Competities

"Papa! Word verliefd op mama voor Valentijnsdag ”wedstrijdresultaten


Hoe is het met die valentijn? Is dit een goed excuus om anderen te laten zien hoeveel we van hen houden of de drang om een ​​bloem en chocolaatjes te kopen? Heren, geef toe welke emoties deze dag voor u heeft? Vier je het of probeer je te overleven?De initiatiefnemers van de wedstrijd zijn moeders die willen dat hun partners eenvoudige woorden zeggen: "het maakt niet uit hoe, voor hoeveel en waar, maar het is het idee en de toewijding die telt." Daarom vragen ze je met grote prijzen om:

  • op 1 februari - 12 februari 2013 stuurden ze een beschrijving of beschrijving plus een foto van het idee of de fase van implementatie van het idee van een verrassing voorbereid op een vrouw op Valentijnsdag, die een moeder is of een kind verwacht. Stuur berichten door naar het adres van de redactie [email protected] (in de titel VALENTIJNSDAG).

Gedetailleerde voorschriften zijn hier beschikbaar.

De prijzen in de competitie zijn speciaal:

  • De eerste twee prijzen in de competitie zijn een cadeaubon voor twee behandelingen - prenatale massage / massage gesponsord door Reh. moeder (type massage, tijdstip en plaats van behandeling in de stad Warschau worden individueel bepaald tussen de prijswinnaar en de bedrijfseigenaar) en cadeaukaart voor een fotosessie gefinancierd door MW.Photo (tijd, plaats in Warschau en de aard van de sessie worden individueel bepaald tussen de prijswinnaar en de eigenaar vennootschap). De award-tijd is 30 maart 2013.
  • Voor de volgende drie personen zijn er speciale gepersonaliseerde sleutelhangers met elke foto die door de winnaar is verzonden. De oprichter van de prijs is Sabo Design-Artistic Handicraft. Het type foto en het tijdstip van de orderverwerking worden individueel bepaald door de winnaars en de bedrijfseigenaar.

REH.MAMA Katarzyna Łapacz

Reh.Mama is de eerste mobiele revalidatiedienst in Warschau, speciaal ontworpen voor vrouwen die de geboorte van een baby verwachten.
Ik ben een fysiotherapeut die zich bezighoudt met vrouwenkwalen in het tweede en derde trimester van de zwangerschap en de periode na de bevalling. Als je rugpijn hebt, mobiliteitsproblemen hebt, moeilijk trappen oploopt, je benen opzwelt, je voelt je gespannen en je kunt moeilijk ontspannen, je hebt na de bevalling de hulp van een fysiotherapeut nodig om terug in vorm te komen - bel gewoon. Ik arriveer op elk gewenst moment in het appartement. Ik gebruik ook een verhuur van TENS-apparaten om weeën te verlichten. Meer over mij op www.rehmama.pl

MW. FOTOGRAFIE Marta Wasilewska

Fotografie is mijn grote passie - ik besteed er elk moment aan, het is duidelijk.
Ik raakte er een paar jaar geleden in geïnteresseerd, nu is het voor mij een manier van leven geworden.
In elke foto probeer ik perfectie te bereiken, de meest magische fragmenten van de werkelijkheid te bewaren.
Ik ben gepassioneerd door kleurrijk portret, familie, kind en ... sprookjesachtige natuurfotografie.
Bij het maken van foto's gebruik ik karakteristieke objecten, vaak door mijzelf gemaakt. Ik gebruik geen sjabloonoplossingen op het werk - ik benader elke bestelling afzonderlijk. Net zoals ieder van ons anders is, moeten foto's de diversiteit van ieder van ons weerspiegelen. Ik nodig je uit om vertrouwd te raken met mijn werken.

SABO-ONTWERP Dorota Kalicińska

Mijn naam is Dorota, ik maak en ontwerp sinds 2008 sieraden. Zolang ik me kan herinneren, hou ik ervan om verschillende artistieke activiteiten uit te voeren, maar het zijn sieraden die mijn grootste liefde zijn geworden en sinds 2012 een manier van leven. In mijn galerij vind je kleurrijke gekke sieraden voor vrouwen die waarde hechten aan originaliteit en meer ingetogen modellen voor volwassen vrouwen. Mijn favoriete technieken zijn decoupage en soutache-borduurwerk, en dit is het soort sieraden dat ik het meest maak, maar tegelijkertijd ben ik constant op zoek naar nieuwe oplossingen om mijn assortiment uit te breiden. Ik haal inspiratie uit de wereld om me heen - natuur, architectuur. Ik probeer de huidige trends te volgen, maar ik maak ook klassieke sieraden die bij elk type outfit passen. Welkom!

-

Deel op Facebook


Video: The myth of Hercules: 12 labors in 8-bits - Alex Gendler (Januari- 2022).