofdprijs in de competitie een babyuitzet is, het product dat door ons is getest, zorgvuldig bekeken, beschreven en gekwalificeerd voor de Parenting HITS-afdeling.

Lees Verder

Competities

Naturino competitie

Win lenteschoenen voor je kind! Neem deel aan de wedstrijd! 1. Schrijf in enkele zinnen wat rationeel ouderschap voor u betekent (zeg maximaal 1000 tekens met spaties). Stuur je reactie op 27 maart naar het adres [email protected] 2. Vind de NATURINO POLEN-fanpagina op Facebook leuk: https: // www.
Lees Verder
Competities

Wedstrijd "Cat in boots"

We hebben twee driedubbele tickets voor jou (in totaal zes tickets) voor het buitengewone evenement 'Puss in Boots'. De muzikale uitvoering vindt plaats op 2 juni in de congreszaal van Warschau op 13 en 16. Een kat in laarzen wordt tentoongesteld in verband met de kinderdag. Tijdens dit unieke spektakel krijgen ouders de gelegenheid om een ​​vrolijke vakantie met hun kinderen door te brengen in gezamenlijk plezier, leren en muziek.
Lees Verder
Competities

Academy of Mind-wedstrijd

Beste lezers, we hebben nog een wedstrijd voor u. Dit keer worden 5 'Junior Mind Academy'-spellen voor kinderen van 5 tot 9 jaar oud uitgedeeld. Wat moet u doen om aan de wedstrijd deel te nemen? 1. Beantwoord de vraag in grafische of mondelinge vorm: "Wat geven kinderen aan games?" (Om deel te nemen aan de wedstrijd, kunt u een foto sturen die de wedstrijdvraag met een korte beschrijving of zonder antwoord beantwoordt, u kunt het antwoord ook in enkele zinnen schrijven.
Lees Verder
Competities

Wedstrijd voor topcommentatoren

Beste ouders, een paar weken geleden kon je meedoen aan de competitie voor een topcommentator. 20 mensen die reacties achterlieten op de website, beoordeeld als de meest inhoudelijke en interessante, wonnen. De lijst met winnaars is hier te vinden. Nu hebben 20 mensen die de T-shirtcompetitie hebben gewonnen de kans om te spelen voor een klein geschenk - een winkelbon bij de Rossmann-drogisterij ter waarde van PLN 50.
Lees Verder
Competities

Mama en ik waterwedstrijd

Beste ouders, een paar dagen geleden hebben we Vaderdag gevierd. En omdat we er geen twijfel over hebben dat vaders net zo belangrijk zijn in het leven van een kind als wij, nodigen we je uit voor een wedstrijd geïnspireerd op de laatste vakantie. Schrijf: Wat geeft vaderschap? Stuur uw antwoord naar het adres [email protected] vóór 10 juli 2012 en geniet van de prijzen die worden gefinancierd door het bronwater "Mama i ja".
Lees Verder
Competities

Bear Patch-wedstrijd

Beste lezers, we zijn blij met al uw opmerkingen. We zijn erg blij dat de site je inspireert om te spreken en vaak verhitte discussies. Om deze reden willen we een wedstrijdserie starten die vooral actieve commentatoren beloont met dit bericht. Ons idee is simpel. Gemiddeld belonen we om de drie weken twee mensen: één voor de meest interessante opmerking en de andere voor de meest inhoudelijke opmerkingen.
Lees Verder
Competities

MONSTER X TOUR-competitie

Het gebrul van krachtige motoren, hectoliter verbrande brandstof, ongelooflijke stunts, tientallen verpletterde autowrakken. In de herfst worden de Atlas Arena in Łódź en de Gdańsk-Sopot Ergo Arena het epicentrum van motorentertainment dankzij de beste Monster Trucks ter wereld, die alleen al in de Verenigde Staten bijna zevenhonderdduizend toeschouwers bewondert tijdens 80 shows per jaar!
Lees Verder
Competities

Competitie: topcommentator in augustus

Beste ouders, we nodigen je uit voor de nieuwe editie van de Top Commentator-competitie. Zoals aangekondigd en deze maand willen we een breder publiek, dat wil zeggen lieve lezers, producten presenteren die met hart en met grote inzet zijn gemaakt. De prijzen zijn handgemaakte producten, d.w.z. volledig origineel en uniek.
Lees Verder
Competities

Beste commentatorcompetitie in september

Beste ouders, we nodigen je nogmaals uit voor de wedstrijd. Het is september, dus we kondigen de volgende competitieronde aan. Wie lukt het deze keer om de titel van commentator voor de maand te krijgen? In de competitie willen we twee mensen belonen: iemand die de meest inhoudelijke, interessante opmerkingen heeft achtergelaten, waarnaar we een handgemaakte bladwijzer zullen sturen.
Lees Verder
Competities

Topcommentator in oktober

Beste ouders, er gaat weer een maand voorbij en we bereiden je voor op de volgende aflevering van onze wedstrijd waarin je handwerk van getalenteerde moeders kunt winnen. Deze keer hebben we drie mooie prijzen voor jou. Allereerst een lam dat speciaal voor deze wedstrijd is gemaakt. Ze is gekleed in een stijlvolle blauwe jurk met witte stippen en een gele bolero.
Lees Verder
Competities

Kies een beloning! uitslagen

Beste ouders, zoals aangekondigd hebben we de tweede ronde van de competitie voor je voorbereid: kies een prijs. U kunt een t-shirt kiezen met het sosrodzice.pl-logo (in maat 92 voor een kind of voor een ouder S, M, L en XL) of een canvas boodschappentas met het sosrodzice.pl-logo. Welke van de onderscheidingen wil je ontvangen? 1. Schrijf in de opmerking onder de inzending welke prijs je kiest: 1 of 2.
Lees Verder
Competities

Win handschoenen: resultaten

Wij nodigen u uit voor nieuw plezier. Je kunt handgemaakte handschoenen winnen van de getalenteerde Reader Sosrodzice.pl, wiens werk je kunt zien op de website. Twee-in-één handschoenen Handschoenen zijn gemaakt na geïnspireerd te zijn door de bovenstaande foto. Op de hand van de ouder geplaatst, laten ze een klein handvat (gemeten op het handvat van 3-jarigen, ook geschikt voor jongere kinderen) in de hand van de ouder te steken.
Lees Verder
Competities

Topcommentatorwedstrijd in november

We zijn verheugd de volgende editie van de competitie voor een topcommentator aan te kondigen. Deze keer veranderen we echter de spelregels een beetje. Ben je benieuwd waar de wedstrijdtaak over gaat? Dus blijf lezen! Laat een reactie achter van 7 november tot 30 november. Kies een of meerdere artikelen op de website.
Lees Verder
Competities

"Papa! Word verliefd op mama voor Valentijnsdag ”wedstrijdresultaten

Hoe is het met die valentijn? Is dit een goed excuus om anderen te laten zien hoeveel we van hen houden of de drang om een ​​bloem en chocolaatjes te kopen? Heren, geef toe welke emoties deze dag voor u heeft? Vier je het of probeer je te overleven? De initiatiefnemers van de wedstrijd zijn moeders die willen dat hun partners eenvoudige woorden zeggen: "het maakt niet uit hoe, voor hoeveel of waar, maar het is het idee en de toewijding die telt."
Lees Verder
Competities

MiniMini + Meme competitie

Voor de tweede keer nodigen we u uit om deel te nemen aan een wedstrijd waarin u prijzen kunt winnen die worden gefinancierd door het MiniMini + tv-kanaal. Dit keer zijn het thema van het spel spreekwoorden. De wedstrijdtaak is ... Een korte uitspraak maken (verhaal, verhaal, anekdote, grap, gedicht, etc.
Lees Verder
Competities

CAT IN LAARZEN Live - competitie

Je kent hem uit boeken, je zag hem op het kleine en het grote scherm. Je werd lang geleden verliefd. Omdat je onbeleefd, rebel, slim, maar ook een goede vriend bent. Voor veel praten en overal lopen in zijn enorme schoenen. Nu is het tijd om 's werelds beroemdste kat live te zien!
Lees Verder
Competities

Competitie "Cat in boots Live"

Je kent hem uit boeken, je zag hem op het kleine en het grote scherm. Je bent lang geleden verliefd geworden. Omdat je onbeleefd, rebel, slim, maar ook een goede vriend bent. Voor veel praten en overal lopen in zijn enorme schoenen. Nu is het tijd om 's werelds beroemdste kat live te zien!
Lees Verder
Competities

MiniMini competitie + resultaten

We nodigen je uit voor een ongewone wedstrijd met Cat Prot, de held van de anonieme serie voor kinderen en zijn ongewone voertuig, dat in enkele ogenblikken twee kleuters en hun gids meeneemt - een kat naar geselecteerde plaatsen om leerzame avonturen te beleven. Wedstrijdtaak De wedstrijdtaak is om een ​​reactie achter te laten onder dit bericht met een beschrijving van de volgende, aflevering van avonturen van Cat Prot uitgevonden door hem.
Lees Verder
Competities

MiniMini-wedstrijd + grote familie

Beste ouders, we nodigen je uit voor de volgende wedstrijd waarin de prijzen werden gefinancierd door het MiniMini + televisiestation. Deze keer blijft de achtergrond van ons plezier een warm sprookje over de "Big Family", met de uitzending van de tweede serie gepland voor 2 juni 2013. Wij nodigen u uit om plezier te hebben! De wedstrijdtaak is om de vraag te beantwoorden: wat kan een groot olifantenfamilie leren van een klein muizenfamilie?
Lees Verder
Competities

Wedstrijd "Hoe is het thuis"

Beste ouders, op uw speciale verzoek hebben we een wedstrijd voorbereid waarin u een muursticker kunt winnen met de inhoud die u zo graag op ons FB-profiel hebt gedeeld. We herinneren eraan: hoe deel te nemen aan de wedstrijd? het enige dat u hoeft te doen is de 5 belangrijkste regels schrijven / schrijven die in uw huis van toepassing zijn, de regels kunnen een zeer specifieke vorm hebben, "we vertellen de waarheid" "we ruimen op na het eten" of meer abstract "" we kunnen op elkaar rekenen "," we zijn dichtbij ", enz.
Lees Verder