Gadgets

Indicator natte luier


Pee Tweet is aan één kant toepassinganderzijds klein apparaatdie de bevochtiging van uw luier meet en u vertelt wanneer u uw baby moet vervangen. Dankzij dit moeten ouders gemakkelijk kunnen berekenen hoeveel luiers een peuter gebruikt en wanneer ze gaan winkelen.

Voor nu is het product voorbij testfase, nog niet beschikbaar voor aankoop.

Het idee kwam om het apparaat te maken verbinden met Twitter.

Hoe zou dit moeten werken? Ouders zien op de computer of het scherm van de mobiele telefoon een bericht dat hun kind een moment van aandacht nodig heeft en ... tijd om de luier te verschonen. Dit concept werd gepresenteerd in de vorm van een grap (om de reacties van potentiële klanten te onderzoeken), maar het veroorzaakte nog steeds een storm aan reacties.

Ondanks het feit dat hij afstand neemt van de vragen, heeft de fabrikant (Huggies), wanneer de natte luierindicator te koop is, vier testapparatuur voor ouders geleverd. Op deze manier wordt gezegd dat Huggies de werking van het apparaat wil verfijnen en wanneer het mogelijk is om mogelijke fouten te elimineren, het product op de markt brengen.

Pee Tweet is om "drukke, drukke" ouders te bereiken. Zijn taak is om de frequentie van het nat maken van luiers te verminderen en zo het functioneren van een miljoen mensen over de hele wereld te vergemakkelijken.

Denk je dat een dergelijke uitvinding zichzelf kan bewijzen? Wat vind je van hem?


Video: Lekkages en Verstoppingen (Januari- 2022).