Zwangerschap / bevalling

Gids over zwangerschap - welke te kiezen?


Planken in boekhandels buigen onder het gewicht van gidsen voor toekomstige ouders. Er is veel om uit te kiezen. Theoretisch kan iedereen iets voor zichzelf vinden. Zolang hij weet hoeveel mogelijkheden hij heeft en de juiste hoeveelheid tijd en vastberadenheid heeft om vertrouwd te raken met de voorstellen van individuele uitgeverijen. Om u te helpen bij deze taak, presenteren we korte beoordelingen van verschillende zwangerschapshandleidingen.

"Hoe maak je kinderen" Sami S. David, Jill Blakeway

Dit is geen typische gids over zwangerschap, maar eerder een voorbereidingsprogramma dat vaak nodig was om de twee gewenste lijnen op de test te kunnen zien. De auteurs van deze publicatie zijn reproductieve endocrinoloog Dr. Sami David en de oprichter van het onvruchtbaarheidsbehandelcentrum: Jill Blakeway.

De publicatie legt in detail uit die problemen kunnen veroorzaken bij het zwanger worden en hoe u geschikte methoden kunt ontwikkelen om dit probleem aan te pakken. Het boek presenteert het lichaamsvoorbereidingsprogramma voor een gezonde en natuurlijke zwangerschap. Je kunt eruit leren hoe je moet omgaan met frequente aandoeningen die bevruchting blokkeren en welke soorten vruchtbaarheid zijn en hoe individuele mensen in dit opzicht verschillen.

Het boek barst van de inhoud, interessant, moeilijk om ergens anders inhoud te vinden, zal niet alleen nuttig zijn voor een mislukte aanvraag voor een kind, maar ook voor degenen die bewust zwanger willen worden en de baby de beste voorwaarden voor ontwikkeling bieden vanaf de eerste dagen van de zwangerschap. Dit is een zorgvuldig voorbereide publicatie met aandacht voor elk detail, wat een groot pluspunt is. Je verveelt je niet van voor naar achter. Nuttig bij het bladeren door afzonderlijke afdelingen. Wij raden!

Prószyński Publishing House
Prijs PLN 39,90

Hoe worden kinderen gemaakt? sosrodzice

"Een gezonde zwangerschap. Gids van een liefhebbende moeder 'MD Michael F. Roizen, MD med. Mehmet C. Oz

De eerste verrassing over deze publicatie is dat het boek niet is onderverdeeld in klassieke secties. We zullen geen beschrijving van zwangerschap vinden van week tot week en het is tenslotte een schande ... Zwangerschapsproblemen worden redelijk goed behandeld beoordeeld door. Het eerste deel betreft de invloed van genen en voeding op de ontwikkeling van zwangerschap. In het tweede deel concentreren de auteurs zich op wat een vrouw kan doen om een ​​kind zich goed te laten ontwikkelen. In het derde geval is de situatie omgekeerd: de auteurs stellen de vraag hoe het kind de toekomstige moeder beïnvloedt, d.w.z. ze overwegen hoe zwangerschap de hersenen van een vrouw verandert, hoe het het libido beïnvloedt en met welke onaangename en belastende effecten men rekening moet houden. Vervolgens wordt de bevalling samen met het plan besproken en aan het einde vinden we sets oefeningen voor zwangere vrouwen, zwangerschapsrecepten voor papa's, een plan om de adoptie van een kind thuis voor te bereiden, evenals tips over medicijnen en toxines die belangrijk kunnen zijn vanuit het oogpunt van een vrouw zwanger.

De gids is ook rijk aan grafische afbeeldingen. Bevat veel tekeningen (geen foto's), tabel, vetgedrukt. Het is comfortabel om te lezen. In zekere zin is het echter moeilijk om er doorheen te navigeren. Misschien is dit te wijten aan de oorspronkelijke thematische uitsplitsing.

Helion uitgever
Prijs: PLN 49

Gezonde zwangerschap sosrodzice

"Truck voor 9 maanden. Gids voor zwangerschap en de omgeving 'Kaz Cooke

Zwangerschap kan vermoeiend en te lang zijn. Met deze gids kan ze overleven met een glimlach. Het is geschreven in duidelijke taal, op een afstand en zonder in het bos te slaan. Dit enorme voordeel is echter ook tot op zekere hoogte een nadeel.

Kaz Cooke, die schrijft vanuit het perspectief van de moeder, levert niet veel waardevolle informatie op die te vinden is in meer inhoudelijke, typisch "wetenschappelijke" handleidingen. Daarom moet deze lezing worden gecombineerd met de aanschaf van een seconde geschreven door artsen en mensen die spreken vanuit het perspectief van een expert. Natuurlijk, als dat is wat we van de gidsen nodig hebben. Omdat als we gewoon basiskennis in goede vorm nodig hebben, die we lezen als een verslavende roman, deze gids aan onze verwachtingen voldoet. Je vindt hier een gedetailleerde review over "Truck voor 9 maanden".

Uitgeverij Insignis Media
Prijs: 46 PLN

Een vrachtwagen voor negen maanden sosrodzice

"Zwangerschap gids. Problemen met vruchtbaarheid, zwangerschap en bevalling ”prof. Ian Greer

Gids opgesteld in de vorm van vragen en antwoorden. Het wordt in grijstint bewaard, met weinig foto's, grafieken en tabellen. Heel deprimerend in zijn vorm: zowel in de woordkeuze als ook vanwege de grafische vormgeving. Het heeft een eenvoudige indeling in hoofdstukken: vóór zwangerschap, zwangerschap en na zwangerschap. Daarnaast vinden we hier een woordenboek, index en erkenningen.

Absoluut niet bemoedigend. Meer geschikt voor studenten geneeskunde dan moeders die een kind verwachten. Een vergelijkbare indruk wordt verkregen bij het analyseren van de woordkeuze. Dit alles maakt de gids erg teleurstellend. Dat is waarom zo'n lage rating.

Olejsiejuk Publishing House
Prijs: 34,90 PLN

Zwangerschap gids. | sosrodzice

"Zwangerschap en natuurlijke bevalling. Hoe geniet je van moederschap? Een praktische gids ”Dr. Ortrud Lindemann, Adriana Ortembeg

Dit is het enige voorstel in onze verklaring verrijkt met kleurrijke foto's en met zijn vorm die op veel plaatsen op een album lijkt. De rijke grafische afbeeldingen en lay-out van de tekst maken het lezen van dit boek aangenaam en gemakkelijk. Deze handleiding wordt echter nauwelijks van kaft tot kaft gelezen, maar lijkt meer op een kookboek dat u kunt bereiken wanneer u op zoek bent naar een recept of inspiratie en sluit het en leg het op de plank.

De gids bestaat uit verschillende delen: Zwangerschap (nieuw lichaam, recepten voor de toekomstige moeders tafel, geniet van je zwangerschap, de ontwikkeling van je kind, je nieuwe omgeving), bevalling (vóór de bevalling klopt het kind op de deur), moeder en kind (eerste ontmoeting met Uw kind).

In het tekstboek beantwoorden de auteurs veel vragen, bijvoorbeeld of prenatale educatie mogelijk is en wanneer ze tijdens de zwangerschap moeten werken, adviseren ze over hoe ze moeten omgaan met de plicht om een ​​naam te kiezen, hoe ze moeten omgaan met noodsituaties, enz.

Deze zwangerschapsgids zal toekomstige ouders aanspreken als ze op zoek zijn naar een eenvoudige, rijk geïllustreerde, maar toch eenvoudige gids.

Bellona uitgever,

Prijs: PLN 49

Zwangerschap en natuurlijke bevalling sosrodzice


Video: Geest Maken in Creëer-een-Sim . Tessellate Tutorials - Sims 4 (Januari- 2022).