Publiek

Junior Winter Mind Academy: resultaten


We nodigen je uit voor een wedstrijd georganiseerd met de uitgever van de Junior Mind Academy-serie. Deze keer heb je 5 spellen om Junior Academy of Mind te winnen.

Wat moet je doen om deel te nemen aan het plezier?

  • Klik op het vakje 'neem deel aan de wedstrijd' hieronder.
  • Beantwoord vervolgens de vraag met behulp van het formulier: Wat kunnen computerspellen voor kinderen leren?
  • Na het beantwoorden van de vraag wordt een link naar het wedstrijditem op het schoolbord van de deelnemer weergegeven.

Het feest duurt van 13/12/2012 tot 03/01/2013. Gedetailleerde voorschriften zijn hier te vinden.

Akademia Mindu JUNIOR is een reeks programma's die geheugen en concentratie van aandacht ontwikkelen en voorschools onderwijs ondersteunen. Tegelijkertijd zijn ze vrolijk en interessant leuk. Ze hebben de aanbevelingen van psychologen en opvoeders. Ze zijn opgedragen aan kinderen van 6 - 9 jaar. Afzonderlijke onderdelen worden ingesteld in verschillende landschappen en plots.

Een deel van WINTER verwijst naar de kerst, Nieuwjaar, winterklimaat. Bevat 20 oefeningen die de intellectuele ontwikkeling stimuleren, elk met geleidelijke moeilijkheidsgraad. De initiële niveaus zijn heel eenvoudig, en successen, lof, prijzen en verrassingen moedigen het kind aan om moeilijkere taken onder ogen te zien.

Een bijkomend voordeel zijn bewegingsoefeningen (!). Wanneer het programma besluit dat het kind te lang achter de computer zit, start het automatisch de geanimeerde man, die korte gymnastiek aanmoedigt.

Gratis startversies van de JUNIOR Mind Academy-programma's kunnen worden gedownload op www.akademia-umyslu.pl om vertrouwd te raken met het programma.


Video: Crown Point Junior Music Academy (Januari- 2022).