Zwangerschap / bevalling

Seks na levering zonder geheimen


Aangenomen kan worden dat seks na de bevalling van nature nooit meer hetzelfde zal zijn. Het is voldoende om twee feiten te combineren, zich op één plaats te concentreren: een groot kinderhoofd met een smal kanaal, dat de grootte meerdere keren moet vergroten. En in theorie is het probleem klaar. Weet u het echter zeker?

Gelukkig begunstigt de natuur ons ... en heeft een beloning voor de patiënt voorbereid.

Gemaakt om kinderen te baren

De vagina werkt niets accordeon. Het is zo gemaakt dat gemakkelijk uitrekken en vergroten. Het is waar dat een jonge vrouw een probleem kan hebben wanneer ze voor het eerst besluit om tampons te gebruiken, ze kan ook ongemak voelen tijdens de eerste geslachtsgemeenschap, maar dit betekent niet dat de bevalling haar kracht te boven gaat. Wanneer de aanstaande moeder de juiste omstandigheden heeft, dacht de natuur dit om haar taak te vergemakkelijken.

Tijdens de bevalling is een vrouw niet alleen favoriet de zwaartekracht (als het een kans krijgt), flexibel, gevoelig voor strekspieren, maar ook dat het kind nat uit de vagina komt uit het vruchtwater. Het is ook belangrijk om de levering te rekken tijdens ...

Naast de lagere secties meer bloed stroomt tijdens de bevalling, wat de geboorte van een kind vergemakkelijkt en ook andere positieve effecten heeft: volgens sommige wetenschappers, is om vrouwen na organen te helpen orgasmen te bereiken. Op deze manier verklaren artsen een grotere kans voor vrouwen om te bevallen door natuurkrachten om meerdere orgasmes te ervaren.

Artsen wijzen daar ook op na de bevalling via de manieren van de natuur in het lichaam van de vrouw hormonen afgeven die haar sterker maken, vertrouwen in haar vaardigheden en seksualiteit. Als een jonge moeder borstvoeding geeft, heeft ze meestal meer kracht en geduld, allemaal dankzij de natuurlijke veranderingen die zich in haar lichaam voordoen.

Aan de andere kant moet worden bedacht dat je na de bevalling net zo goed het gebrek aan verlangen naar seks kunt ervaren en niet alleen vermoeidheid, maar ook hormonen die seksuele behoeften verminderen, zullen schuldig zijn. Dit is een heel individuele zaak.

Pijn na een keizersnede

Er is een overtuiging dat een keizersnede het mogelijk maakt om "deze plaatsen te beschermen" en dus een vrouw sneller en meer bereidwillig laat terugkeren naar geslachtsgemeenschap. Ondertussen wijzen wetenschappers erop dat dit een mythe is. Een van de bekendste. De praktijk leert dat vrouwen na een keizersnede tot zes tot twaalf maanden na de bevalling pijn kunnen voelen tijdens de geslachtsgemeenschap.

Bewijs? De resultaten van het onderzoek geven aan dat zowel elementen als polygrafen minder vaak last hebben van pijn tijdens geslachtsgemeenschap na een natuurlijke bevalling dan vrouwen die een keizersnede ondergingen. Het percentage is als volgt: 25,2% bij vrouwen die op natuurlijke wijze bevallen tot 40,7% bij vrouwen die een keizersnede hebben ondergaan.

Wetenschappers geloven dat Keizersnede is geen garantie voor bescherming van de huidige kwaliteit van seksueel leven, noch is het een methode om urine-incontinentie te voorkomen.

Artsen geven aan dat het belangrijkste is dat vrouwen in comfortabele omstandigheden kunnen bevallen, in het gezelschap van een geliefde, zodat ze zich veilig kunnen voelen, met zo min mogelijk farmacologische ondersteuning. Dan verloopt de levering meestal zonder complicaties en wordt het risico op grote schade die de seksuele bevrediging beïnvloedt, verminderd.

"Losse vagina" na levering

Vaginaal relaxatiesyndroom (VRS) is een vrij algemeen verschijnsel dat wordt beschreven als het verlies van de vorige structuur van de vagina en het verlagen van de wanden. Het verschijnt meestal na levering door de natuur of als gevolg van veroudering. Meestal is het probleem tijdelijk: het is voldoende om uteriene spieroefeningen te doen en ... geduld. In zeldzame gevallen is meer daadkracht nodig.