Openbaar

Mam, wat ga ik mijn leraar geven?


Toen we klein waren, was het bij mij thuis, als we een schooljaar af hadden, de gewoonte dat mijn broers en ik met onze moeder uitgingen om cadeaus te kopen voor onze leraren. Mijn moeder zei dat het een manier was om ze te bedanken voor hoeveel ze ons het hele jaar hebben geleerd. Ik heb deze traditie bij mijn dochter gehouden, maar met een verschil.

We kopen niet alleen cadeautjes voor zijn leraar, maar ook de piano, muziek, tennis, leraar Engels, ... ze legen onze zakken!

Het einde van de cursus komt en het verhaal herhaalt zich maar met het verschil dat het "kleine detail" niet meer klopt. Kinderen vragen natuurlijk om bijzondere, originele en dure cadeaus. Na te hebben gezien wat we hebben gezien, hebben de ouders van de vrienden van mijn dochter en ik jaren geleden besloten om een gezamenlijk geschenk aan leerkrachten​Uiteindelijk vertrekken we allemaal tevreden, kinderen, ouders en leerkrachten, en vermijden we vergelijkingen tussen de gaven van elk kind.

Ik geloof in het bijzonder dat het beste geschenk dat een kind zijn leraren kan geven het geschenk is dat uit zijn hart komt, bijvoorbeeld uit zijn eigen schepping. Toen mijn dochter nog heel klein was en begon te schrijven en tekenen, gaven we haar leraar tekeningen of wat handwerk.

Er was een jaar dat we een heerlijke en rijke cake maakten omdat mijn dochter me vertelde dat haar leraar dol was op brownies. Nou, we hebben het samen gedaan, taken verdelen in de keuken. Het was een geweldig idee! Is dat, hoewel je het misschien niet gelooft, er zijn leraren die meer geschenken waarderen die geen financiële uitgaven vergen.

Cadeau-ideeën zijn er in overvloed, hoewel we altijd rond het onderwerp gaan. Het goede is dat elke leraar van mijn dochter een bepaalde smaak heeft.

De vrouw op school lijkt een meer klassieke vrouw te zijn. Volgens mijn kleine meid kleedt ze zich altijd in een pak, draagt ​​ze parelkettingen en oorbellen, zijden sjaals en make-up.

De pianovrouw is een oude dame, maar ze heeft een zeer moderne smaak. Ze houdt van kleurrijke sieraden, kettingen en armbanden, bloezen met patronen en chocoladebonbons.

Zijn tennisleraar is erg atletisch, maar hij houdt ook van architectuur en spannende boeken. Haar lerares Engels is een erg aardige, vrolijke dame die houdt van reizen, decoratieve voorwerpen, bloemen en parfums. Ik weet dat allemaal van mijn dochter. Vooral meisjes zijn erg oplettend. Ze missen geen enkel detail!

Kinderen vinden het geweldig als ze merken dat het geschenk hun leraar blij heeft gemaakt. In Spanje krijgen leraren meestal geschenken aan het einde van elke cursus en met Kerstmis, maar ik weet dat in andere landen naast deze festiviteiten ook geschenken worden gegeven voor de Leraren dag en voor zijn verjaardag. Wanneer geeft u gewoonlijk geschenken aan de leraren van uw kinderen? Wat voor soort geschenken kiezen ze? En waarom geeft u gewoonlijk geschenken aan de leraar van uw kinderen?

Vilma Medina​Directeur van onze site

U kunt meer artikelen lezen die vergelijkbaar zijn met Mam, wat ga ik mijn leraar geven?, in de categorie School / College ter plaatse.


Video: Politieagent Overlijdt nadat Verdachte in Haar Gezicht Spuugt. Dit Was de Verrassende Oorzaak (Januari- 2022).