Gadgets

Lollies met een vrouwelijke melksmaak


Eerst was er Londen en een idee voor verkoop ijs gemaakt op basis van vrouwelijk voedsel. In de tussentijd verschenen ze decoraties met melk: speciale hangers, amuletten of souvenirs, waarin druppels waardevol voedsel werden geplaatst. Dit keer was het tijd in de VS, waar in Texas lollies werden gemaakt met de smaak van vrouwelijke melk.In tegenstelling tot eerdere innovatieve producten, werd deze echter niet gemaakt van moedermelk, maar van synthetische stoffen die geacht worden op vrouwelijk voedsel te lijken.

Producent Lollyphile wil kinderen helpen kalmeren met behulp van lollys. Net als borstvoeding en borstzuigen, zijn ze bedoeld om de strengen in slaap te laten vallen.

En wat is het effect? In twee dagen zijn we erin geslaagd om enkele duizenden lollies te verkopen en de interesse in het product groeit nog steeds. De initiatiefnemer verwerpt de opmerkingen dat lolly's met een smaak van moedermelk walgelijk zijn. Hij benadrukt dat het idee origineel is, maar het is zijn voordeel, omdat er al lange tijd niets interessants is gebeurd in de industrie.

En wat vind je ervan?


Video: Ali B: 'Lik Maar Aan Mijn Lollie, Politie!' (Januari- 2022).