Openbaar

Zelfgemaakte kostuumideeën voor kindercarnaval


Als je je kind als wolk wilt aankleden, hoef je hem / haar alleen maar in een wit t-shirt te kleden en dan wat stukjes katoen over het hele t-shirt te plakken. Een heel eenvoudig, gemakkelijk en snel kostuum om te maken voor carnavalsfeesten.

Met een zwarte blouse en broek en een stuk karton maak je dit originele regenboogkostuum voor je kindje. Bovendien is het een kostuum dat kan worden gemaakt met de kleinste van het huis voor carnaval.

Een heel lief en heel gemakkelijk te maken kostuum voor het kindercarnaval. Met een paar kleurrijke ballonnen, een grote doorzichtige plastic zak en een wit T-shirt is het snoepkostuum klaar voor je kind.

Als je erover denkt om je kinderen als heks of heks te verkleden, probeer dan dit merkwaardige kostuum van karton te maken. Een hoed met tips, snorren, bril en een mond. Een heel leuke heks of heks voor carnaval.

Je kunt een kartonnen doos recyclen en er een grappig en nieuwsgierig kostuum voor kinderen van maken. Het kan worden omgevormd tot een leuke robot voor kinderen om plezier te hebben tijdens carnaval.

Met een heel, heel lang geel shirt, gele handschoenen en hoed en wat veren kun je dit mooie en vrolijke kippenkostuum voor je kinderen klaarmaken. Iedereen zal het vast geweldig vinden tijdens carnaval

Je kunt een zwart T-shirt, stukjes karton en een hoofdband omtoveren tot een merkwaardig lieveheersbeestje kostuum voor kinderen. Je hoeft alleen maar de vleugels van het lieveheersbeestje te maken met het karton en er wat zwarte stippen op te plakken. U kunt antennes van verschillende materialen op een zwarte hoofdband lijmen.

Met een oranje of bruin pinocchio-laken, plus enkele stukjes vilt in de kleur die uw kinderen het leukst vinden, kunt u dit prachtige indium-kostuum klaarmaken. Wat dacht je van? Een eenvoudig kostuum voor het kindercarnaval.

Met een grijs t-shirt, wat stukjes grijs karton en gekleurd papier kun je dit merkwaardige Vrijheidsbeeld kostuum voor kinderen maken. Een origineel kostuum waar uw kind zeker van zal houden.


Video: DIY Halloween Costume Challenge! Sister VS Sister (Januari- 2022).