Publiek

Aandacht, wedstrijd: kies een boek!


Beste lezers, deze keer willen we u uitnodigen om deel te nemen aan een wedstrijd waarin u één boekenprijs kunt kiezen. De regels zijn heel eenvoudig:

1) Selecteer gewoon een boek: nummer 1, 2 of 3.

2) Schrijf in het commentaar onder dit artikel welk boek je hebt gekozen en waarom.

3) Vergeet niet op te letten bij het invoeren van het e-mailadres in de ruimte voor het invoeren van het e-mailadres. Alleen door het juiste adres op te geven, kunnen we contact opnemen met de winnaar van de wedstrijd.

Wij wachten op uw antwoorden van 27 oktober 2012 tot 7 november 2012. Elke deelnemer kan vertrekken een willekeurig aantal reacties. Onder de antwoorden die we zullen kiezen meest interessante opmerkingendie zal worden toegekend met geselecteerde boeken. We hebben 2 exemplaren van elk boek om weg te geven. De resultaten worden uiterlijk 11 november van dit jaar bekendgemaakt: we zullen hierover informeren op de website en door contact op te nemen met de winnaars via e-mail.

Om u te helpen beslissen, publiceren we informatie over elk boek hieronder. Binnenkort worden elk van deze items op de site beoordeeld.

1) "Zelfontwikkelingstechnieken, of hoe u beter kunt onthouden en sneller kunt leren" Natalia en Krzysztof Minge

De hersenen haten verveling en eentonigheid; als iets hem verveelt, is hij onverbiddelijk - Natalia en Krzysztof Minge schrijven in hun boek "Technieken van zelfontwikkeling" - Hij zal er alles aan doen om u te dwingen de vermoeiende activiteit te stoppen. Daarom levert uren leren niet het gewenste resultaat op en duizenden herhalingen van hetzelfde materiaal eindigen in frustratie en irritatie, maar beheersen de boodschap niet.

Lang smeden vlak voordat de les of marathons van leren de geest droeg. Ze maken de leereffecten minder effectief - psychologen Natalia en Krzysztof Minge argumenteren en leggen uit hoe effectief te leren en waarom tv kijken echt dom is.

Op sosrodzice.pl, had je de gelegenheid om een ​​interview te lezen met de auteur van dit boek Natalia Minge, tijdens de première van het boek "Hoe creatief ontwikkeling van kinderen ondersteunen".

2). "Denk effectief na, of hoe problemen effectiever op te lossen en doelen te bereiken" Art Markman

Het boek is gewijd aan het probleem van slim denken - een van 's werelds meest gewaardeerde menselijke vaardigheden, waardoor u problemen beter kunt aanpakken en efficiënt creatieve oplossingen kunt vinden. De auteur van de publicatie, Dr. Art Markman, die de nieuwste ontdekkingen op het gebied van cognitieve psychologie en andere wetenschapsgebieden gebruikt, bewijst dat effectief denken kan en moet worden geleerd.

De gids is een must voor iedereen die zijn potentieel wil gebruiken, op een innovatieve manier denkt en zijn doelen wil bereiken. Het wordt aanbevolen aan iedereen die geïnteresseerd is in hun eigen ontwikkeling en het gebruik van psychologie om de kwaliteit van leven te verbeteren.

Dit boek is een persoonlijke handleiding voor je geest die je helpt te leren hoe je informatie kunt onthouden, leren en je kennis effectiever kunt gebruiken. U vindt er waardevolle en grondig besproken voorbeelden van ontdekkingen, experimenten, evenals hulpmiddelen en oefeningen waarmee u de verkregen informatie kunt consolideren.

3) "Hoe een briljant meisje te zijn?" Irene Colas

Goede manieren. Hoe een briljant meisje te zijn! Een voorstel voor een meisje.

Thuis, tijdens een bezoek, op school, op straat ... het is de moeite waard elegant te gedragen om niet de onvergetelijke indruk van een stenen tijdperk te geven!

En hier is een gids met goede manieren, gericht tot moderne meisjes die altijd en overal, zelfs in de meest delicate situaties, klasse willen behouden.

Zeer grappig boek dat u het respect en de sympathie van anderen zal verdienen. Neem zonder beperkingen!

Een verzameling tips voor meisjes over elk onderwerp, geschreven op een zeer grappige manier. Een breed scala aan problemen: problemen met het veranderende lichaam, boeren, scheten laten in het bedrijf, slechte adem, jezelf voorstellen, te laat komen, het toilet doorspoelen, praten met volle mond, vloeken, enz.

Veel leuke illustraties.

En hoe kies je een boek: 1, 2 of 3? Schrijf in de reactie!


Video: De VoorleesExpress in de Overijsselse Bibliotheken (Januari- 2022).