Publiek

De Academy of Mind Competition wedstrijdresultaten


We hebben een speciale voorjaarswedstrijd voor je voorbereid. Vanwege het feit dat de winter dit jaar buitengewoon koppig is en ons geduld op de proef stelt, willen we haar er effectief van overtuigen dat het tijd is voor haar: het is tijd om het eindelijk uit te rusten en je te laten genieten van de lente.

Bepaal zelf of het genoeg is om een ​​horloge, kalender of winter te kopen, of geavanceerdere manieren te gebruiken ... Elke methode is goed, zolang het werkt. :)

De regels van de competitie zijn heel eenvoudig. Het is voldoende dat tijdens de wedstrijd (van 5.04 tot 19.04.2013)

  • je zult in een paar zinnen in een reactie onder dit bericht schrijven, hoe je de winter kunt overtuigen om de lente eindelijk een kans te geven

Uw antwoorden kunnen een zachte vorm van een brief, een dreigende oproep, een bevel of een dreiging van gedwongen uitzetting hebben. Alle bewaarplichten zijn toegestaan. Mogen uw woorden eindelijk effectief zijn en laten we allemaal afscheid nemen van winterjassen en de lente verwelkomen.

Vergeet niet om te stoppen met proberen, want de winter heeft dit jaar al eens laten zien dat hij graag onze neus bespeelt. We moeten alles doen om haar te overtuigen om pas in december terug te komen. Een paar lentedagen zullen ons niet bevredigen, waarschijnlijk ook u, toch?

Laat daarom tot 19 april reacties achter en moge je in de winter eerder overtuigen en laat ons permanent lang voor deze datum achter ...

Vier mensenwie de meest interessante antwoorden achterlaat, zal van ons ontvangen:

  • spel Spring Mind Academy.

Wij verheugen ons op uw opmerkingen! Doe je best! :)

Gedetailleerde regels van de Academy of Mind Spring.


Video: Grit: the power of passion and perseverance. Angela Lee Duckworth (Januari- 2022).