Publiek

Competitie Lilla Lou resultaten


Bedankt voor uw deelname aan de Lilla Lou-wedstrijd. Het is geweldig dat je plezier hebt met mode, een verlangen hebt en ideeën hebt over hoe je je kinderen kunt kleden.

We kunnen vijf antwoorden onderscheiden in de competitie. We besloten de volgende mensen te belonen. Gefeliciteerd!

De winnaars worden per e-mail gecontacteerd.

Hoe kleed ik mijn kind aan?
Het is moeilijk voor mij om deze vraag te beantwoorden - omdat "modieus" niet noodzakelijkerwijs "comfortabel" uitsluit.
Natuurlijk komt gemak altijd eerst. Mijn zoon is drie jaar oud, hij zal een tijdje niet op één plaats blijven zitten. Dat het comfortabel moet zijn, dat is zeker.
Maar aan de andere kant, zoals ik al zei, kan comfortabel ook modieus zijn :)
Ik achtervolg niet blindelings de creaties van de catwalks van kindermodeshows, ik bezwijk niet voor de laatste rage voor "handgemaakt" omdat ik het gewoon niet kan betalen. De taak is bovendien moeilijk, omdat Wojtek, als een kind met zijn eigen mening, categorisch weigert iets van jeans te dragen.
Ik denk niet dat ik het recht heb om hem op te leggen wat hij niet leuk vindt. Daarom zit er geen jeans in het dressoir met zijn kleren!
Ik hou tenslotte van de originele, opvallende toevoegingen. Ik hou ervan om mijn zoon te zien gekleed als een kleine man, net zoals ik van hem hou in een korte pyjama in een teddybeer.
Comfortabel - zeker. Modieus - het hangt ervan af. Maar zeker - volgens zijn smaak!
Natalia Gil

Toen mijn dochter werd geboren, vermeed ik roze kleding, kant, franjes en pailletten zoals vuur. De stijl van Little Barbie was voor mij onaanvaardbaar en ik kon me niet voorstellen dat mijn kind eruit zou zien als een roze meringue. Het leven van mijn dochter, en vooral de smaak en stijl, bevestigde echter mijn opvattingen. Op 2-jarige leeftijd begon Antosia geïnteresseerd te zijn in wat ze in de kast had en koos voor de dingen die ze wilde dragen, protesterend toen ik haar "mijn eigen" wilde kleden. Het bleek dat mijn dochter van rozen, franjes en klatergoud houdt en dat ze meer kans heeft jurk dan broek. Ik besloot er niet tegen te vechten en beide stijlen te combineren. En zo verscheen in Tosi's garderobe een zwarte tutu-rok, rode marters of een lange grijze jas. Ik kan onze stijl gerust een gemengde combinatie noemen, omdat het een mix van stijlen is waarmee mijn dochter over verschillende stijlen van dressing kan leren en haar eigen individuele manier van dressing kan ontwikkelen.
Aleksander Feja

Mijn dochter is 12 jaar oud en we gaan samen winkelen. Bij het voltooien van haar garderobe telt haar mening voor mij. De dochter geeft de voorkeur aan een comfortabele, maar toch modieuze stijl. Hij draagt ​​graag broeken, dus hij heeft er veel in verschillende kleuren en van verschillende stoffen en stijlen. T-shirts met kleurrijke prints en applicaties.
Hij houdt ook van hoodies, met of zonder capuchon, met stripfiguren. In de meer elegante versie voelt het het beste in leggings en tunieken. Hij draagt ​​ook graag kleurrijke sjaals en sportschoenen. Over het algemeen kleed ik haar kleurrijk en netjes aan.
Anna Szałek-Szałańska

Mijn dochters waarderen vooral comfort. Niet-bindende jurk maakt het gemakkelijker om de wereld te "vangen"! Ze houden er echter van dat de kleding hun karakter benadrukt en de aandacht trekt. Ze houden van pastelkleuren, stippen en strepen. We houden niet van applicaties uit populaire sprookjes. Als meisjes T-shirts met een kat willen, zijn dit bijvoorbeeld T-shirts met een gedrukte afbeelding van onze huisdierrode kat Alika. Als de verlangens van de prinsessen dan komen stofpastels in beweging. Geen ander meisje op school heeft zulke blouses! We houden van interessante accessoires, bijv. Grappige veters zullen heel gewone sneakers opvrolijken, en grappige knoppen zullen charme toevoegen aan een gemiddelde blouse. Als je je gladde beenkappen verveelt, maak dan strikjes vast in polka dots, voeg een rode bloem toe aan een grijze trui en voeg pompons toe aan een saaie hoed!
In één woord, dapper - maar zonder al te veel raarheid, met fantasie, kleurrijk en ingenieus, want dat is hoe kindertijd is!
Edyta Feliksiak

We zijn graag stijlvol, maar we waarderen ook comfort! Wanneer de regen valt, trekt mijn corcia-roze elegante jas aan, neemt de paraplu haar hand in en glimlacht gracieus.
Wanneer de zon aan de hemel schijnt direct nadat een mooie jurk vliegt, dan een blauwe of grijze trui en een zonnebrilneus :-)
We kleden ons naar de kleuterschool en dragen paarse, witte of gele panty's, stellen de spijkerrok minder vaak in en zien er super modieus uit! We houden van verschillende elementen samen - leggings, een jas, een wollen trui, een vest, een tuniek of shorts, we zijn niet bang omdat we onze eigen stijl hebben! We herinneren ons ook aan haar en het kapsel dat we elke ochtend aanbrengen - paardenstaarten, vlechten, krullen en kleurrijke linten, elastische banden, haarspelden - ah ... hoe zullen andere meisjes naar ons kijken :-)
Monika Walczykowska


Video: The Last Reformation: The Life 2018 - FULL MOVIE (Januari- 2022).