Openbaar

De beste klassieke liedjes voor kinderen


Liederen van je leven om samen met je kinderen van te genieten.

Kijk maar

Dit liedje is ideaal om kinderen aan te moedigen een bad te nemen; Het kan hen motiveren en dat moment leuk en plezierig maken. Door de kleintjes op deze manier te stimuleren, kunnen ze zich gemakkelijker aanpassen aan een hygiëneroutine en tegelijkertijd de communicatieband met hun moeder verbeteren.

Mis de tekst van het nummer niet: Los patitos

Zijn oorsprong komt van de Berbers, die jonge kinderen "arrau" of "arrew" noemen en het werd geïntroduceerd door de Guanches (inheemse stammen van het eiland Tenerife) op de Canarische Eilanden; later arriveerde het met de Arabieren op het schiereiland en tenslotte overschreed het de grenzen naar landen van Amerika. Dit slaapliedje is een klassieker om baby's te helpen in slaap te vallen.

Mis het lied van Traposo niet: Arrorró mi niño

Al meerdere jaren door verschillende generaties gezongen, heeft "soy un Taza" rijmpjes en een zeer levendige melodie die de kleintjes enkele voorwerpen leert die in de keuken worden gebruikt. Ik ben een mes, een soepbord, een plat bord, een pollepel… Wie kan het weerstaan ​​om te dansen op dit leuke liedje?

Mis het lied van Traposo niet: ik ben een beker

Dit nummer staat bekend om zijn vertolkingen door clowns op tv en is perfect voor een gezinsuitje, waar kinderen zich vaak moeten vermaken en niet wanhopen. Het kan ook een leuke toewijding zijn aan de ouders op een speciale datum of gewoon om hun genegenheid te tonen.

Mis de tekst van het nummer niet: In Daddy's Car

Zingen is een geweldige manier om een ​​universeel verhaal als "de ark van Noach" te leren. Dansend op het ritme van dit lied leert het kind ook de namen van verschillende dieren, het bevordert de communicatie met hun ouders en verbetert hun coördinatie.

Mis het nummer van Traposo: Noah's Ark niet

Dit populaire lied, dat zowel in Spanje als in Latijns-Amerika bekend is, brengt een erg leuke dynamiek met zich mee waarin ouders op een stoel zitten en het kind op hun knieën zetten, tegenover elkaar, hem bij de handen of armen grijpen en naar voren zwaaien en achteruit. Dit zal het kind helpen stabiliteit, een goede houding en genegenheid te ontwikkelen.

Mis het nummer van Traposo niet: Sawdust Aserrán.

Een bekend liedje dat we allemaal op school hebben gehoord of gezongen door onze ouders. "Laat het regenen, laat het regenen" nodigt ons uit om te spelen en tegelijkertijd te leren over de seizoenen van het jaar. Geniet van een vreugdevol moment op een regenachtige dag! zeker dat u en uw kinderen een geweldige tijd zullen hebben.

Mis het lied van Traposo niet: laat het regenen, laat het regenen.

Lied geschreven door de Spanjaard Jacobo Morcillo tijdens een reis die hij met de trein naar Galicië maakte, waarbij hij zich liet inspireren door een koe die door het gebied liep. Zodra hij uit de trein stapte, brak hij in bij een repetitie van maestro García Morcillo (een prestigieuze muzikant), om hem te vragen muziek bij zijn verzen te zetten. Zo ontstond de klassieke "La Vaca Lechera".

Mis het lied van Traposo: De melkkoe niet

Stimuleer uw kind met een populair en traditioneel lied als Pin Pon. Perfect om de kleintjes, gewoonten, waarden en principes te leren. Het belang van vriendschap, manieren bij het eten of goede gewoontes zoals persoonlijke hygiëne, zijn enkele van de lessen die de Pin Pon-pop ons laat.

Mis het Traposo-nummer niet: Pin Pon

Ontworpen voor de kleintjes, is dit lied van Angelsaksische oorsprong een klassieker geworden voordat het gaat slapen. Een ideaal slaapliedje voor kinderen om te genieten van een ontspannend, teder moment en vooral om zoete dromen te hebben.

Mis Traposo's lied niet: Estrellita, waar ben je?


Video: Balletmuziek Kinderballet Klassiek ballet liedjes kind Ballerina muziek Dansmuziek Balet müzik (Januari- 2022).