Openbaar

Video's van jungle dieren in verschillende talen


Dieren zijn altijd nauw verbonden geweest met voor- en vroegschoolse educatie. Het associƫren van hun afbeelding met de naam en het geluid dat ze uitstralen, is essentieel in het leerproces van het kind.

En veel beter als het in meerdere talen wordt gedaan. Daarom in GuiaInfantil.com Wij geven u de mogelijkheid om uw kinderen de namen van jungledieren te leren in het Spaans, Engels, Duits, Frans en Portugees.

Leren met Ragged Bear de namen van de belangrijkste dieren van de jungle in verschillende talen. Een erg handig hulpmiddel om met kinderen te gebruiken.

In het Spaans. Een video voor kinderen om de namen van de dieren in de jungle te leren. Kinderen kunnen leren hoe de namen van jungledieren worden gezegd en geschreven, en luisteren naar de geluiden die ze maken. Guiainfantil-video.

In Engels. Een video voor kinderen om de namen van de jungledieren in het Engels te leren. Kinderen kunnen leren hoe ze de namen van jungledieren in het Engels moeten zeggen en schrijven, en luisteren naar de geluiden die ze maken.

In het Duits. Een video voor kinderen om de namen van de jungledieren in het Duits te leren. Kinderen kunnen leren hoe ze de namen van jungledieren in het Duits moeten zeggen en schrijven, en luisteren naar de geluiden die ze maken. Guiainfantil-video.

In het Portugees. Een video voor kinderen om de namen van de jungledieren in het Portugees te leren. Kinderen kunnen leren hoe de namen van jungledieren in Portugal en Braziliƫ worden gezegd en geschreven, en kunnen luisteren naar de geluiden die ze maken. Guiainfantil-video.

In het Frans. De namen van de jungledieren in het Frans voor kinderen. Met deze video van Guiainfantil kunnen kinderen de geluiden leren die jungledieren maken, evenals hoe ze worden gezegd en hoe de namen van jungledieren in het Frans worden geschreven.

U kunt meer artikelen lezen die vergelijkbaar zijn met Video's van jungle dieren in verschillende talen, in de categorie Taal op de site.


Video: Dieren leren Nederlands Leerzaam kinderfilmpje voor peuters en kleuters (Januari- 2022).