Ouder kitty

Jakub Śpiewak, voorzitter van de KidProtect Foundation, beroofde slachtoffers van pedofilie


Er zijn veel organisaties die dagelijks mensen in nood helpen. Educatieve activiteiten uitvoeren en zichzelf uitdrukken als experts in een bepaalde kwestie. Zonder de opmerking van Jakub Śpiewak kon geen materiaal over pedofilie worden weergegeven. De meest schokkende berichten zijn dat het hoofd van een zeer beroemde stichting: Jakub Śpiewak (39l) hij financierde een voorspoedig leven voor het geld van de organisatie: buitenlandse reizen, sieraden, merknaam, exclusieve kleding. Als enige kaarthouder voor de bankrekening van de stichting betaalde hij via geldautomaten bedragen van 300 tot 5000 PLN. Hij kon elke maand een paar duizend zloty spenderen. Alleen al in het jaar bracht hij bijna 30.000 PLN alleen in kledingwinkels door. Al met al heeft hij zich toegeëigend 170 duizend zloty.

De KidProtect Foundation is betrokken geweest in de strijd tegen pedofilie en kinderpornografie. Auteur van talloze posters en vlekken die gevoelig zijn voor het probleem.

Toen Jakub Śpiewak de materialen in de pers over hem hoorde, bekende zijn daden, maar niet serieus. Op de een of andere manier gedwongen om dit te doen door Dorota Zawadzka, die moest leiden tot het feit dat de transacties het daglicht zagen, schreef hij licht over "Knoeien rond" en "gek rond." In zijn verklaring was het woord "diefstal" op deze plaats niet gerechtvaardigd.

Onderzoekers zullen de activiteiten van Jakub Śpiewak en de Stichting bekijken.

Laten we hopen dat deze oneerlijkheid van één persoon en, wat niet te zeggen, grote domheid geen invloed heeft op het verlies van vertrouwen in instellingen die mensen in nood helpen.