Ouder kitty

Smily Speel kwekkende kikker


Smily Play kikkerwieg is een zwaar speelgoed. Niet geschikt voor kleine handjes van de baby. De fabrikant beveelt het aan voor kinderen vanaf drie maanden oud. Natuurlijk kan het kind in dit stadium er niet mee spelen. Hij kan haar misschien zien, hoewel flitsende lichten, luide melodie en het leren van de eerste cijfers en het alfabet in plaats van een baby met dit speelgoed is een slecht idee.De kikker lijkt misschien mooi. Het is een kwestie van smaak. Het heeft echter een vrij lange lijst met nadelen, waardoor het aanbevelen aan anderen onredelijk zou zijn.

Allereerst speelgoed gewicht. De baby zal een probleem hebben met zijn onderhoud en overdracht. Als het speelgoed valt, kan het zelfs een tumor krijgen en is het niet geschikt om te knuffelen of scènes te spelen. Onderwijst geen creativiteit. Het is grof en het kan alleen maar lawaai maken.

ten tweede volume. ┼╗abka maakt grappige geluiden maar is luid. Het kind kan bang zijn. De fabrikant heeft dit niet voorzien. Het geeft niet de mogelijkheid om het speelgoed af te wijzen.

Derde en waarschijnlijk de belangrijkste: het speelgoed kan niet worden uitgeschakeld. Als je eenmaal begint te zingen, kun je het niet meer dempen. Dit maakt de bediening vrij moeilijk wanneer het speelgoed per ongeluk start, bijvoorbeeld wanneer het wordt ingedrukt door een teddybeer of bouwstenen of tijdens transport. Dan kan het het slapende kind effectief wekken. Om de zingende kikker uit te schakelen, moet u deze losschroeven en de batterij verwijderen, wat geen eenvoudige taak is.

Het is ook moeilijk te geloven dat een kikker een peuter kan leren de eerste letters van het alfabet te tellen of uit te spreken. Deze functie is eerder een "gadget", een add-on die ouders aanmoedigt om te kopen.