Openbaar

Seksueel verlangen tijdens de zwangerschap


Seksueel verlangen tijdens de zwangerschap ondergaat talloze ups en downs als gevolg van de grote hormonale veranderingen die vrouwen ervaren. Er zijn geen twee exacte zwangerschappen, laat staan ​​twee gelijkwaardige vrouwen, maar in algemene termen spreken experts van een toename van seksueel verlangen bij de meeste vrouwen. Door zich sensueler, rustiger en meer verenigd te voelen met hun partners, verbetert ook de kwaliteit van hun seksuele relaties bij veel zwangere vrouwen.

Tijdens de eerste trimester van de zwangerschap veel stellen voelen zich bevrijd na lange periodes waarin seksuele relaties meer gericht waren op zwangerschap dan op genieten. Daarom, zonder je er zorgen over te maken, is dit een fase waarin veel vrouwen ontspannen en meer genieten van hun seksuele relaties.

De fysieke veranderingen in het lichaam van de vrouw, zoals verhoogde vaginale afscheiding en verhoogde bloedtoevoer, helpen de zwangere vrouw ook enorm om beter te smeren, meer seksueel verlangen te voelen en meer en betere orgasmes te bereiken.

De tweede kwartier Het is volgens deskundigen een tijd van hernieuwde energie voor zwangere vrouwen. Zodra het mogelijke aanvankelijke ongemak van de zwangerschap voorbij is, is het zeer waarschijnlijk dat er een verhoogd seksueel verlangen zal ontstaan. Natuurlijk zijn er ook vrouwen die, in plaats van seksueel van deze tijd te genieten, zich te vermoeid of onaangenaam voelen om hun seksualiteit te ontketenen. Hormonale veranderingen kunnen u op verschillende manieren beïnvloeden.

In ieder geval ervaren de meeste zwangere vrouwen een afname van hun seksuele verlangen tijdens de derde trimester, deels vanwege zijn gewichtstoename en het ongemak van deze laatste fase.

Op de een of andere manier zijn specialisten het erover eens dat goede seksuele activiteit tijdens de zwangerschap gunstig is voor het paar en ook voor de foetus.

Enara Rey. Editor van onze site

U kunt meer artikelen lezen die vergelijkbaar zijn met Seksueel verlangen tijdens de zwangerschap, in de categorie Koppel - seks ter plaatse.


Video: INI BARU TONTONAN BAGUS!!! HAMIL TAPI MASIH HAUS 18 ++ (Januari- 2022).