Persberichten

Minder chemie thuis? Het is mogelijk! Begin met je schoonheidsspecialiste


Kunstmatige, synthetische en verbeterde formules zijn de vloek van de moderne tijd. Je weet heel goed dat gevuld met chemische additieven niet neutraal zijn voor onze gezondheid, en vooral voor de pasgeboren en gevoelige baby. Dus misschien is het de moeite waard - omwille van het welzijn van u en uw kind - om chemische cosmetische producten te verwijderen en te vervangen door natuurlijke producten op basis van plantenextracten en extracten?

De periode van zwangerschap en het verschijnen van een nieuw familielid doen ons ons afvragen over de impact van eerder gebruikte cosmetica op onze gezondheid. Waxen, haar verven, nagellak? Plots merk je dat deze onschuldige en uiterlijkbevorderende activiteiten de foetus ernstig beïnvloeden of het risico op spataderen op je lichaam verhogen. Of misschien gebruik je crèmes met vitamine A? Het is ook erg riskant! Hoe krijg je het allemaal en word je trouwens niet gek? Gooi je alle cosmetica en schoonmaakproducten weg en vervang je ze door grijze zeep, zuiveringszout en azijn?

Je hoeft niet zo radicaal te zijn. Besteed allereerst aandacht aan de dagelijks gebruikte bijzonderheden (inclusief handzeep, shampoo, tonic voor het gezicht) en controleer of hun samenstelling zelfs een beetje begrijpelijk voor u is. Als u na het woord "Ingrediënten" geen woorden ziet die u kent, is dit een teken dat het tijd is om deze chemische artikelen te vervangen door iets natuurlijkers en gezonder. Besteed aandacht aan het volgende, misschien nog onbekend voor uw merken, en zorg ervoor dat de stoffen in hun artikelen geen negatieve invloed hebben op uw lichaam of de baby die u aanraakt, kust en bewaart al uw tijd rond uw lichaam.

Dr. Hauschka

Dit is onze hit! Je hebt waarschijnlijk nog nooit van dit Duitse merk gehoord, dus praat zo snel mogelijk in. Dr. Hauschka maakt cosmetica eenvoudig gevuld met natuurlijke extracten en extracten. Zodra je naar hun compositie kijkt, begrijp je wat we bedoelen. In het voorbeeld gezichtscrème vind je water, oliën (jojoba, avocado, pinda's, zoete amandelen), sheaboter en mango, en extracten en plantenextracten (inclusief meridiaan, witte papaver, rozenblaadjes). Zoveel natuurlijke ingrediënten in één buis? Het is mogelijk! Het merk is gebaseerd op een unieke methode om plantenextracten te verkrijgen - het ritmeproces. Het hele concept van het bedrijf is gebaseerd op de wens om het interne evenwicht in het hele lichaam te herstellen met behulp van zowel medicinale planten als natuurlijke stoffen. Zachte formule en actieve cosmetica Dr. Hauschka is een alternatief voor producten gevuld met kunstmatige vulstoffen voor dagelijkse verzorging. Het assortiment van het merk omvat bijvoorbeeld: maskers (verzachtend, revitaliserend), dag- en nachtcrèmes (van kweepeer, citroenmelisse), evenals hand-, oog- en serumcrèmes.

Resibo

Leer het Poolse merk beter kennen Resibo. Haar producten combineren moderniteit met natuurlijkheid en harmonie. De hoge effectiviteit van gezichts- en lichaamsproducten gaat hand in hand met organische ingrediënten en duurzame productie. Geselecteerde grondstoffen worden getransformeerd zodat ze veilig zijn voor de menselijke huid. Elk artikel bevat meer dan 96% natuurlijke ingrediënten! Het Resibo-assortiment bevat slechts een tiental producten, wat betekent dat elk van hen tot in het kleinste detail is verfijnd, inclusief een zeer doordachte samenstelling. In de specificaties van het merk vindt u bijvoorbeeld sinaasappelwater, pompoenpittenextract, damastrozenwater, saliebladextract, Abessijnse olie of extract van gele mosterdzaad. Organisch, geselecteerd en gezond - dit zijn de stoffen die verborgen zijn in een elegante verpakking. Resibo-producten zijn ook een ideaal idee voor een geschenk - sets van verschillende details in een mooie doos (en zelfs in een houten doos) zullen elke liefhebber van natuurlijke cosmetica en een fan van esthetische gadgets bevallen.

Evre

Evrée is een relatief jong Pools merk dat al erkenning heeft gekregen op onze cosmeticamarkt. Achter haar succes ligt een holistische benadering van lichaamsverzorging. Zonder kunstmatige componenten, maar met een enorme dosis liefde, begrip en gezondheid. Het merk blijft weg van kunstmatige componenten (onder andere in de samenstelling van hun preparaten ziet u geen minerale oliën, paraffine, kunstmatige kleuren, parabenen), en in plaats daarvan zitten cosmetica vol met mineralen, vitaminen, plantaardige oliën en natuurlijke wassen. Stoffen die zich in een nette, veelkleurige verpakking bevinden, zijn bijvoorbeeld: Neroli-bloemenextract, rozenwater, zwarte rozenextract, perilla-olie. Evrée heeft een breed assortiment reinigings-, hydraterende, regenererende en afslankproducten. Dankzij hen kun je voor je gezicht, lichaam, handen, voeten en lippen zorgen. Natuurlijk, gezond en effectief!

Zorg tijdens de zwangerschap? Alle benodigde producten altijd op één plek

Je hebt besloten de jouwe te veranderen schoonheidsmiddelen voor mensen zonder chemische en kunstmatige boosters? Ga in dat geval naar de MakeUp.pl-drogisterij. Daar vindt u een hele aparte categorie met details op basis van plantenextracten en extracten. Dankzij hen zal lichaams-, gezichts- en haarverzorging gemakkelijk, veilig en aangenaam zijn. Geen irritatie, geen allergieën of misselijke geuren. Goederen bestellen is direct en erg intuïtief en u hoeft niet langer dan twee werkdagen te wachten op gekochte artikelen. En wat belangrijk is - u betaalt geen cent voor het bezorgen van het pakket! Dus neem de tijd om te ontspannen en tot rust te komen in plaats van achter winkels aan te lopen voor moeilijk bereikbare producten. Alles op één plek, tegen een redelijke prijs en vaak met super gratis? Dit is wat u kunt verwachten van MakeUp.pl. Laat u verwennen, u verdient het!

Auteur: Agnieszka BoryƄ