Persberichten

Haaroliën - een alternatief voor serum


Als u om welke reden dan ook niet gebruikt haar serumen je wilt dat ze gezond zijn, kun je met succes bereiken haaroliën. Oliën is een zeer eenvoudige operatie en het helpt effectief bij verschillende haarproblemen. Regelmatig gebruik van oliën stelt u in staat om effectief problemen zoals haaruitval, vroegtijdig grijs worden of broosheid van haar, evenals gespleten haarpunten of roos te overwinnen.

De olie kan zelfs elke dag worden gebruikt, bij voorkeur 's nachts (de kussensloop kan een beetje lijden), zodat de voorbereiding het haar zo lang mogelijk kan aantasten. Je kunt ook je haar oliën voor het wassen, minstens een half uur eerder. Na het wassen kun je ook, maar het is niet praktisch, omdat met olie gezalfd haar eruitziet alsof het vet is. Bekijk de beschikbare haaroliën in de Kontigo-winkel.

Vóór de procedure is het goed om uw armen met een handdoek te bedekken, zodat de olie geen vlekken op de kleding maakt. giet vervolgens een paar druppels olie op je handen en verdeel het over je haar zodat het ze volledig bedekt, van het hoofd tot de uiteinden. U kunt uzelf trakteren op een ontspannende hoofdmassage - des te aangenamer omdat de oliën heerlijk ruiken. Was na 30 minuten of meer of 's ochtends (als de procedure' s nachts werd uitgevoerd) uw haar grondig. Als je interesse hebt haaroliën, winkel vindt u op internet, u kunt het ook vragen in uw drogisterij.

Als u voor de tips wilt zorgen, werkt dit het beste zijde voor haar. Het is ook een vloeibare substantie, licht olieachtig, die wordt aangebracht op droog haar, omdat het niet moet worden gespoeld. Neem slechts een paar druppels uit de fles en wrijf in haar zijde van halve lengte tot de punt of alleen op de punt. Zijde dringt niet diep in het haar door, maar creëert er een specifieke beschermende laag op. Het bevat ook eiwitten die waardevol zijn voor het haar. Met zijde behandeld haar is gemakkelijk te kammen en zorgt voor gratis styling. Het is het beste zijde te behandelen met droog, vet haar.

Onthoud echter dat het grootste deel van de voedingsstoffen je haar van het juiste serum zal voorzien. Denk er vooral over na wanneer je ziet dat je haar moet worden behandeld. Bij dagelijks gebruik behouden goed geselecteerde cosmetica de conditie van het haar, maar als er sprake is van nalatigheid in dit verband, is het het beste om naar een goed serum te zoeken en dit lange tijd te gebruiken in overeenstemming met de instructies van de fabrikant. De resultaten verschijnen niet onmiddellijk, u moet geduld hebben - dit is een behandeling als elke andere, dus het vereist tijd. Na het verstrijken hiervan zult u echter zeker grotere of kleinere effecten zien.