Persberichten

Creatieve manieren om uw kind mee te nemen op een lange reis


Met het vliegtuig, met de trein of met de auto? De kunst van het reizen met een kind is een grote uitdaging voor ouders. De peuter is niet alleen moe om in één positie te zitten, hij verveelt zich gewoon. Volgens het rapport Children on Travel in opdracht van het merk Aviomarin, hoe kleiner een kind, hoe meer entertainment hij tijdens het reizen verwacht. Dus wat is er nodig voor een peuter, zodat de lange reis geen kwelling wordt, maar een leuk avontuur?

Volgens het rapport verwacht 80% van de jongste (2-5 jaar) en middelgrote (6-9 jaar) kinderen en 60% van de oudere kinderen (10-14 jaar) tijdens het reizen te worden vermaakt. Reizen met de auto met een kind is vaak een test van creativiteit voor een ouder. Als we maar geduldig zijn
en we bereiden ons goed voor, zo'n reis kan onze peuter plezier geven.

Woordspelletjes

Het blijkt heel leuk te zijn, gadgets zijn niet belangrijk, maar ouderlijke betrokkenheid.
Het rapport in opdracht van het merk Aviomarin laat zien dat een groot deel van de ouders zich richt op interactie met het kind door de moeilijkheidsgraad van de activiteit aan te passen aan de leeftijd van het kind. Het blijkt dat het niet moeilijk is om eenvoudig plezier te organiseren, als we maar een idee hebben. Auto's tellen, flashcards spelen, het cultus-tomatenspel en misschien samen liedjes zingen? Zingen verbetert niet alleen het humeur, maar zuurstoft ook het hele lichaam. Stel daarom een ​​album samen met uw favoriete nummers en laat u meeslepen door muzikale geluiden. Als je kind oud genoeg is om te lezen, lees dan het boek op rol. Dit is een geweldige manier om afwisseling toe te voegen aan uw lezen, waardoor uw baby langer wordt afgeleid van monotoon rijden. Het kind, dat betrokken ouders ziet, zal zich zeker niet vervelen, en deze vorm van plezier zal leuk zijn voor het hele gezin.

Speelgoed en gadgets

Wanneer u op een lange reis met een kind gaat, moet u ook overwegen om wat speelgoed te nemen. Aan de wegbehoefte mag niet ontbreken, onder andere puzzels, bordspellen en zachte knuffels. Om een ​​kind vrij te laten tekenen of schilderen, is het de moeite waard om een ​​reiswagentafel te krijgen. Vergeet niet dat een peuter snel verveeld raakt met één boek of kleurboek, dus het is beter om een ​​handvol andere ideeën te hebben die u zullen helpen verveling te bestrijden.

Veiligheid tijdens het rijden!

Tijdens een lange reis met een kind is veiligheid uiterst belangrijk. Voordat u vertrekt, is het de moeite waard om de auto technisch te inspecteren, banden, olie en remmen te controleren. We moeten ook onthouden dat we geen voorwerpen, bijvoorbeeld hard speelgoed, op de achterste plank moeten zetten. De reden is simpel: tijdens plotseling remmen kunnen ze vallen en het kind schade toebrengen. Voor sommige kinderen veroorzaakt het besturen van een auto, trein of vliegtuig misselijkheid en braken, d.w.z. reisziekte. Als uw kind ouder dan 6 jaar is, kunnen we effectief de symptomen van bewegingsziekte voorkomen door uw kind Aviomarin een half uur voor vertrek te geven. U kunt dit product gemakkelijk bij elke apotheek in de buurt kopen.

Maak je op om in detail te reizen en word een GEWELDIGE OUDER!

Een brede en rustige weg!