Ouderlijke hits

Magnetische Ocean Sketcher Blackboard Smiki


Blackboard is een legendarisch speelgoed waarmee je eindeloos kunt spelen. Teken, smeer en teken opnieuw. Jongere kinderen kunnen hun hand op het bord proberen door eerste regels en kunstwerken voor kinderen toe te passen. Na verloop van tijd kan een schoolbord dienen als een herinnering aan wat je op een bepaalde dag moet doen. Ouders kunnen verschillende soorten tips op het bord zetten voor peuters, bedankt of leuke woorden.

Voor de lol

Het bord is een geweldig speelgoed voor ouders en kinderen. In het begin kun je de kleintje laten zien hoe hij een huis moet tekenen, en net als een cirkel, om het kind aan te moedigen om zelf te tekenen. Het speelgoed is inderdaad bedoeld voor kinderen vanaf drie jaar, maar onder de zorg van ouders zal het ook jongere kinderen een interessante tijd bezorgen - soms ongeveer een jaar en zeker anderhalf jaar.

Om te leren

Op het bord kunnen kinderen niet alleen tekenen. Ze kunnen ook leren de eerste letters en cijfers te schrijven. Onder begeleiding van ouders kunnen ze leren hoe ze een tekenpen vasthouden, over het bord rollen, op stempels drukken, enz. Een handige handgreep zorgt voor een efficiënte beweging van het bord en de gaten voor stempels vergemakkelijken hun opslag zonder het risico ze te verliezen.

Zelfs de jongste kinderen leren hoe ze de effecten van hun acties kunnen beoordelen met behulp van een schoolbord - ze kunnen waarnemen dat een penseelstreek het verschijnen van een teken veroorzaakt en één element verplaatsen betekent dat alles wat tot nu toe is getekend, verdwijnt.

Wat vermeldt de producent - Smiki? Het Blackboard introduceert kinderen in de wereld van tekeningen, vormen en leren schrijven. Het helpt bij het ontwikkelen van verbeelding en leert oog-hand coördinatie.

Druk op Smiki

Dit speeltje wint de titel van de hit, omdat het licht is, het gemakkelijk overal mee naartoe te nemen is (naar de auto, park, oma of zelfs naar de kleuterschool), het biedt veel mogelijkheden om samen te spelen: je kunt erop schilderen, leren schrijven, spelen Nullen en kruisen, spelen met woordspelingen, enz.

Het speelgoed is ook duurzaam en universeel: het heeft een kans om zowel meisje als jongen aan te spreken. Het scherm vervormt zelfs niet na langdurig gebruik.


Video: Magnetic Spacemen yn Noardewyn Live Omrop Fryslân (Januari- 2022).