Zwangerschap / bevalling

Zwangerschaps souvenirs. Wat moet u bewaren na de zwangerschap?


Je kent mijn houding ten opzichte van zwangerschap, tot een staat die ik nooit heb verheerlijkt, waaraan ik geen metafysische eigenschappen toeschreef. Drie gebroken tanden, rode striemen op mijn buik, die gelukkig een parelachtige tint aannamen, die pijn in de onderrug hernieuwde, zijn mijn slechtste souvenirs, die me aan die periode herinneren. Er zijn echter een paar dingen die je aan het huilen maken. Verborgen aan de onderkant van de la, wachten ze tot ik ze op een dag aan mijn dochter laat zien en vertel hoe het was toen twee harten op me klopten.

Zwangerschap sessie

Toen een vriend me haar foto's liet zien, waarin de professional haar verschillende staat onsterfelijk maakte, wist ik dat zodra mijn buik echt prachtig werd, ik een identiek souvenir zou kiezen. Mijn keuze viel op een van de fotografen wier galerij een grote indruk op mij maakte. Elk van zijn foto's vertelde een ander verhaal. Model poses waren authentiek en ongedwongen.
Ik heb me zorgvuldig voorbereid op de vergadering. Ik had mijn eigen concept van wat ik op de foto's wilde zijn. Naar de stad enkele tientallen kilometers van mijn stad, kwam ik samen met een zak vol rekwisieten en kleding aan. Het meest vast in mijn geheugen sfeer, die zorgde fotograaf. In zijn gezellige studio liet hij me alle complexen vergeten en voelde hij me echt speciaal.

Ik kijk vaak naar de foto's die we die dag in september hebben gemaakt. Die waarop mijn blote buik of borsten zichtbaar zijn, zijn subtiel geretoucheerd. Hoewel ik nooit zou beslissen over artistieke naakten, moet ik toegeven dat de getrainde ogen en hand van de fotograaf dit type foto kunnen transformeren in zelfs een beetje vulgaire echte kunstwerken.

Of misschien een buikcast?

De gewoonte om buikcasts te maken, bereikt ons langzaam. Degenen die denken dat het gewoon een stuk gips van het groeiende lichaam is, hebben het mis. Toekomstige ouders kunnen het met hun eigen handen versieren, of vrienden om hulp vragen, of een specialist laten doen. Zo'n ruimtelijk beeld kan karakter krijgen door het te decoreren met de decoupage-methode. Als je zelf zo'n souvenir wilt maken, koop dan een set bestaande uit gips en verbanden die de huid omwikkelen, op dat moment gehydrateerd met vaseline. Geschikte handen van een vader die op een kind wacht, moeten binnen twee of drie kwartalen worden gekruld.

Moederdagdagboek of blog?

Net als boeken waarin de prestaties van het kind in zijn eerste levensjaar worden vastgelegd, kunnen toekomstige moeders aantekeningen maken over hun zwangerschap. Traditionele kronieken met bijgevoegde echografie-foto's behoren langzaam tot het verleden. Meer en meer vrouwen vereeuwigen hun zwangerschapsverhalen in blogs. De auteurs van dit soort teksten richten zich niet alleen op de groeiende peuter, maar delen ook hun dilemma's, gedachten en voorbereidingen voor de nieuwe rol met hun lezers. Achteraf waarderen sommige vrouwen de therapeutische kracht van schrijven over belangrijke en belangrijke zaken. Hoewel u rekening moet houden met het feit dat wanneer we externaliseren, we informatie online laten. Het is dus belangrijk om een ​​beetje privacy te behouden.

Schatten

Sommigen van ons houden een zwangerschapskaart bij die de kilo's registreert. Anderen kunnen niet afscheid nemen van de test waarin ze twee streepjes zagen. Een van mijn memorabilia was een album waarin ik kranten en artikelen plakte over de belangrijkste gebeurtenissen van elke maand van 2010, toen mijn kind werd geboren. Sommigen van jullie hebben waarschijnlijk gekozen voor een dvd met 4G-echografie. Een interessant idee is ook om een ​​korte video samen te stellen die de volgende stadia van de zwangerschap en een groeiende buik toont.

Hoe we ons voelen, hoe we ons voelen over een andere toestand en een baby die binnenkort in de wereld zal verschijnen, bepaalt meestal of we sommige souvenirs uit de zwangerschap willen bewaren of er liever niet aan denken.

En u, geachte lezers, hebt iets interessants van de magische 9 maanden bewaard?


Video: Pussycat - My broken souvenirs (Januari- 2022).