Producten

Dr Witt Multi-fruitdrank (zuidfruit)


We kunnen veel producten op de markt vinden, dus het is moeilijk om te klagen over de selectie. Sneller dan vanwege het onvoldoende aantal voorstellen, zullen we walgen van de leesbaarheid van de labels, informatie die misleidend is of dezelfde ingrediënten op andere momenten beschrijven om het product aantrekkelijker te maken en de verkoop te verhogen.

Hoe meer het verdient, plus, een goede beschrijving van dit product. Alle belangrijke informatie, inclusief die waar ik uw aandacht op wil vestigen, wordt gegeven in het "standaard" lettertype. De fabrikant verbergt ze niet, maar informeert eenvoudig waarover hij in theorie niet zou moeten schrijven.

"Dr. Witt Premium Concentration is een multifruitdrank met geconcentreerde sappen. Fruitgehalte minimaal 35%. Bewolkt. Gepasteuriseerd. Dr. Witt Premium Concentration is een heerlijk drankje met een exotische zuidvruchtensmaak. Het combineert de activerende kracht van magnesium, cafeïne en guarana om je te helpen het beste uit je natuurlijke vermogens te halen. Herstelt de focus, elimineert het gevoel van slaperigheid, ondersteunt creatief denken. Hoog cafeïnegehalte; niet aanbevolen voor kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven (bevat 20 mg cafeïne in 100 ml drankje) verdikking - mijne "

Ter vergelijking: de Burn energy drink heeft 35 mg cafeïne in 100 ml, d.w.z. 15 mg meer, Red Bul 33 mg per 100 ml, Lipton thee 7 mg cafeïne in 100 ml, chocolade van 18-24 mg cafeïne in een bord van 100 g, Coca-Cola 9 , 4 mg cafeïne in 100 ml en Pepsi 10,1 mg in 100 ml.

Informatie over contra-indicaties voor gebruik door zwangere vrouwen, borstvoeding en kinderen is te vinden op energiedranken. Het is niet op cola of pepsi. Vind je dat ze daar zou moeten zijn?

Heb je deze informatie over andere voedingsproducten gezien?