Openbaar

Hoeveel kost het om een ​​baby te krijgen in Colombia


De komst van een baby is altijd een bron van vreugde voor het hele gezin. Hoewel het handig is om rekening te houden met de initiële kosten van het krijgen van een kind om verrassingen te voorkomen.

Gedurende het eerste levensjaar van de baby zal elk gezin gemiddeld bijna 5 miljoen peso moeten uitgeven aan alle noodzakelijke elementen om ons kind bij ons thuis te verwelkomen. De meeste uitgaven zijn afkomstig van essentiële accessoires voor de baby, voeding en kleding. Maar, Wat zijn de kosten van de 4 basisuitgaven voor het krijgen van een baby in Colombia?

1- Luiers: als we er rekening mee houden dat pasgeborenen gemiddeld 6 tot 8 luiers per dag uitgeven, kunnen de geschatte kosten van luiers, hoewel dit van het merk afhangt, ongeveer 1 miljoen peso bedragen en hebben natte doekjes een geschatte kostprijs van 20.000 peso.

2- Essentiële accessoires voor de baby Het veronderstelt een gemiddelde kostprijs van 2.180.000 peso tussen: voor de eerste maanden heeft de baby een wieg nodig die gewoonlijk ongeveer 400.000 peso kost. Naarmate onze baby groeit, heeft hij een wieg nodig waarvan de kosten gemiddeld 1.000.000 peso zijn. Daarbij komt nog de prijs van de lingerie die nodig is voor de wieg, die gemiddeld zo'n 500.000 peso kost. Om onze baby te wassen, hebben we een badkuip of kuip nodig met een gemiddelde prijs van 80.000 peso en handdoeken voor de baby, waarvan de kosten rond de 100.000 peso kunnen zijn. Naast deze essentiële accessoires moeten we een auto met een schommelstoel toevoegen voor een wandeling die ongeveer 600.000 peso kost en een autozitje waarvan de prijs gemiddeld 400.000 peso is.

3- Voedsel: Borstvoeding is de beste voeding voor de baby en er zijn geen kosten aan verbonden, maar als het niet mogelijk is om de baby dit type voeding aan te bieden, zullen we flesvoeding voor baby's moeten kopen, wat een uitgave is tijdens het eerste levensjaar van de baby. ongeveer 730.000 peso tussen de borstkolf, de flessen, de flessensterilisator, de flesvoeding en de markt voor fruit, groenten en vlees die tijdens het eerste levensjaar van de baby worden geïntroduceerd.

4- Kleding: Tijdens het eerste levensjaar groeien baby's erg snel, dus het is essentieel om veel geld aan hun kleding te besteden. Deze uitgave vertegenwoordigt een gemiddeld bedrag van een miljoen peso tussen basiskleding, bodysuits, hoeden en slabbetjes, pyjama's, sokken of schaatsen, jassen, thermische dekens en dekens en complete jurken.

U kunt meer artikelen lezen die vergelijkbaar zijn met Hoeveel kost het om een ​​baby te krijgen in Colombia, in de categorie Trousseau - mand ter plaatse.


Video: Live at finga finga sosua Dominican Republic (Januari- 2022).