Openbaar

Tips om cellulitis tijdens de zwangerschap te voorkomen


De cellulitis Het is een van de meest typische esthetische problemen van de huid van vrouwen. Cellulitis staat bekend als kleine gaatjes die kunnen verschijnen in de dermis van de billen, buik of dijen, en die ontstekingen zijn van de weefsels veroorzaakt door overtollig vet, het verstrijken van de tijd of het vasthouden van vocht in die gebieden. Bij zwangerschap Het is normaal dat cellulitis zijn intrede doet, maar om de impact ervan te verminderen, is het raadzaam om de trucs te kennen die het ons leert Guiainfantil.com.

1. Interne hydratatie​Om de huid helder en gezond te maken, moet deze van binnen worden gehydrateerd. Het lichaam heeft nodig drink vloeistoffen als natuurlijke sappen en water gedurende de dag om ervoor te zorgen dat de circulatie stroomt en dat deze vloeistoffen niet worden vastgehouden. Daarom is de eerste tip zodat de poriën geen kleine gaatjes worden drink veel water elke dag, en verdeel het met vruchtensappen om cellulitis tijdens de zwangerschap te voorkomen.

2. Externe hydratatie​Het is niet alleen belangrijk dat het lichaam wordt gehydrateerd met water en sappen, maar het is ook nodig om de huid te stimuleren met verstevigende en hydraterende crèmes tijdens de zwangerschap. Hoewel cellulitis kan optreden als gevolg van de elasticiteit van de weefsels, kan de uitzetting ervan worden gestopt met crèmes die de huid diep hydrateren, en ook met crèmes met een anticellulitiseffect na een dagelijkse douche.

3. Aftappende massages.Om het huidweefsel te stimuleren zodat het zich niet vult met cellulitis in de belangrijkste gebieden, namelijk de billen, dijen en de onderbuik, zijn de volgende zaken ook nodig. aftappende massages​Deze behandeling kan worden gedaan in een schoonheidssalon, of thuis met etherische oliën of Shea boter​Het gaat om het uitzetten van het product in het gewenste gebied, het maken van lichte druk in cirkels zodat de circulatie wordt hersteld en onnodige vloeistoffen niet worden vastgehouden.

4. Lichaamsbeweging​Tijdens de zwangerschap is het niet nodig om helemaal af te zien van lichaamsbeweging, maar deze aan te passen aan de nieuwe situatie die wordt ervaren naarmate de zwangerschap vordert. Het is een veel voorkomende mythe om te geloven dat sport verboden is, maar dat is niet waar, want behalve dat het gunstig is voor de gezondheid van de moeder, is het ook esthetisch goed omdat stimuleert de bloedcirculatie en het voorkomt dat vet verkrampt en cellulitis of striae kan optreden. Als de zwangere vrouw dit soort activiteiten niet kan beoefenen, zoals yoga of pilates, loop stevig een paar minuten per dag helpt ook tegen cellulitis.

5. Gezond en uitgebalanceerd dieet​Het heeft geen zin om te sporten, water te drinken of massages te geven als je tijdens de zwangerschap niet gezond en uitgebalanceerd eet. Naast het voor de hand liggende gezondheidsprobleem voor de moeder en de toekomstige baby, vermindert het eten van voedsel dat vrij is van vet, rijk aan vitamines en met gunstige eigenschappen voor het lichaam de impact van cellulitis op het lichaam. Een dieet dat rijk is aan fruit, groenten, groene bladgroenten, eiwitten en vetten uit vis en vlees, voorkomt het ontstaan ​​van cellulitis.

U kunt meer artikelen lezen die vergelijkbaar zijn met Tips om cellulitis tijdens de zwangerschap te voorkomen, in de categorie Verzorging - schoonheid ter plaatse.


Video: Hoe kun je striae. striemen voorkomen (Januari- 2022).