Producten

Babydroom Sonnenspray


De cosmetica biedt zeer hoge bescherming tegen zonlicht (50SPF - speciaal aanbevolen voor kinderen). De voorbereiding is waterdicht, zonder geuren. verrijkte panthenol en vitamine E. Plus ook voor lage prijs en goede beschikbaarheid (tenminste in het seizoen), bij drogisterijen van Rossmann. Het voordeel is ook goede zonbescherming - en alleen deze functie betekende dat het product niet op onze lijst met ouderkits kwam.

Dat is alles over de goede functies. Anderen zijn veel slechter.

Allereerst min voor verpakking. Als u op het scheidingsteken drukt, wordt er een vlekkerige cosmetica uit de tuit gegoten. De dispenser die bedoeld is om de toepassing te vergemakkelijken is volledig nutteloos. Bovendien zorgt het er vaak voor dat de crème rond voorwerpen schiet en vuil wordt. Zelfs door voorzichtig met de knop te manoeuvreren, is het onmogelijk om zoveel cosmetica te krijgen als nodig is.

Na smering het lichaam is wit (je moet lang masseren om de cosmetica te absorberen). Het verschijnt op de huid dikke film. De opperhuid is onaangenaam lichten. Het effect van een aardse, ongezonde huid is niet aangegeven, of het nu voor een volwassene of een kind is.

Heb je deze cosmetica gebruikt? Wat vind je van hem?

Algemene beoordeling:Video: BABYDROOM - Klifweg 9 - Urk (Januari- 2022).